💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 067
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 370
Офф, много съм зле. Влезнах да напиша възмущението си днес, че отново съзирам несправедливост и се отнесох за друго в предишния пост.
За моето Гоше става реч.
Никой ли не забеляза, че всички играха, но имаше след първата игра пауза , после други и пак ги викаха на колелото. Но Гошето веднага слезнал от битка с единия и веднага с другия почваше и го викаше Димо. Първият път така, вторият път пак така. Той игра 4 игри и 2 по 2 една след друга. С никой друг не беше така. Психически и физически няма време да се събереш и почнеш наново или поне не си равнопоставен с противника.
Е как все с него така става се питам.

# 2 371
По повод предпоследния пост , че цитатите на такива дълги постове са определено неприемливи.
Какво да каже Фейгин , като определено беше тормозена и обект на вербална агресия. Момичечто е на 19 и представете си има и такива млади хора , които не са свикнали да са подложени на словесни атаки и да приемат със спокойствия викове и обиди. А Мани и семейството и  е нормално дъ я подкряпят и да и кажат , че Не това не е нормалност и диалогичност. Как я манипулира Мани е само във вашия изкривен поглед , защото момичетата в изявите си след играта показват ,че са близки и че се вълнуват искрено какво се случва една на друга. И двете не отричат , че Фейгин е искала да бъде в огбор с Жоро , но решение взето след омоловажаване на играта им , тормоза и решението за саботаж.Та така за ценности и психика на млад чонек , спортист и социална игра.

# 2 372
Жорката, който се чудеше защо Гого не продължи, когато падна Алекса. Гого дори не му отговори. Разни хора разни идеали Simple Smile
 Ами нали играта се играе докато единия падне от дънера, нормално е да продължи, нищо нередно няма. Жеста на Гого беше снизходителен, понеже е сигурен в превъзходството си, а и Алекса му е приятел. Ти просто не харесваш Георги защото не цепи басма на дон Алекса, и каквото и да направи ще му намериш  кусури.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 00:33 от araselia

# 2 373
  • софия
Сагата Алекса и Чакалов е бетер дързост и красота. В началото приятели, после Чакалов беше тръгнал да го прецаква в играта с гонене на обиталището.  Алекса разбра и реши, че му е враг номер 1. Следн предаването са си стиснали уж ръцете. Като стана калабалъка с Пух и Алекса Чакалчето писал на Алекса нещо в смисъл: не се занимавай, и без тва ди мисля, че не можеш да го биеш. Алекса му рекъл: изобщо не ме интересува какво мислиш. И те така, те. Ама наистина е, като дързост и красота, хахаха.

# 2 374
Чакалов Що така недолюбва Алекса много злобно се изказа, че със сигурност нямало да го покани в Чакалкаста. Вярно, че бяха в резервите и двамата , ама чак такава неприязън…
Защото Алекса си го заслужи, изказа се злобно, без да е разбрал нещата, за/към Чакалчето и последния коментираше в някой от лайфовете, че дори след игрите не е дошъл да се разберат.
Чакалов е крайно разбран и толерантен, да за има такова отношение към човек, явно доста го е бъгнал.
Не му личи на Чакалов да е "разбран и толерантен". Поне не от тенденциозните му интервюта. От всичко, което гледах до сега. Много злоба имаше. Аз лично спрях да го гледам Simple Smile

# 2 375
Утре какви изобщо са вариантите за номинации?
Гого имунитет
Фифо имунитет
Георги Виктория или Алекса като въпроса е дали Георги взима гласове или имунитет? Защото ако взима гласове Алекса праща с томахавката директно него.

# 2 376
  • София
Ралица за номинациите си през последната седмица (майка ѝ също има чувство за хумор Blush):

# 2 377
Аз само не разбрах Евгения от какво се уплаши толкова, че няма да участва никъде? Сигурно и при Гала ще откаже участие. Ама там нали е все още в свои води, ще й зададат няколко въпроса за това как се оцелява сред мъжете и как й е стигнала силата, ще я почеткаме още малко и ще я изпратим като светица. Много й беше добре, докато тя беше на пиедестала, бутана от продукцията. Сега удобно се прави на жертвата и се притеснява от хейта на хората и как така те не толерират злобната й особа. Първата й мишена беше Фифо, защото не й играеше по свирката. После Михаела, защото й се изплъзна от каиша. След това спрях да гледам сезона, но в пътите, когато попаднех, виждах че Зорница е следващата й жертва. Чисто и просто, защото тя беше лабилна и се поддаваше на тези нейни атаки. Видяхме я Евгения как не може да губи, колко се озлобяваше и колко отмъстителна беше. И сега трябва да ми стане жал, защото тя така си е постлала ли? Ами изобщо не я съжалявам. Благодаря на продукцията, че ми показа, че можело да има и по-неприятен човек от Мани Вунг Ту или както там беше.

# 2 378
  • Другата България
Ох, ама защо бре? Защо като отпаднат, и не могат да се държат нормално, хайде да не използвам думата достойно, че смисълът е противоречив и отново субективен? “Сама“ решила Женя кога да отпадне, кога да си сложи “края“....сама се прецака на съвета, а края ѝ го сложиха Гошо и Ралица, тя сама показа колко физически е неподготвена за каквито и да са индивидуални битки. Ей така като тръгнат да омаловажават победата на съперника, и още повече олекват. И то не е само тя, редовно се случва. Илиян пък с това, че била “най-подготвения стратегически и ФИЗИЧЕСКИ  участник, стъпвал на арената....“ Някой изобщо вярва ли в глупостите, които се пишат? И най-вече - защо? Аз знам защо, но това са нереални лицемерни грозни истории, които още повече биха настроили зрителите, и ако погледна отново в нета, вероятно ще попадна точно на това. Смешна и жалка работа.

# 2 379
По повод предпоследния пост , че цитатите на такива дълги постове са определено неприемливи.
Какво да каже Фейгин , като определено беше тормозена и обект на вербална агресия. Момичечто е на 19 и представете си има и такива млади хора , които не са свикнали да са подложени на словесни атаки и да приемат със спокойствия викове и обиди. А Мани и семейството и  е нормално дъ я подкряпят и да и кажат , че Не това не е нормалност и диалогичност. Как я манипулира Мани е само във вашия изкривен поглед , защото момичетата в изявите си след играта показват ,че са близки и че се вълнуват искрено какво се случва една на друга. И двете не отричат , че Фейгин е искала да бъде в огбор с Жоро , но решение взето след омоловажаване на играта им , тормоза и решението за саботаж.Та така за ценности и психика на млад чонек , спортист и социална игра.
Извинявам се , но вербална агресия има навсякъде около нас. Понятието е много обширно какво се разбира точно, къде , от кого и защо. Всичко може да се нарече такава агресия и е много модерно.
Предателство и саботаж обаче няма как да замажеш. Нямаш оправдание да подлагаш други хора (заради някои, които са ти неприятни, дразнещи, плашещи или каквито и да са) да предаваш отбор, съотборници, подаряваш победа и то в игра, където са отишли да се борят за награда, лишавайки се от неща и т.н.
Аз не видях такава агресия. Високият тон на някой , тембъра или визията му дори не могат да се водят такава. Ако има нарушение на правилата си има продукция, има си хора отговарящи за това-безопасност, спазване на морални норми и т.н. Не чух, видях и разбрах да са направили опит да се оплачат или нещо изкажат несъгласие. Ризите на Карим (не му помня името вече) дето опищяха някои колко бил обиден, изобщо не ставаше въпрос за дрехите му, а че само с това се занимава и нищо не прави за подготовката си или да помогне нещо за храна, хигиена и т.н. там на отбора, други вършеха всичко, но...
Та 19 годишни или не, там са наравно с всички и се борят за победа и награда. Фейгин е професионален спортист, на тази възраст не е дете, нито пък е била галена с перо , за да се пребори за медели и т.н. Но видиш ли тук вече край, много и дошло. За Георги съм, ама Фейгин е мекушава, не си отстоява интереса, няма свое мнение, няма позиция. Тя дори искаше да отиде при другите си мисля, но в един разговор Мани и Илиян я разплакаха и направо се почувства предателка спрямо тях, не посмя да следва себе си. Тогава обаче бях за нея, виждаше ми се честно, но едно е да държиш на своите, друго е да проваляш хора, заради собственото си удобство или ...емоционалност.

# 2 380
Стига хора една лъжа повторена хиляда пъти няма да стане истина. Ако бях на мястото на Вики и Алекса щях да я съдя тази малка лъжкиня(Фейгин) за уронване на престиж. За да разбере на края, че всичко има граници!!! Мани за мен това момиче е абсолютно дъно. Джаферович спрямо нея е кротко агънце.

# 2 381
  • SF
Жени и при приятеля си Туджаров ли няма да отиде? Ще я склони, надявам се.
При толкова много омраза, за какво да ходи. Каквото и да отговори, още повече ще я намразят и за това, че е нахална и се оправдава.
Истината е, че тя изигра огромна роля за риалитито тази година и промени целия му замисъл. Никой не е застрахован, ако в племето си има стратег, способен да мисли поне ход напред.
С опитите си Генчо да го играе умния, мене ме разсмиваше. Ако ще правя мемета на някого, това ще е той в стратегическата си игра.

# 2 382
  • София
Според мен под това, че сама е сложила края си, Жени има предвид грешката да не си купи грошове, не мисля, че е играла с цел да загуби в нито един момент от шоуто, игра с мисълта да стигне възможно най-напред и днес се провали, дори в синхроните по време на битката коментираше така, сякаш има шанс на пъзела, а не като човек, който иска да си ходи. Грешен беше изборът ѝ да не си купи грошове, ако го беше направила, вероятно щеше да е на полуфинал.

Жени и при приятеля си Туджаров ли няма да отиде? Ще я склони, надявам се.
Аз не гледах епизода, в който Туджаров коментира това и не разбрах дали той мисли, че тя може и да не отиде или тя обмисля да не ходи. Не разбирам защо би се се притеснила от хейт в този подкаст, когато Туджаров и Неделчо са любезни дори с участници, които не са им любимци, а с нея се събират многократно и без това да е свързано с формата. Подкастът няма live stream, за да е нападана в коментари на живо, епизодът се заснема и монтира, а и зрителите на Туджаров и Неделчо все пак не са коментиращите във Facebook, малко по-нишова или специалзирана публика са.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 01:09 от La Vikinga

# 2 383
Разбира се ,че "приятелите " на Евгения от голямото добро утро ще страдат .Сигурно и те са същити надувки и лицемери като нея,ама живи и здрави.А Туджаров който толкова разбира от играта за разлика от нас простосмъртините дето не харесваме принцеса Евгения, до къде стигна миналия сезон ,че не мога да се сетя??Ааа сетитх се ...до никъде Sweat Smile

И Ралица обаче как си противоречи и каква е лицемерна и тя.В последните и сторита  била разочарована от Евгения. Съжалявала ,че се доверила на въпросната дама.Сега виждала всичко,и хоп Евгения пуска нещо в инстаграм и умното Рали праща сърчица??? Е колко трябва да си прост и нагъл .

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 00:45 от *Аня*

# 2 384
  • София
Чакалов къде пуска неговите интервюта ?

Общи условия

Активация на акаунт