💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 726
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 245
  • Другата България
Пъзелите бяха покрити.
Алекса сам избра жълтия цвят още при предимството. При тоя монтаж е имало паузи между компонентите със сигурност. Убедена съм, че са пипнали пъзела на Гого, за да го забавят. Но и той си беше припрян, прибърза, и те така. Поведението му обаче ме разочарова, много ме разочарова.  Накрая просто се изложи заради това, че Георги остана на финал. Ами насочи гневът си към продукцията, защо към Гошо?

# 4 246
Уау, финалната битка напомня финалната от първи сезон.

# 4 247
Много ме дразни как  подценяват Жорката. Ралица обеснява , че бил последен , а момчето беше първи на плуване и втори на сандъка.
А Гого с неговото фавотизиране на пуфтящия и едва се движищ по трасето  Алекса направо се излага. А последната реплика за късмета на Жоро е уаооо -при условие , че Жорката ходи на  много повече елеминации и напълно си заслужава финала.

# 4 248
Знам,че много от вас харесвате Гого,аз също,що се отнася до физическата подготовка. НО! Супер грозно и отвратително се държа с Жоро. Не му прави чест. И не само той,всички бяха много груби. Не знам с какво е заслужил това,в него няма злоба,няма агресия и е много готин младеж. Дано не се повлияе от тези злобни и дребни душици.

# 4 249
Битката с тежките вериги.Жорето тук шанс няма.

# 4 250
  • София
Гого се изложи с последния си коментар. И Филип и Алекса били достойни. На Жоро победата - чист късмет.
Гого се извини днес в Instagram, че е подценявал Георги, каза, че се дължи на това, че не е обръщал внимание на представянето на Георги на арената, а с Алекса и Филип е бил заедно в племе. А разликата от една секунда между трети и четвърти наистина е късмет за единия и липса на такъв за другия, и в тази, и в други битки.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 02:10 от La Vikinga

# 4 251
  • София
Страхотен е Георги! Родителите му могат да се гордеят с него!

# 4 252
  • София
Значи Гого сам си отпадна с това безразборно местене на плочките на пъзела.
Сега го е яд, че отпадна от Жоро и на него не му пожела успех.
Е ,това пък много достойно🙁
Направо нямам думи! Anguished
Не считаш ли, че както ние имаме право на пристрастия, и те /в случая Гого/ също имат. Още повече, че имат впечатления от първа ръка.

# 4 253
  • София
Признавам, че Филип е  най-универсалния играч до тук, във всички сезони, но защо изобщо не можах да го харесам, както не го харесвах в началото, така не го харесвам и досега.

# 4 254
После като излезне епизода ще си го пусна все пак да видя как Гого отпада и как бай Алеко от умрял стана първи.

# 4 255
  • Варна
Гого отдавна ме загуби като фенка. Въпреки, че го предпочитам пред Алекса.
Днес съвсем се изложи...
За разлика от Жорко на когото почнах да симпатизирам след всички тъпотии, които се изляха върху него след отпадането на Фейгин.

# 4 256
То и тия тежки вериги колко точно тежат за отделните играчи, е друг въпрос.
 На едвам таралянкащия се по трасето като нищо мжое да сложат по- леки, ей така- да се подсигурят, че и с едно топче, и с избор на коя банка да играе, пак се озориха.

# 4 257
  • София
Знам,че много от вас харесвате Гого,аз също,що се отнася до физическата подготовка. НО! Супер грозно и отвратително се държа с Жоро. Не му прави чест. И не само той,всички бяха много груби. Не знам с какво е заслужил това,в него няма злоба,няма агресия и е много готин младеж. Дано не се повлияе от тези злобни и дребни душици.
Но те явно знаят! Месеци са заедно по 24 часа.

# 4 258
Мирела пуснала стори от бара.Видях Алекса и Ели ,Гого и Жоро.Другите май всеки си гледа някъде другаде,щото сторито на Чакалов с компания е от другаде.Явно не са дошли в бара.

# 4 259
  • София
Не е моят човек Гого. Никога с нищо не ме впечатли извън арената.

Общи условия

Активация на акаунт