💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 675
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 900
  • софия
Хора какво разбирате под мъжествен глас ?
Ако ме чуете след ставане ще добиете представа що е то. 🤣

# 3 901
# 3 902
  • Пловдив
Джоко Росич
https://youtu.be/TuUmZ0-08-A

# 3 903
40 лв. за това книжле с рецепти? 🤣🤣🤣 Толстой напразно се е бъхтил 🤣
Не си права. Представи си прочиташ и хоп ставаш победител. Joy

# 3 904
Все пак, зависи кой чете.

Както неотдавна в Черешката на тортата Левон Х. каза – не е достъчно да има амбиция, трябва да има и субстанция.

# 3 905
  • софия
И сега, покрай темата с гласовете се сетих нещо много интересно. Мъжът, който ми въздейства най-настръхващо, като глас всъщност не харесва жени. Та всичко е тооолкова относително. Не може физическа черта да определя какви сме и защо сме. Поздрав:

# 3 906
Всеки път ,като отворя темата и нови знания придобивам.😁 Първо на Гого дори и музиката ми харесва.😁 Второ прословутото книжле било готварска книга.😁  Трето Фейгин и Мани били дребни,слаби момиченца без житейски опит, а не участнички в игри на Воля.😁  Четвърто някой някъде правил домашна пица и кани на парти.😁 И пето всички гласове без Гоговия са мъжествени рано сутрин.😁😁😁 Все прекрасни нови неща в тази тема, после как няма да е най- доброта.😃😃😃

# 3 907
Втори том на книжлето,  ще съдържа текстовете на 1001 сръбски песни( От Цеца до Миле Китич).

# 3 908
накъсваш се от сьонгичкъ и адвокадо. живот дванайсе месеца у фитнеса не виждаш приятели семейство забравяш за гаджета и печелиш.... да се сражаваш и отпаднеш от седмопръстата гримьорка на продукцията

# 3 909
накъсваш се от сьонгичкъ и адвокадо. живот дванайсе месеца у фитнеса не виждаш приятели семейство забравяш за гаджета и печелиш.... да се сражаваш и отпаднеш от седмопръстата гримьорка на продукцията
Какво е "сьонгичкъ" тълковен речник отворих и гугъл питах ...  Не мога да разбера?

# 3 910
Нещо като на Шак 🤣

# 3 911
И сега, покрай темата с гласовете се сетих нещо много интересно. Мъжът, който ми въздейства най-настръхващо, като глас всъщност не харесва жени. Та всичко е тооолкова относително. Не може физическа черта да определя какви сме и защо сме.
Скрит текст:
Поздрав:

Любимо мое изпълнение на Garou, и не само Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4

Обаче доколкото знам не е гей и си е имал приятелки? Rolling Eyes

# 3 912
мужествен глаз

# 3 913
  • София
Връщайки се към играта, Гого е отговорил на въпрос в IG дали е предполагал, че Виктория ще каже на Жени за плановете им да я номинират, с не. Това отхвърля тезите за обратна психология и блъфиране, макар че и аз като Жени мислех, че блъфират. За мен си остава грешка това, че тя не взе информацията под вниамние, или по-скоро, че я интерпретира грешно.

# 3 914
Какво е "сьонгичкъ" тълковен речник отворих и гугъл питах ...  Не мога да разбера?
Сьомга 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт