💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 227 073
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ъпдейтнал съм поста с гифчетата и колажите, като съм добавил новите гифчета + 'ИВ е навсякъде' и 'внимавай къде бараш' (макар да съм почти сигурен, че не може да го няма това култово меме). Махнал съм чевермето. Аз дори не помня за него и защо съм го сложил въобще, може би като някакъв черен хумор или и аз не знам защо. Размислих (за 1 сек.) и наистина е обидно и неуважително към Жени и махнах мемето.

# 91
Благодаря Дяволо Blush

# 92
Иначе за отпадналите - иронично, но гласувах за Елица че заслужава да стигне до финал, а Алекса че не заслужава. Елица за мен беше най-добрата сред жените на арената, наистина с кеф я гледах колко е добра, нищо че това "Алекса, Алекса.." ми идваше в повече. Жалко, че и тя беше част от патериците на този "кавалер".

И разбира се, Генчо. От номер едно дразнител при мен стана един от фаворитите.

# 93
Я то имало нова тема. Благодаря.
Искам Джафа на елиминация довечера и да и дадат една такава игра като на Гого и Лефтеров или като на Зори и Алекса. Да я видим подготвената.

# 94
Моето Коледно пожелание е ако може Алекса да не спечели ИВ. Ама тъй като май няма да ми го изпълни, си пожелавам продукцията да не се изгаври с Фифо и Гого с някой нерешим пъзел какта с Валентин миналата година.

# 95
Diavolo, благодаря за гифчетата.
Уау, завчера не съм видяла Гого как катери кулата с подскоци. Брей, това момче, страхотен е!
Ако аз се опитам да катеря така, ще ми правят морско погребение. Trollface

# 96
Малко Q&A от Лефтеров.

Скрит текст:

# 97
Братчеди Joy
Хмм...да

# 98
Записвам се за новата темаа:))

# 99
То е ясно накъде вървят нещата, но си пожелавам Селският бек да спечели в “динамична, комплексна и интелигентна игра “/ това по критерии на Продукцията/ срещу жена!
Това ще ми е малка утеха, дано Фифо и Гого, както и Георги са заслужили поне това унижение да им се спести от сръбските собственици и българските продуценти! Е, да си подскача и набират там с Виктория, като Паулина мг и да бие, дано му стига това!Отделно всенародните веселия дето ще настанат 🤣Фенки ще късат блузи, фенове ще докосват мускули….
Моето Коледно пожелание е ако може Алекса да не спечели ИВ. Ама тъй като май няма да ми го изпълни, си пожелавам продукцията да не се изгаври с Фифо и Гого с някой нерешим пъзел какта с Валентин миналата година.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 16:10 от ellis

# 100
Благодаря, момчета! Дотъркаляхме се на финал! Trophy

1. Отбелязах Филип, обективно за мен най-добрият физически подготвен финалист и социалната му игра да беше мъка поне се напъваше да я прилага.Wink
2. Може би Михаела и Зори имаше какво да покажат.
3. Мирослава
4. Един
5. Гого. Игра я тази игра, пъргав, сръчен, мотивиран да е първи, смятам, че вече знае как правилно да я изиграе. Може би битката ще е между него и Жорката.

Дяволе, и аз с молба от колажите да премахнеш този със Зори и някакво изчадие. Темите, снимки, анкети...всичко остава, грозно е и не е редно след години това да е "смешното колажче". Sad

# 101
Неочаквано за мен, но Генчо би бил единствения ,който според мен можеше да продължи;
Да не са на финал исках Мани и Джаферович;
Успех желая на Жорко,Гого и Фифо!

# 102
  • София
Лефтеров отговаря на въпроси в Instagram, но не е споделил нищо ново, затова ще публикувам няколко хубави снимки, които качи:

Rolling Eyes
Скрит текст:
Edit: Едва сега видях, че някой вече е публикувал отговорите му на предната страница.
Мани честити рождения ден на Мирела Birthday:

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 16:23 от La Vikinga

# 103
Едно време му се викаше баджанаци.

# 104
  • София
За тези, които не са прочели надписа добре първия път, когато Елица публикува снимката, сега ни го посочва Bowtie:

Аз съм просто вестоносец.
Дигитални портрети на Лефтеров и Гого от billieshkov в Instagram:

Общи условия

Активация на акаунт