💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 227 059
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Благодаря за темата, Дяволо!
Почти съм сигурна, че Георги ще спечели играта довечера. Вече я е играл и беше добър. Това е голямо предимство.
Много хора имат потенциал да останат последни - Джаферович покрай ръката, Виктория, Ралица.

Надявам се, че опитът на Георги ще му помогне.
Тук поне вече коалиции не играят. Класирал си се последен - отиваш на номинации, ако щЕ да си Царят на коалициите.
Мисля, че на Джаферович ще й дойде наум какво да направи с плочките или ще успее да препише от Георги. Бива я в това отношение.
На Генчо Георги трябваше да му подскаже как да блокира топчето, което да му бута само първата плочка, но не и останалите.
Дано на Виктория припряността да й попречи и да я видим номинирана. Иначе, увиснала на рамото на Алекса с брадвите и парите, няма шанс.
Искам да ги видя как ще се сработят с Джаферович.
Интересно ще ми е, ако между тях има война, конфликти, но и двете търсят подкрепа и може да протегнат ръце една към друга. За седмица могат да си го наложат. Simple Smile

# 61
Някой знае ли защо Генчо не участва в предаванията на Нова тв след като отпадна?
Ще участва в "На кафе" на 25.11.

# 62
100% ще се сдушат двете усойници Head Band /В.и Ж./ ,те са от един вид, ще намерят общ език и изгода Smiling Imp

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 11:36 от araselia

# 63
Докато се усетя сте на 5 километър. Хубава седмица!

# 64
100% ще се сдушат двете усойници /В.и Ж./ ,те са от един вид, ще намерят общ език и изгода Smiling Imp

За съжаление Джафа ще се сниши пред Вики и няма да има зрелищен сблъсък. Първата е прекалено самовлюбена и не вижда грешките, които натвори. В противен случай щеше да изпере имиджа си, противопоставяйки се на войнстващата простащина от страна на Вики и да стане национален герой. От друга страна видяхме раболепието към Елица от страна на най-добрата „приятелка“ на Алекса.

Като видяхме как Алекса постъпи с Гайтанов, няма място за илюзии, че с томахавката няма да изпрати двамата му най-силни съперници на елиминационна.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 11:59 от LadyCharming

# 65
За Алекса е най-умно да ги прати и двамата на елиминация един срещу друг, даже и за нас ще е най-добре, тъй като това май ще ни е единствения шанс да видим този сблъсък.

Гого срещу Фифо само се надявам да няма плуване, както беше срещу Чакалов. При двама толкова равностойни атлети една такава малка преднина ще е решаваща, а Фифо има смазваща преднина в плуването пред всички останали до момента с изключение на Жорката.

# 66
За да може Алеко да прати Гого срещу Фифо един от двамата трябва да е на последно място в битка което не го виждам.

# 67
Не подценявай подлостта на Продукцията

# 68
  • София
Играта с топчето довечера е напълно възможно да извади Гого или Филип. Не е невъзможно да ги видим на елиминация по този начин. За Евгения също би било трудно заради контузията на пръстите.
Но и сред останалите има бая дървета. Затова заложих, че Жорката ще е първи Grinning

# 69
  • София
Момчета, благодаря за темата! Абсолютен разкош!
Цял сезон си казваме "Да свършва вече този цирк", но сега като му се вижда краят, ми е малко мъчно, че няма да има какво да обсъждаме.
Моят фаворит за победител е Филип. Ако няма да е той, тогава Георги.
За играта довечера смятам, че Жорката ще се справи пръв.
В обединеното племе не мисля, че Виктория и Джаферович ще се хванат за гушите открито. Виктория много добре  си прави сметката с кого може да се държи зле и с кого - не. Просто няма да посмее.
Изгледах подкаста със Зорница. Затвърди ми мнението за глупаво и изключително невъзпитано момиче. Най-много ме впечатли това, че смята липсата си на възпитание за откровеност и честност. Дава си ясна сметка, че така обижда хората, но не това е проблемът според нея, а това, че по този начин си сваляла картите на масата и хората разбирали плановете и мислите й. Scream

# 70
А мнението ми за финалистите:

Алекса и Вики са недостойни за мен. Не може да заплашваш и да тормозиш психически хората. Използвали са и лични обиди. Стана ясно от лайфа с Мани. Фифо изглежда, че слага рязка граница между тяхното държание и това на Джаферович и това говори много. Също, за мен Алекса е мъжът от останалите 4ма, който има най-малки възможности на арената. Не че е слаб играч, но на мен ми бледнее пред другите трима. Но да, стратегически ги води със свитлинни години.

Филип - най-комплексният играч и най-издръжливият. Социалната му игра може и да е слаба, но не е губил самообладание, не е горил мостове и може да използва това сега. С нетърпение го очаквам на пъзели, защото смятам, че сигурно и там е страшно добър.

Гого - очаквам да клекне до Алекса пак. Обича соцално да му е лесно и наготово и му беше лесно и наготово докато Мани и Фейгин не сложиха край на Супергероите. Това е проблемът ми с Гого, но го разбирам, не е някакво непростимо държание. На арената естествено е супер да го наблюдава човек - изобретателен, пъргав и различен. Но въпреки това не е толкова комплексен и издръжлив като Фифо и при една дълга многокомпонентна битка не го виждам да победи.

Жорката - подценен играч. Липсва му единствено голяма мъжка груба сила. На една игра с повече плуване дори и да има други компоненти единствено Фифо би могъл да компенсира. Но и без много плуване за мен е съвсем реално да победи Гого и Алекса. Соцално честно казано не знам какво да напиша... игра си по свой начин, успя да спечели Гената и без да му играе по свирката, успя и обещанието към Зори да спази. Сега дано обърне нещата срещу Алекса.

Мира - добра на арената и страшно издръжлива. Но не играе своя игра, имах чувството, че е отишла да се самонакаже за нещо и да е пионка до голямото явяване на бог Алекса и извисяването му като победитиел. Останах с усещането, че Алекса хвана лоста при аватарната игра, защото знаеше, че Мира до такава степен му е килимче, че е готова на две да се счупи за него.

Мани - страшно силна социална игра. Физически няма дадености за комплексна игра обаче и на този етап ще е трудно.

Рали - глупава и наивничка, но стигна до тук и то със саби и с позиция доверена дама на Жени. Може и до късмет, но в крайна сметка се наредиха нещата. Мисля, че при нея се получи надценявани на арената обаче и то на база външен вид. Изглежда много силна и затова печели одобриние от мъжете, които само груба сила гледат. Но дори така по груба сила със мъж не може да се състизава, а на други компоненти е значително по-слоба от другите участници - плуване, изометрия, редене на пъзели.

Джаферович - най-добра стратегическа игра. Дошла е и подготвена. Мисля, че не заслужава целият този хейт, знам че съм малцинство, но за мен беше много интересна стратегията й. Това да имаш няколко коалиции в пауза и да си ги сменяш като изпаднат хора си е висш пилотаж. Дали е била подпирана от предаването или не, факт е че дори не я изпратиха на елиминация, а тази мрежа тя си я е оплела. Силно се надявам да не играе с Алекса обаче.

# 71
Играта с топчето довечера е напълно възможно да извади Гого или Филип. Не е невъзможно да ги видим на елиминация по този начин. За Евгения също би било трудно заради контузията на пръстите.
Но и сред останалите има бая дървета. Затова заложих, че Жорката ще е първи Grinning

Гого игра тази игра на капитанска, а Филип е факир с топчетата

# 72
Напира желание да напиша есе на тема какво е волята и защо игрите трябва да спечли Гого. Но да ви спестя мащабен текст, изпълнен с Гогоговение, ето основните причини:
Гого има най-силна воля, разбирана като силата да следваш веки ден принципи и правила, които си проверил и приел за добри и правилни, независимо колко е трудно; да можеш да подтискаш егото си, да помагаш на другите и да отстъпиш за общото благо; да владееш тялото си, емоциите си, реакциите си; да не се отказваш. То няма друг участник изобщо в сезоните, който да се съпостави с Гого.
Освен това е пример за децата (и за майките даже), светъл човек, уважителен към всички.
И на първо място е с най-впечатляващи спортни умения.
Той вече спечели! Вива Гого! Simple Smile
-
И, честно да ви кажа, ако съм на мястото на майка му да прочета как нЕкои фенки направо искат да го разкъсат, ми... не знам. Ужас! Simple Smile

# 73
Напира желание да напиша есе на тема какво е волята и защо игрите трябва да спечли Гого. Но да ви спестя мащабен текст, изпълнен с Гогоговение, ето основните причини:
Гого има най-силна воля, разбирана като силата да следваш веки ден принципи и правила, които си проверил и приел за добри и правилни, независимо колко е трудно; да можеш да подтискаш егото си, да помагаш на другите и да отстъпиш за общото благо; да владееш тялото си, емоциите си, реакциите си; да не се отказваш. То няма друг участник изобщо в сезоните, който да се съпостави с Гого.
Освен това е пример за децата (и за майките даже), светъл човек, уважителен към всички.
И на първо място е с най-впечатляващи спортни умения.
Той вече спечели! Вива Гого! Simple Smile
-
И, честно да ви кажа, ако съм на мястото на майка му да прочета как нЕкои фенки направо искат да го разкъсат, ми... не знам. Ужас! Simple Smile

Хах нека не прекаляваме чак толкова с пристастието .Аз съм една от големите фенки на Гого,но няма как да кажа че за 4 сезона той е най-добрия.От всеки сезон има достойни и не по-малко силни играчи като Гогата Simple Smile

# 74
  • София
Гого игра тази игра на капитанска, а Филип е факир с топчетата
Още ми е пред очите онази игра с Мира, Чакала и Веси, когато два пъти беше първи и накрая щеше да отпадне.

Общи условия

Активация на акаунт