💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 997
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 155
Гого успя! Ами явно Георги ще си остане до полуфинала, жалко…

# 4 156
Еххх, олекна ми до тук - Гого и Фифо поне минаха тоя пъзел. Сега ако и Жорката го мине ще е супер.

# 4 157
  • софия
Боже, не мога да повярвам, че Гогата се справи.  Бях го описала.  ГОГОО ПРЕЗИДЕЕЕЕНТ, ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯЯЯЯ!

# 4 158
Вики ме разбива
Ма тоя вече на пъзела ли е?
Димо-Виктория ги настига
Виктория-Да бе! Joy

# 4 159
  • София
Този тип пъзел, според мен, няма начин да не се нареди, независимо къде са сложени елементите първоначално. Освен ако някоя част от пъзела не е орязана или не на място в цялостната картина.

# 4 160
Голямо напрежение виждам във всички. Личи си, че Филип е най-спокоен, голямо браво за бързото представяне! Гого и Жоро изглежда много се притесниха, но поне Гого все пак успя да го нареди 💙 Стискам палци на Жорето сега 🤞🏻

# 4 161
Кой се-га е номер 1? Го-го се-га е номер!

# 4 162
Оох, камък ми падна от сърцето - Гого подреди пъзела. За миг се отчаях, че ще отпадне точно там.

# 4 163
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Фифо и Гого се справиха, хайде сега и Георги и ще имаме един красив и достоен финал!
Казах си, че няма да се ядосвам, каквото и да стане, обаче не мога... Като гледам Алексата колко е зле, просто не мога да приема, че ще го набутат на финала. Не е честно!

# 4 164
  • Варна
Мъжът ми казва , че има техника за тези пъзели. Той ги разбира всички тия работи, пъзели и кубчета на Рубик и т.н.

# 4 165
  • Другата България
Ето как взеха на Гогата предимството, значи Гошо ще падне жертва.
На Алеко пъзела беше почти нареден, освен предимството, и там се бяха подсигурили.
Видно е Алекса колко зле е физически, поне в момента от всички най-зле се представи.
Отвратих се, направо се отвратих.

# 4 166
Рашфорд на скамейката на резервите ще е по-полезен на Трите лъва. Повече ще им помогне, лично мнение.

# 4 167
Този тип пъзел, според мен, няма начин да не се нареди, независимо къде са сложени елементите първоначално. Освен ако някоя част от пъзела не е орязана или не на място в цялостната картина.
Аз съм го решавал с числа. Ако предпоследното и последното са разменени в техния случай третото и четвъртото (тези до празното място), каквото и да правиш не можеш да го решиш. Не съм го гледал, но тук май това обясняват

# 4 168
  • Другата България
Браво на Вики, мъжки се бори момичето.

# 4 169
Рашфорд на скамейката на резервите ще е по-полезен на Трите лъва. Повече ще им помогне, лично мнение.
Не мисля, че мога да ти опиша колко ми е забавно всеки път щом объркаш темите.

Общи условия

Активация на акаунт