💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 486
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 875
  • София
Не гледах снощи съвсем умишлено, пуснах си го чак днес финала.
Браво и на Георги и на Филип.
Яд ме е малко за Гого, че се забави на пъзела и не успя да стигне до финала.
За Виктория съм малко раздвоена - от една страна браво, че не се отказа до последно, но от друга, това че не успя да мине дори първия компонент ме радва, защото нагледно показа, че Виктория е всичко друго, но не и най-силната жена в предаването.
За победителя - няма да пиша мнение. В предишните 3 сезона винаги успявах да напиша минимум едно браво, дори когато грам не харесвах победителя/начина по който се е стигнало до победата му, но този път не мога, а и не искам да го направя.
Благодаря на момчетата за прекрасните теми тук, както и на Сони за анкетите.
За следващата година стискам палци за поне толкова добър каст, колкото тази, но и за по-малка намеса и сценарии от страна на продукцията. Мечти 🤣

# 4 876
Изписаха се много неща,  водихме спорове, но играта свърши. Поздравявам всички ви и се надявам да се срещнем отново я в Сървайвър, я в новия сезон на ИВ. За мен лично,  без да ангажирам никого с моето мнение, големият победител тази година е Съмнението. Жалко за човека,  чието име завинаги ще остане свързано с Негово Величество Съмнението! Бъдете здрави!

# 4 877
Саботажа на Мани и Фейгин е като детска игра в сравнение с този на Петлите преди малко Trollface
Толкова по въпроса има или няма място в големия спорт Simple Smile
Сметките винаги са били част от големия спорт, за щастие днес Австралия не пострадаха от сценария.

# 4 878
  • софия

Мушнах се във фейса в страницата на игри на волята. Ето това е резултатът от поста на победителя. Изненадана съм, бях останала с впечатление, че много малко хора одобряват победата му. Явно положението е 50/50. Та за 5те ангела на Алекса. Не сте сами, хора. И като сложите и такива, като мен. Не ми е бил фаворит,  но съм ок с развитието на сезона, изобщо не сте сами.

Слабче, това е разбивка на лайкове и сърчица под пост с няколко снимки, включващи финалистите. Под снимката с Алекса - Големият победител положението не е това. Разочарованите и присмехулни емотки са двойно повече от лайковете.
Нека сме обективни дори и с фейс аудиторията.
Ами, хайде да сме обективни. Съгласна съм. Ето текстът от поста, под който са тези реакции:

Победителят в Игри на волята сезон 4 се казва Алекса!💙
👏🏼 Голямото му сърце, силата му и фактът, че никога не се отказа, му донесоха тази безценна победа в най-великото приключение в българския ефир!

От Резерва през Супергерой и Непобедим, време е да коронясаме Алекса за Кралят на Игри на волята, сезон 4!👏🏼👑

Благодарим на Фифо и Георги, без които този сезон и финал нямаше да е така оспорван и зашеметяващ!💪🏼♥️💛

Не забравяй, нямаме търпение да видим и теб на Арената в сезон 5: https://nova.bg/igri

Всеки може да отиде и да види. Не е нещо, което е трудно да се разбере. Снимките са на Алекса с чека. И на останалите двама.

# 4 879
Най-страшното не е, че дразнещият по много начини Алекса победи. Нито, че за пореден път печели чужденец (макар да е обидно някак си). Даже не и това, че продуцентите манипулират нещата както си искат. Най-страшното е, че форматът е толкова компрометиран, че никой не иска да приеме, че резултатът е честен. И въпреки това се гледа масово и поражда такива дискусии, че вечер форумът забива.

# 4 880
Изгледах на паузи и връщане подкаста на Чакалов с Гого (че то трябва и работа да се върши), определено ще го изгледам още поне веднъж. Най-интересният, стойностен подкаст на Чакалов, който аз съм гледала. Искам да благодаря на Чакалчето за този страхотен подарък! Браво, браво, нямам думи! (Само заглавието не ми хареса, че не обхваща добре темите, малко като градивна критика го казвам). Имам да гледам и Неделчови...

Обаче Гого съвсем надхвърли очакванията ми, хем съм му фен от твърдото ядро. Simple Smile И Той каза накрая, че влиза да чете форума, затова и ще напиша нещо, пък може и да стигне до Него: аз бих искала да мога да възпитам моя синковец като Гого, искам да поздравя майка Му, която се е справила невероятно! Гого е страхотен спортист, но наистина Го виждам най-вече като бъдещ учител, който може да възпитава и вдъхновява децата. Каквото и да е - успех!

И, ако искате, феновете от форума, можем да Му подарим списък на новите думи в българския език, които тук се измислиха и използваха във връзка с Неговото представяне в това предаване като Гогомания, Гогопоклоничество, Гогоговение, Гогохулство и...  други Simple Smile

# 4 881
Много ми хареса как го обясни в Надкаста. Различни хора, реагират по различен начин. Той си каза, че харесва директни хора,  а не подмолни. Всеки реагира според собствения си капацитет. Доста е мъдър за годините си.

От тоя коментар излиза, че нито коалицията му, нито той имат голям капацитет Joy Пък и обвиняваха другите в коалиции, а после с Виктория си пазели гърба от ден 1... Абе, Гоги, много добър атлет си, ама социалната ти част е страшна Satisfied Пожелавам ти някоя бг-кака (не аз) да те отрака Joy
Ти коментара не го разбра, а си го нагоди както на теб ти се иска.Joy Нищо, здраве да е!

# 4 882
Най-страшното не е, че дразнещият по много начини Алекса победи. Нито, че за пореден път печели чужденец (макар да е обидно някак си). Даже не и това, че продуцентите манипулират нещата както си искат. Най-страшното е, че форматът е толкова компрометиран, че никой не иска да приеме, че резултатът е честен. И въпреки това се гледа масово и поражда такива дискусии, че вечер форумът забива.
Права си за това.
Но Продукцията сама си го направи. След четири пълни сезона никой не им вярва за нищо. И с основание.
Спасява ги само липсата на реална конкуренция.

# 4 883
  • SF
Слуховете около Валери са, че в резиденцията с Мирела е имало туй-онуй, потвърдено и от думите на Лефтеров, който се изпусна в разочарованието си какво е чувал в съседната стая. Съответно такъв скандал и пикантни истории като секс в риалити не може да се изпусне от продукцията, но пък той не е кой да е, а син на Мария Гроздева. Тя е информирана и решават набързо да го "отпаднат", за да се замажат нещата. Това би обяснило добре неадекватността му на такъв елементарен пъзел при голяма преднина и облекчението накрая като Зори го би.

Laughing Laughing
 Точно така е станало, да знаеш! И на бащата на Фейгин са обадили, на майката на Георги, на Цецо на брат му, на майката на Вики, после вторипът й се обадиха, когато Алекса легна в скута й и тя започна да го гали по главата, после на Лефтеров на баща му се обадиха, защото бяха се научили с Мани да закусват заедно. Само Мария Гроздева реагира адекватно. Изтегли си момчето от продукцията, за да не си хване гадже! Simple Smile Една великолепна олимпийка!
Аз пък, ако съм на Валери, решавам пъзела и се връщам в резиденцията при Мирелка. Нека майка му да разбере от телевизията , че вече е пълнолетен!

# 4 884
След този положителен Надкаст и Чакалкаст с Гого, който е велик Човек и то с главно Ч, вие се ядете още във форума, вместо да го погледнем от положителната страна на нещата.
Играта свърши, победителят ясен, но има участници като Гого, като Михаела, Лефтеров, които ще се запомнят с положителното си послание от Игрите. Те са пример за обществото, хайде за много голяма част, другите са ясни. И вместо да се радваме, голяма част търсят под вола теле.

Филип е добър атлет, но с характер и доброта не се открои. Алекса спечели, но Фифо е истинският победител на публиката, а Моралният победител е Гого. Най-харесвания участник от всички играчи във всички сезони!

# 4 885
Иначе както сме тръгнали догодина ще спечели украинец.

# 4 886
  • софия
Още от надкаста за тези, които нямат време и желание да го гледат. На 18 Гого спретва клуб по калистеника в града в който живее в Испания. Бил е човекът оркестър. Президент, счетоводител, мениджър. Каквото се сетите. Направил е пътека до кметството за да има площадка в града на която да могат да тренират. Отсвирвали са го постоянно. Накрая отива с отбора си и взимат първо място на някакво международно състезание. Връщат се и удрят купата пред кмета. Тогава са им отпуснати 12000 Евро за площадка. Той сам е изготвил проекта и вече градът си има площадка на която да тренира всеки, който има желание.

# 4 887
  • София
Догодина каста може да е с най добре подготвените български момчета и момичета, а и двама чужденци.
Които обезателно ще са финалисти и единия печели.

# 4 888
Иначе както сме тръгнали догодина ще спечели украинец.
BG mamma не е ли за жени?
Не само Simple Smile
Като сме тръгнали да спамим да си кажа и аз - ти си ми един от любимците 😉. Винаги обективен, спокоен и умен 😍.

# 4 889
 А аз се замислих за друго Wink
Преди полуфинала Алекса и Виктория спяха самички в една стая и на другия ден Алекса едва ходеше от умора. После Виктория отпадна и на финала Алекса беше в много по-добра форма, което не е много логично. По-логична е да има натрупана умора. Дали по-доброто отпочиване не се дължи на факта, че е спал сам в стаята? Wink

Общи условия

Активация на акаунт