💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 741
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 230
Защо така пак не оценяват Георги .. ами той си го постигна сам (за разлика от знаете кой...)

# 4 231
  • София
В плуването най-добър беше Георги, както и с брадвата, в копаенето - Гого, в измъкването на сандъка, пъзела и топчетата - Фифо. Алекса не постигна нищо от това. И накрая пръв завърши битката. Че и се пооплаква колко не му е било окей, ама се е събрал. Георги, въпреки че спечели няколко компонента, отдаде победата си на късмет.

# 4 232
Може и да си въобразих , ама не ви ли се струва че на Алекса много бързо му падна въжето? Ако някой може да връща назад за да види , а и утре ще има качен епизода , ще се види. На мен ми се струва че почти нищо не беше направил с брадвата и парчето му дърво е почти цяло.

# 4 233
Гого се изложи с последния си коментар. И Филип и Алекса били достойни. На Жоро победата - чист късмет. Сори, ама късмета беше на Алекса тук и купеното предимство. Ако беше наравно с Алекса, щеше да каже че е било достойнс битка с най-достойния. Георги се овладя навреме и на пъзела и на топчетата. Гого не.

# 4 234
Адски ме е яд за Гого, трябваше да е там вместо Алекса. Но Жоро - просто е най-позитивното човече. Заслужава си финала изцяло!

# 4 235
  • София
Толкова много харесвам Георги!
Толкова е приятно любимецът ти да стигне до последната игра и да гледаш финала с интерес?

# 4 236
  • София
Какво чувам, по дяволите? Гого да не е глътнал тромпет? Това от него ли излизаше?
Помислих, че откачам Joy
Още един неподозиран талант на Гого. Епично напускане.

# 4 237
Както и да го говорим /не че не съм по статистиката в реала/, но май за пръв път в сезоните излизат играчи, които през цялото време са били в битки, без да се скатават!

# 4 238
  • София
Много неприятно изказване на Гого за Георги. Жоро победи толкова много хора в това предаване и включително в тази игра беше по-добър от Гого и на плуване и на топчета, Гого беше пък на копаенето. Никакъв късмет не е, че Георги е на финал, а съвсем заслужено си победи!

# 4 239
Страхотен е Жоро, спортист, спортмен.
Гого отстъпвам на останалите дами...има още много какво да учи за живота.
Алекса няма да коментирам. Не го харесах до тук, сега няма да го харесам.

# 4 240
  • София
Изложи се Гого накрая с този коментар за късмета на Жорето. Не, не беше късмет, заслужи си мястото момчето.

# 4 241
БЗЗЗ-бззз - мухата Жоро още е тук да дразни Алекса. Simple Smile Ама доста го подценяват момчето. А колко пъти искаха да го изгонят по-рано - сега той любезно им махна Гого от пътя, с което им помогна толкова много.

# 4 242
Гого, разочарована съм с това подмилкване на Алекса. Върви си. Няма да ми липсваш.

# 4 243
Е, не!
Сега и Левски ли ще стане сърбин...

# 4 244
  • Брюксел / София
На Гого ахилесовата пета са пъзелите. Нямаше късмет с пъзелите в този сезон. Ами, да беше се подготвил малко. Мн време загуби на пъзела. Жорката е мн земно момче, държи се достойно и хапва стабилно Simple Smile
Стана му кофти, че би Гого не едно топче: еб*ати победата, ама победата си е победа!
Фифо е страхотен, знам че няма да спечели, но много го заслужава. Жорката също.
Алекса си е слип, това е.

Общи условия

Активация на акаунт