💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 570
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 890
Ето го моя победител с неговата награда:

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 20:29 от Bilyana14.

# 4 891
Надявам се водещата не се обръща към участниците по реда им на отпадане, би било прекалено. Sob
Е, то Ралица да не е врачка Joy
Ясно e защо започнаха с Вики, защото е единствената дама там, а мъжете - е там не знам как са определили реда Grinning

Ами явно е врачка;)

# 4 892
Ето го моят победител с неговата награда:

Това си е безценна награда.

# 4 893
Изгледах с голямо удоволствие надкаста с Гого. Браво, момче! Браво, Гого! Ти можеш да бъдеш пример за много деца! Толкова ведър, усмихнат, позитивен, по философски приемащ шамарите на живота. Извървял е труден път, борил се е сам и е успял! Да бъде Човек! Говори като мъдрец, а е толкова млад. Гого усмихна деня ми! Благодаря!

# 4 894
  • София
Саботажа на Мани и Фейгин е като детска игра в сравнение с този на Петлите преди малко Trollface
Толкова по въпроса има или няма място в големия спорт Simple Smile
Сметките винаги са били част от големия спорт, за щастие днес Австралия не пострадаха от сценария.

И това без да намесваме други прекрасни прийоми като симулациите, пък черното тото да не споменаваме... Само хора с чест влизат в спорта Wink

# 4 895
"Не трябва да спираш да даваш доброта!" - Гого
Ако повечето от нас спазваха това, светът щеше да е едно по-добро място за живеене...

Критерии за избора на жена от Гого, подтикнат от Неделчо:
- да има какво да си каже с нея(да не е куха лейка)
- да спортува
- обръща внимание да очите и усмивката - да са добри и усмивката да те кара да се усмихнеш и ти.

Гледам с голямо удоволствие този Надкаст, където не говорят основно за Игри на волята.

Значи Мани Yum

# 4 896
  • София
Аз си бях за Георги-много приятно, усмихнато момче на възрастта на сина ми. Пожелавам му много успехи занапред, представи се страхотно, нито за момент в него не видях злоба и интрига. Фифо ми харесваше като атлет, но прекалено студен и надут. Алекса ми е безразличен-познавам такива хора, уж уважават жените, целуват ръце, говорят снизходително. И прикриват реалното си пренебрежение към жените. Дали е спечелил заслужено си знае той и участвалите във финала. Всичко може да се манипулира, а в този формат видяхме, че и често се случва.

# 4 897
След този положителен Надкаст и Чакалкаст с Гого, който е велик Човек и то с главно Ч, вие се ядете още във форума, вместо да го погледнем от положителната страна на нещата.
Играта свърши, победителят ясен, но има участници като Гого, като Михаела, Лефтеров, които ще се запомнят с положителното си послание от Игрите. Те са пример за обществото, хайде за много голяма част, другите са ясни. И вместо да се радваме, голяма част търсят под вола теле.

Филип е добър атлет, но с характер и доброта не се открои. Алекса спечели, но Фифо е истинският победител на публиката, а Моралният победител е Гого. Най-харесвания участник от всички играчи във всички сезони!
Как пък ги определи? Виж даже и анкетата тук. За мен пък Георги е най.

# 4 898
Скрит текст:

След този положителен Надкаст и Чакалкаст с Гого, който е велик Човек и то с главно Ч, вие се ядете още във форума, вместо да го погледнем от положителната страна на нещата.
Играта свърши, победителят ясен, но има участници като Гого, като Михаела, Лефтеров, които ще се запомнят с положителното си послание от Игрите. Те са пример за обществото, хайде за много голяма част, другите са ясни. И вместо да се радваме, голяма част търсят под вола теле.

Филип е добър атлет, но с характер и доброта не се открои. Алекса спечели, но Фифо е истинският победител на публиката, а Моралният победител е Гого. Най-харесвания участник от всички играчи във всички сезони!

С какво е най Георги? Обоснови се, защото освен в плуване и ядене друго не съм видяла от него.

# 4 899
"Не трябва да спираш да даваш доброта!" - Гого
Ако повечето от нас спазваха това, светът щеше да е едно по-добро място за живеене...

Критерии за избора на жена от Гого, подтикнат от Неделчо:
- да има какво да си каже с нея(да не е куха лейка)
- да спортува
- обръща внимание да очите и усмивката - да са добри и усмивката да те кара да се усмихнеш и ти.

Гледам с голямо удоволствие този Надкаст, където не говорят основно за Игри на волята.

Значи Мани Yum
Гого си я харесва, макар и да не го каза директно. В нея вижда себе си в умален вариант, сподели, че е реагирал остро в момент на яд, но знае, че това е бил нейният стратегически ход и не пази негативен емоционален товар. Към днешна дата е убеден, че е добричка към хората и във външния свят. Абе има химия между тях!

# 4 900
Скрит текст:

С какво е най Георги? Обоснови се, защото освен в плуване и ядене друго не съм видяла от него.
Ходи на най- много индивидуални битки. Никого не е прецакал, не е нагрубил. На финалната битка, въпреки че не е силов атлет, и беше с най - дълго трасе, беше на секунди след курдисания победител. След победа не се е тупал никога в гърдите, а даже омаловажаваше победата си. Мачкан и от свои, и от чужди, се държа достойно за крехката си възраст и оцеля сред вълци. Единствен се осмели да хвърли камък в блатото и да номинира Джаф, докато Гого и Фифо бяха като изпаднали в летаргия.

# 4 901
Иначе както сме тръгнали догодина ще спечели украинец.
BG mamma не е ли за жени?
Не. На форумните ни момчета, много се радваме. Simple Smile Самите участници от ИВ, не само жените, четат тук.

# 4 902
Скрит текст:

Скрит текст:

Ходи на най- много индивидуални битки. Никого не е прецакал, не е нагрубил. На финалната битка, въпреки че не е силов атлет, и беше с най - дълго трасе, беше на секунди след курдисания победител. След победа не се е тупал никога в гърдите, а даже омаловажаваше победата си. Мачкан и от свои, и от чужди, се държа достойно за крехката си възраст и оцеля сред вълци. Единствен се осмели да хвърли камък в блатото и да номинира Джаф, докато Гого и Фифо бяха като изпаднали в летаргия.

Ходеше, защото са го изпращали, а Гого не са. Гого също не е обиждал никого. Но доводите ти не са коректни. Това, което твърдиш прави Георги добър Играч и атлет, а не добър човек. Георги е доказан егоист и самогъзник и това го показа в Игрите. Не напразно майка му го нарече Жожи Joy

# 4 903
Еее какво му е на Георги, супер cool човек си е.

А Гого да прости вече на Мани и да се взимат. Бай Алеко да му предаде два урока как да се държи с девойчиците (нали е голям джентълмен) и да действа Grinning Wink

# 4 904
Според мен Жоро има от т.нар младежки егоизъм- иска да е пръв, да е най- , да превзема всичко. Обаче: признава противника, не завижда, не отмъщава. Не мисля, че е завършен егоист, напротив, даже от игрите и от атаките срещу него, сигурно се е понаучил на смирение. Той е още свеж и зелен, в добрия смисъл на думата- може да си позволи още известно време да е такъв, преди да ,, порасне” окончателно- просто е такъв тип човек и има своя чар. Справя се добре с живота и на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт