💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 582
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 530
Честито на Алекса!

Филип беше по-силен (Алекса го поздрави затова), но играта не е само сила!

Жоре, чудесно момче си Simple Smile

Най-доброто предстои за вас, финалисти! Пожелавам ви го Simple Smile

# 4 531
Що за българи са тия в организацията на тая пародия?! Ако чужденецът беше наистина достоен не е проблем, но да го буташ брутално през цялото време.... Да не говорим, че ако беше българин в чужда продукция, колкото и да е достоен, пак щяха да го прецакат. Ей това сме.... Съединението правило силата - да, ама е било по времето на Кубрат, Крум, Симеон. От тогава насам само предатели и крадци :/

# 4 532
Честита ни нагласена игра за пореден път

# 4 533
  • София
Исках Гого да е победител.
От финалната тройка предпочитах да е Фифо.
В момента се радвам, че не е Георги...
Освен всичко, което не направи за Фейгин и наглото му папкане с олигофренската усмивка, не обичам хора, които не гледат другите в очите, а си броят пръстите на краката...
Поднасям извинение на симпатизантите му, но така го приемах през цялото време и не можах да го харесам това момче.

# 4 534
Такава ни е цялата система!

# 4 535
  • Пловдив
Аз си гледах световното по футбол.
Знаеше се отдавна, че ще победи Алекса и не ми беше интересно.

# 4 536
  • София
Филип беше по-добър през цялата игра. Накрая се провали. Георги ме изненада, че ги настигна и не се предаде, браво. Алекса, с по-малко приказки, щеше да ми е по-симпатичен. И без това си има чар, а и качества момчето. Да му е честита победата. Кадрите коленичил пред знамето с името си, после целуващ го, бяха култови. Ту мъч ми дойде.

# 4 537
Българин никой път няма да спечели в чужда продукция. Ама никой. Поне да беше заслужил място на финала Алекса, а той бутан ли, бутан.

# 4 538
Нека не превръщаме неприязънта си към Алекса в ксенофобия и балкански национализъм.

Алекса не изоставаше до пъзела, на няколко пъти водеше, но определено Фифо има повече сила и успяваше да наваксва. Финалната игра си беше честно спечелена от Алекса. Можем да търсим каквито и да е сантиметри в полза на Алекса, но не са те тези ,които му дадоха преднина.

Някой ме цитира по-нагоре - всеки е победим. Факт, видях как Алекса чисто си би Фифо.

# 4 539
Аз нямам проблем, че сърбин е спечелил. Имам проблем, че го бутаха и го изкараха повече мъж от нашите български момчета! Което е негатив и за него.

# 4 540
Битката на Юли, Добрин и Панчев.
Без водната част. Класика.
Там прецакан беше Панчев на математическата част, вероятно тук ще е Фифо на кода или пъзела.
Класика! Не изневеряват на стила си продуцентите.

Браво на Гошо, наравно с Фифо е. Алекса потресаващо бавен.
Каква водна част!? След ентото преиграване в Елинпелинското поле,вода НЕМа

# 4 541
Недопустимо е на финала битката всичко да завърши и да се реши  с пъзел .Алекса беше най-слабия през цялото време ,и не виждам нищо заслужено в победата му особено пък заради един пъзел.Ако водеше или беше поне близко в останалите компоненти ,щях да му кажа евала беше силен,но тук просто няма как.Продукцията е била подготвена защото са знаели ,че Алекса шанс няма на абсолютно никоя друга част от играта ,и то се видя.Най-незаслужилия победител за 4 сезона.

Е, хайде сега, Алекса изобщо не водеше в никой момент? Сериозно ли Жорко го е водил нон стоп?

# 4 542
Оооо .. някой каза темата със спойлерите Simple Smile
Ето какво ще правя утре, ще прочета последните два месеца Simple Smile
Имам само един въпрос към хората, които пишат там - обща ли е с Фермата и ако започна да я чета има ли шанс да разбера какво става във Фермата ?

# 4 543
Изглежда ми, че Алекса си спечели честно финала. Филип направо ме изуми на пъзела. Игра го Веско номер 2. Колкото пъти го покажеха, все беше наредил 5 части. Жоро беше бърз, задмина го.
Ковид в спойлер беше казал, че Алекса бие на пъзел, който му е много познат. Ако това ни насочва, че е знаел този елемент и го е упражнявал, то Георги е истинският победител обаче, а пак не Фифо. Жалко за моят любимец!
Всички се отнесоха много спортсменски един към друг след финала! Браво!

# 4 544
Иии да! 50кг. верига, 100кг. верига ииии горе на кулата, тези 100кг. ги закачаме на едно въженце! Пак няма пари за метален ринг, кука или нещо по-нормално от въженце.

Виж пъзелите и в двете игри - хартията с картинките се вееше на парцали... Срам.

Общи условия

Активация на акаунт