💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 529
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 905
Скрит текст:

Скрит текст:

След този положителен Надкаст и Чакалкаст с Гого, който е велик Човек и то с главно Ч, вие се ядете още във форума, вместо да го погледнем от положителната страна на нещата.
Играта свърши, победителят ясен, но има участници като Гого, като Михаела, Лефтеров, които ще се запомнят с положителното си послание от Игрите. Те са пример за обществото, хайде за много голяма част, другите са ясни. И вместо да се радваме, голяма част търсят под вола теле.

Филип е добър атлет, но с характер и доброта не се открои. Алекса спечели, но Фифо е истинският победител на публиката, а Моралният победител е Гого. Най-харесвания участник от всички играчи във всички сезони!

Как пък ги определи? Виж даже и анкетата тук. За мен пък Георги е най.

С какво е най Георги? Обоснови се, защото освен в плуване и ядене друго не съм видяла от него.
Ходи на най- много индивидуални битки. Никого не е прецакал, не е нагрубил. На финалната битка, въпреки че не е силов атлет, и беше с най - дълго трасе, беше на секунди след курдисания победител. След победа не се е тупал никога в гърдите, а даже омаловажаваше победата си. Мачкан и от свои, и от чужди, се държа достойно за крехката си възраст и оцеля сред вълци. Единствен се осмели да хвърли камък в блатото и да номинира Джаф, докато Гого и Фифо бяха като изпаднали в летаргия.

Ходеше, защото са го изпращали, а Гого не са. Гого също не е обиждал никого. Но доводите ти не са коректни. Това, което твърдиш прави Георги добър Играч и атлет, а не добър човек. Георги е доказан егоист и самогъзник и това го показа в Игрите. Не напразно майка му го нарече Жожи Joy
Ами форматът е за игри, и гледахме и оценявахме игрите на Жоро, а не като Гого да оцелява на завет под крилото на Вики и после на Джаф. Да, много е добър Гого като състезател, но изпъкна основно сред слабите си съотборници, предпочете да се залепи за силни играчи и да не си дава много зор. Та можеше да покаже много повече и да е по- зрелищно представянето.
А как го е нарекла майка му на Георги не виждам какво общо има. Егоист е колкото и другите, просто не се е тупал в гърдите колко е жертвоготовен за лапнишараните.

# 4 906
Аз също харесвам Жорко. Много млад е, но беше доста по-адекватен от други участници, доста по-големи и опитни от него. Например, Цецо, Касим, Куков, Аспарух. Наистина с това предимство с яденето се оля, но му излезе през носа. Но нямаше грешка как играе, беше ми удоволствие да го гледам в битките, както и плуването му. Все пак го гледам в игри, не планирам да се женя за него, за да го изучавам толкова детайлно.

# 4 907
  • Другата България
Скрит текст:

Скрит текст:

След този положителен Надкаст и Чакалкаст с Гого, който е велик Човек и то с главно Ч, вие се ядете още във форума, вместо да го погледнем от положителната страна на нещата.
Играта свърши, победителят ясен, но има участници като Гого, като Михаела, Лефтеров, които ще се запомнят с положителното си послание от Игрите. Те са пример за обществото, хайде за много голяма част, другите са ясни. И вместо да се радваме, голяма част търсят под вола теле.

Филип е добър атлет, но с характер и доброта не се открои. Алекса спечели, но Фифо е истинският победител на публиката, а Моралният победител е Гого. Най-харесвания участник от всички играчи във всички сезони!

С какво е най Георги? Обоснови се, защото освен в плуване и ядене друго не съм видяла от него.
Ходи на най- много индивидуални битки. Никого не е прецакал, не е нагрубил. На финалната битка, въпреки че не е силов атлет, и беше с най - дълго трасе, беше на секунди след курдисания победител. След победа не се е тупал никога в гърдите, а даже омаловажаваше победата си. Мачкан и от свои, и от чужди, се държа достойно за крехката си възраст и оцеля сред вълци. Единствен се осмели да хвърли камък в блатото и да номинира Джаф, докато Гого и Фифо бяха като изпаднали в летаргия.

Ходеше, защото са го изпращали, а Гого не са. Гого също не е обиждал никого. Но доводите ти не са коректни. Това, което твърдиш прави Георги добър Играч и атлет, а не добър човек. Георги е доказан егоист и самогъзник и това го показа в Игрите. Не напразно майка му го нарече Жожи Joy
Това е много грозно.
И аз съм на мнението на Нина.
Не може всички да припадаме по Гого все пак. Разни хора - разни предпочитания.

# 4 908
Брех, какви са тези грозни коментари в приятната тема? Защо така тонът рязко загрубя?

Жорката е един от играчите, които имаха отлично представяне на арената и показаха достойно поведение извън нея. Не го намирам за егоист и се радвам на предимството с храната, което си спечели в началото - изключително далновидно решение от негова страна.

Гого си е Гого. Отлична физическа подготовка, извънземен контрол над тялото, приятно поведение като цяло с леки разочарования лично за мен, което обаче не ми пречи да го харесвам като играч.

Алекса, макар да не му симпатизирам изобщо и да смятам, че се представи най-зле на физическата част от мъжете финалисти, си оплете отлично кошницата в социалната игра. Не мога да го отрека, гледайки как половината жени играха за него и го бутаха напред.

Всеки има своите предпочитания и своето мнение, не са нужни груби коментари и търсенето на доказателства.

# 4 909
  • софия
Когато си припомняхме любими моменти от игрите забравих един. Когато сините подкрепиха другите два отбора в битката с инцидента с Жени. Сега ще сложа още два подобни. Вики и Рали как си размениха торбичките с усмивка. И снощи момчетата как подкрепиха Вики. Такива моменти ми пълнят душата.

# 4 910
Ето още една думичка - Гогообективност Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:

Този пост не отива на Гогодзен фен като съдържание Simple Smile
Еми, Heart

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 21:26 от Bengun

# 4 911
Последните коментари бият сексизъма на Фифо. Joy

# 4 912
  • София
Хмм, с риск да разбуня духовете отново.... Но ми е меко казано странно.
Преди малко си  пуснах да гледам Надкаста с Гого. На първите 5 минути съм. Гого разказва за вчерашната си битка (на полуфинала).
Но. Кое е странното.
Билянка вчера хвана спойлер и го публикува в темата за спойлерите в 20:09 ч. Копи-пействам:
ИВ
Не че има значение вече, но що ли ми се струва, че НадкасТ са новата пейка:

Това се оказа видеопубликация, която без да искат бяха публикували от профила на НадкасТ в Инстаграм. После обаче се усетиха и я изтриха, но ние надълго и нашироко я коментирахме в темата за спойлерите.
Така че Надкаста е заснет минимум вчера, преди последния епизод на ИВ.
Няма как и вчера да е всъщност, защото който следва НадкасТ знае, че във видеопубликациите публикуват стари предавания. Плюс това и спонсора им при гостуването на Гого виждам, че е макарон.бг. С него те приключиха, вече имат нов спонсор, нещо свързано с криптовалути. При това поне от 1 седмица.
И вече е крайно време да кажа какво ме притеснява.  
Неделчо ме притеснява.
Нали се пазеше от спойлерите като дявол от тамян!
Седя и го гледам как спокойно си слуша Гого да разказва за битката си на полуфинала, усмихва се и изобщо нищо не го притеснява.
WTF ???
Какво става тук? И Неделчо ли ни лъже?!?!?!?!?

# 4 913
Абослютно не съм съгласна,че Гого е най -харесвания играч и то за 4 сезона.Мисля ,че фенките му не мислят баш трезво.Да един от най харесваните ,но не най-харесвания със сигурност.И тук не говорим дали е правил интриги,дали се е държал грубо и т.н.Както виждаме всеки един от нас има различно виждане за това кое е правилно и кое не.И между другото и от предните сезони си имаше  също харесвани и достойни играчи.Ще добавя само,че и аз харесвам Гого,но реално фаворит накрая беше Филип ,че даже и Жорката го мина.Ако го гледаме по тази  логика те са по харесваните играчи.И да се омаловажава постигнатото от Георги за сметка на Гого не е редно.Всеки един от играчите имаше и плюсове и минуси.Няма перфектни хора 🙂

# 4 914
  • Sunshine state
Георги за мен ми беше един от играчите с най-глупава социална игра. Ту с тоя, ту с оня и накрая с никого. Не му симпатизирах никак. С едното плуване ще си остане за мен.

# 4 915
Пупитка, и с яденето пред хора на джанки, нали? Joy

Ако Алекото не беше подбутван на полуфинала, на финала щяха да са Гого, Фифо и Жорето. Ако и там имаше напълно равностойна и честна битка, щеше да се види и кой е най- добрият. Ех, мечти...

# 4 916
  • SF
Наистина беше ту с тоя, ту с оня. Чудех се защо Генчо е решил, че са заедно и се пазят.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Но на мене ми беше симпатичен, въпреки че по едно време много ме дразнеше  с това, че не може да си прави сметките.

# 4 917
Хмм, с риск да разбуня духовете отново.... Но ми е меко казано странно.
Преди малко си  пуснах да гледам Надкаста с Гого. На първите 5 минути съм. Гого разказва за вчерашната си битка (на полуфинала).
Но. Кое е странното.
Билянка вчера хвана спойлер и го публикува в темата за спойлерите в 20:09 ч. Копи-пействам:
ИВ
Не че има значение вече, но що ли ми се струва, че НадкасТ са новата пейка:

Това се оказа видеопубликация, която без да искат бяха публикували от профила на НадкасТ в Инстаграм. После обаче се усетиха и я изтриха, но ние надълго и нашироко я коментирахме в темата за спойлерите.
Така че Надкаста е заснет минимум вчера, преди последния епизод на ИВ.
Няма как и вчера да е всъщност, защото който следва НадкасТ знае, че във видеопубликациите публикуват стари предавания. Плюс това и спонсора им при гостуването на Гого виждам, че е макарон.бг. С него те приключиха, вече имат нов спонсор, нещо свързано с криптовалути. При това поне от 1 седмица.
И вече е крайно време да кажа какво ме притеснява.  
Неделчо ме притеснява.
Нали се пазеше от спойлерите като дявол от тамян!
Седя и го гледам как спокойно си слуша Гого да разказва за битката си на полуфинала, усмихва се и изобщо нищо не го притеснява.
WTF ???
Какво става тук? И Неделчо ли ни лъже?!?!?!?!?
Неделчо изглежда си е преглътнал принципа и в името на Надкаста са снимали предварително, за да могат да качат епизодите максимално скоро след финала. След една седмица няма да има интерес.

# 4 918
Сега като се замисля  главната причина да не харесвам особено Алекса е мазната му  усмивка.Малко ми идва като един селски тарикат😄Всичко останало се преживява ,защото определено не е слаб като играч, и социалната му игра имаше успех, ноо усмивката му определено тя е причината да ме дразни толкова 😁

# 4 919
  • Другата България
Абослютно не съм съгласна,че Гого е най -харесвания играч и то за 4 сезона.Мисля ,че фенките му не мислят баш трезво.Да един от най харесваните ,но не най-харесвания със сигурност.И тук не говорим дали е правил интриги,дали се е държал грубо и т.н.Както виждаме всеки един от нас има различно виждане за това кое е правилно и кое не.И между другото и от предните сезони си имаше  също харесвани и достойни играчи.Ще добавя само,че и аз харесвам Гого,но реално фаворит накрая беше Филип ,че даже и Жорката го мина.Ако го гледаме по тази  логика те са по харесваните играчи.И да се омаловажава постигнатото от Георги за сметка на Гого не е редно.Всеки един от играчите имаше и плюсове и минуси.Няма перфектни хора 🙂
Подписвам се под казаното.

Общи условия

Активация на акаунт