💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 227 049
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 75
Аня, разбирам, но има и такива, които даже профил си направиха тук, за да участват в общото възхищение от туй момче. И даже гледат стари епизоди и следят само заради него. На толкоз страници все ще изтърпите и моето мнение Simple Smile

# 76
За да може Алеко да прати Гого срещу Фифо един от двамата трябва да е на последно място в битка което не го виждам.
Зависи как вървят номинациите този сезон, особено, ако има дни с по двама номинирани, както загатват колко му е на Алекса да метне една секира.

Иначе не виждам никакъв проблем някой от тях да е последен в някоя от игрите. Тези, които определят първият номиниран са еднокомпонентни, игра на търпение и често и доза късмет.

# 77
  • софия
Напира желание да напиша есе на тема какво е волята и защо игрите трябва да спечли Гого. Но да ви спестя мащабен текст, изпълнен с Гогоговение, ето основните причини:
Гого има най-силна воля, разбирана като силата да следваш веки ден принципи и правила, които си проверил и приел за добри и правилни, независимо колко е трудно; да можеш да подтискаш егото си, да помагаш на другите и да отстъпиш за общото благо; да владееш тялото си, емоциите си, реакциите си; да не се отказваш. То няма друг участник изобщо в сезоните, който да се съпостави с Гого.
Освен това е пример за децата (и за майките даже), светъл човек, уважителен към всички.
И на първо място е с най-впечатляващи спортни умения.
Той вече спечели! Вива Гого! Simple Smile
-
И, честно да ви кажа, ако съм на мястото на майка му да прочета как нЕкои фенки направо искат да го разкъсат, ми... не знам. Ужас! Simple Smile
Гогоговея под тези думи. С теб съм! Какви ли не кусури се опитаха да му приписват, ем, не се получава и това си е. Чуден и необикновен герой си имаме тази година.
 Много искам Алекса да успее с плана си да ги изправи един срещу друг с Фифо. За мен това ще бъде битката на сезона. Готова съм да преглътна даже и да загуби. Просто искам да ги видя тези две момчета заедно. А Гого вече спечели за мен Играта. С възхищението, което предизвиква във всички играчи и с посланията,  които носи в себе си. ( баси, колко патетично звуча🤣)

# 78
Знаете кой ми е любимец, това го прескачам 🤣
От останалите трима най-комплексен е Фифо, най-красив - Гого, най-сладък Жоро 🤣.

Титлата най-добър плувец за четирите сезона е за Георги 😍

Грубата, чиста сила на Фифо е впечатляваща и само битката му с Пух да си гледал ти става ясно какво чудовище е 😍.

Гого е най-пъргавото и умно петле на света 😍. Не виждам друг българин да е печелил Нинджа Уориър, тъй че от повече реклама няма нужда. Кариерата му в България процъфтява, така че той спечели най-много от предаването (освен тормоза от озверели фенки 🤣, но то това не е печалба, а проклятие 🤣).

От жените никоя не заслужава финал 🤣.

# 79
  • София
И на мен би ми била интересна игра между Фифо и Гого, но честно казано мисля, че Георги ще е този, който ще го отнесе. Някак не си представям Алекса да пропусне да "отмъсти", че заради имунитета на Георги е загубил една от девойките в коалицията. Отделно Филип има скрития имунитет. Та по-скоро ми се върти, че ще гледаме Гого срещу Георги, а не срещу Филип.
Все пак се надявам така да се завъртят нещата, че тези тримата (Филип, Гого и Георги) да са на финал и там вече най-добрият да победи.

# 80
Гого игра тази игра на капитанска, а Филип е факир с топчетата
Още ми е пред очите онази игра с Мира, Чакала и Веси, когато два пъти беше първи и накрая щеше да отпадне.
Да, защото имал обща мрежа с Весито и тя като мръдне и падат неговите топченца! Случайностите на игрите!

# 81
  • София
Финал - в ефир вторник, 29.11 Понеделник 28.11 няма да има ИВ.
Аз очаквах финалът да е този петък. Sweat Smile

# 82
Ах, как бих искала Вики да е победител! Много я харесвам, защото има точна преценка и отношение към всеки от играчите, и защото показа качества на арената.
Алекса прекали.
Тази игра е за по-силните и овълчени Фифо и Георги и може би те ще останат на финала.
Гого се офифи и напоследък това му поведение “под влияние” не ме кефи.
Мира е скритата лимонка този сезон и там не могат да се правят предположения, зависи кой колко, къде, какво и защо е дал и взел…
Мани скоро ще я гледаме по предаванията ми се струва.
А Джаферович ще остане колкото е удобно на джоба на продуцента…
👍

# 83
и накрая церемония на розата и алекса отказва розата на виктория

# 84
Не виждам друг българин да е печелил Нинджа Уориър, тъй че от повече реклама няма нужда.
Едно уточнение. Гого е отборен победител, не индивидуален.
Най-доброто индивидуално българско постижение все още мисля е класирането на финал на Йордан Йовчев.
Ако греша може да ме коригирате.

Ето едно от участията му, след най-доброто му постижение. За съжаление, момента с финала не успях да го намеря. Но в самото начало на този клип има няколко секунди от кулата на финала с негово участие.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 13:22 от Bengun

# 85
Ще си позволя да прогнозирам ред на отпадане, който ми е най-логичен - Ралица-Мира-Джаферович-Гого-Мани-Виктория
Финал между Жоро-Фифо-Алекса.
Все ми се струва, че ще има някои двубои за разчистване на сметките - например Виктория да отстрани Мани, а пък Мани-Гого. Джаферович не я виждам дълго, освен ако не дават само пъзели натам. И тя има данни да падне от рицаря, който да и целуне контузеното на изпроводяк Joy или пък Вики, ама там изпращането няма да е така емоционално. А защо не и от двамата на трибой?
Не ме питайте защо съм прецакала Гого - по традиция трябва да има някой силен прецакан преди финала и понеже Жорето е над нещата и няма с никой да разчиства сметки, а Фифо още има имане, избрах Гого.
А и ми върви финала да е от непобедим-безстрашен-супергерой.

# 86
  • София
Гифчета от най-високо оценения от нас епизод 56 от 17.11 😊

# 87
  • Sunshine state
Филип заслужава чека най-много, място в играта нямат Джаферович и Мани и другите не помня вече. 😁

# 88
Е, не, тук вече и ръчички ще режа JoyJoyJoy

# 89
Дядо коледа идава Simple Smile Аз ще си обърна желанието. Не искам в никакъв случай да спечелят Джаферович, Мани, Генчо и Илян. Вторите двама вече отпаднаха. Да си заминават и първите две.  Тези четиримата за мен са лошите герои на сезона. Иска ми се да е един от тримата, ако може: Алекса, Гого и Фифо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт