💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 067
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 355
От лайфа:
Чакалов чете Бг-мама. Поздрави!

Джаферович няма да ходи нито в Чакалкаст, нито в Надкаст.
Аз предлагам Джаферович скорострелно да се отправи към Катар например, след това да празнува някъде около Барбадос,  Филипини, в краен случай Малдиви,ама там ще я достигне всенародната любов. Напоследък Малдивите са новия Слънчак за бг. За деня на влюбените едно круизче до Реюнион, Сен Мартен и Кюрасао, а лятото- на ски в Аржентина. Така до есента, може и да може да излиза, без да се притеснява, защото до тогава Ергенът на същите продуценти, ще е заченал и родил нови всенародно обичани чудо- мацки!😀

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 23:44 от ellis

# 2 356
Излиза, че грошовете на Генчо инфлацията ги е обезценила 🤣. Жорко пак ще е на борсата 🤣.

# 2 357
# 2 358
Млъквам, че ще вземеш да ми направиш някоя магия 🤣 Всички долу ръцете от Алекса и така 🤣
Скрит текст:
Специално за теб го поздравявам! 🤣 Тъкмо щях да те питам забеляза ли как Виктория искаше другаде да го потупа като го загряваше за битката 🤣 В очите ѝ го видях 🤣🤣
С малко закъснение гледам епизода, но да си кажа - вътрешна победа за мен!! 🥳🥳🥂🍸
Искам първо да кажа - браво на Гого, ама просто изключително представяне, напълно заслужено става първи полуфиналист 🫶🏻 остава си най-добрият супергерой за мен, и като цяло най-добрият играч 💙
Браво и на Жорко за прекрасната победа над Ралица и Джаферович, разби ги ❤
Ралица също се справи много добре 💛 Поздравявам я за победата, но определено ми направи лошо впечатление, че въпреки всичко до последно мислеше, че Жени играе за нея. Какво да се прави, поне се вижда, че уж след предаването се учи от грешките и наивността си.
За утре се очертава най-интересният съвет, който сме гледали до сега, направо нямам търпение да видя как всички предимства ще бъдат включени. Ще хвърчат и грошове, и секири, саби, амулети .. 🤣 Ще гледам с кеф да видя какво ще се случи, въпреки че вече си имам своите предположения.
Честито на всички, които се радват за днешният развой на събитията 🥳
Едно браво за моя човек не успя ли да ти се изтръгне от душата 🤣. Ще си изпълня заканата от днес, да знаеш 🤣.
Нищо свързано с него не ми убягва, но защо ми го припомни 🤣. Пак ме заболя 🤣. Сякаш томахавката му се забива в сърцето ми 🤣.Моля ви тези детайли не ми ги припомняйте, че сили нямам вече 🤣. 

# 2 359
  • Другата България
От лайфа:
Чакалов чете Бг-мама. Поздрави!

Джаферович няма да ходи нито в Чакалкаст, нито в Надкаст.
Аз предлагам Джаферович скорострелно да се отправи към Катар например,
Скрит текст:
след това да празнува някъде около Барбадос,  Филипини, в краен случай Малдиви,ама там ще я достигне всенародната любов. Напоследък Малдивите са новия Слънчак за бг. За деня на влюбените едно круизчето до Реюнион, Сен Мартен и Кюрасао, а лятото- на ски в Аржентина. Така до есента, може и да може да излиза, без да се притеснява, защото до тогава Ергенът на същите профуценти, ще е заченал и родил нови всенародно обичани чудо- мацки!😀
Аааа, не! Тъкмо се махна от ИВ, сега да иде в Катар, та да попадне и там в полезрението НИ, на всички, които гледаме СП! Да не съм чула!

# 2 360
Облекчението ми от отпадането на Женя е сравнимо с облекчението ми миналата година като отпадна Мани Тъ (нали това й беше фамилията). Цял сезон се надявах и дочаках И веднага атмосферата между хората стана по-лека и ненатоварена, много приятно се забавляваха на дънерите. Ама защо ни навират всяка година някой дразнител, наистина не знам.

# 2 361
Ралица, както и Фейгин, е много добро и наивно момиче. Ето, ще имат ценен урок, по-добре, че това не им се случва в реалния живот. За тях е урокът, а срамът - за тези, които ги манипулираха и използваха.
За съжаление Фейгин си продължава да живее в мъглата. Гледах я при Гала. Много объркана и повтаряше като папагал, че били обиждани, притискани и изобщо как беше....подложени на тормоз и затова действали да разпаднат племето и да се спасят. Нито дума, че иска да отиде при Георги примерно или нещо друго. Мисля, че беше подготвена от близките си какво да говори и не спря за тормоза, тормоз, тормозени и т.н. да повтаря. Другото беше откровена и приятно младо момиче, но...всеки може да и влияе, особено хора като Мани. Илиян не го запомних с нищо, но си мисля ако той беше с чудото в едно племе какво щеше да стане и ако бяха направили същото с племето на жълтите. За мен може да е смешно за някои , но мъжете бяха подложени на тормоз психически, емоционален и всякакъв (вече дори се съмнявам и друг да е имало) от жените в червеното и жълтото племе особено.

Браво на Георги, браво на момчето подготвило само от ден влезнал в новото обединение, без гръб, без близки и в основата на "стратега" на играта за изгонването му. Толкова време другите се снишаваха, близаха подметки и обезличиха, само и само да не я предизвикат и да са и близки. Такова падение на млади хора е срамно за мен, особено от женската коалиция, но и мъжете се опитваха да са приближени, дори Фифо.

Гого почва да ме дразни мен. Харесва ми играта му, начина му на изказване дори (има чувство за хумор) , ама...никаква скромност или просто си е така директен не знам. Продължавам да съм му фенка, но след Георги (него вече си го определих преди седмица и си държа на човека, а все повече ми харесва)

Ралица каза на предишния съвет, че имунитет няма да се продава вече, само гласове и то вече и тях инфлацията ги ударила та 100 гроша са равни на 1 глас.
Преди пак питах , преди доста време кое е най-силното оръжие от раздадените. Саби, огърлици или секири.
Сабите май даваха 2 допълнителни гласове
Огърлицата дава имунитет
Секирата има право да промени вота изцяло и да се избере нов номиниран еднозначно
Така съм запомнила, но не съм сигурна

От промото се вижда, че всички изваждат всичко налично, но последен е Алеко и Виктория се хваща за главата учудена. Жоро си е купил гласове - по моя сметка трябва да са 3 , Гого е спасен, Фифо също с огърлицата. Вероятно гласовете са били за Вика, но Алеко вади секирата и я носочва....избира Георги. То и няма кой друг. Така и ще завърши съвета. Секирата избира номинирания и другите само ще хабят грошове, инвентар и дрънкат с ламарини.

# 2 362
Чакалов Що така недолюбва Алекса много злобно се изказа, че със сигурност нямало да го покани в Чакалкаста. Вярно, че бяха в резервите и двамата , ама чак такава неприязън…

# 2 363
Много любима игра, а част от двубоите се получават с красиво единоборство. Браво на Виктория, че взе Филип! Браво на Гого за спортсменството при втория рунд с Алекса, много е добър на тази игра. Разсея Виктория с усмивка Joy
Затова харесвам Гого и не харесвам Жорката. Жорката, който се чудеше защо Гого не продължи, когато падна Алекса. Гого дори не му отговори. Разни хора разни идеали Simple Smile

# 2 364
Чакалов Що така недолюбва Алекса много злобно се изказа, че със сигурност нямало да го покани в Чакалкаста. Вярно, че бяха в резервите и двамата , ама чак такава неприязън…
Неговия канал, съответно той решава кой да кани. Не са в добри отношения явно.

# 2 365
Ей тая Джофра не знае що е туй честна игра. Вчера подпира с две ръце. Днес всички хвърлят зад дървената дъска, тя с крачето отгоре, а на последното кубче даже отстрани и отпред излезе. Голям дявол, все на границата на правилата, все по-тарикат от другите. А Димо се прави ни чул, ни видял.
ТОЛКОВА СА ЖАЛКИ!!! Rage

п.п. Едното протеже даде фира. Сега всички сили ще са насочени за пазенето и бутането на другия парашутист Калеко Алеко, за сметка на можещите български момчета и момичета.

п.п. С цялото си сърце желая следващата година на гърба на ИВ бТВ да пуснат подобен формат и да ги сринат по рейтинг и да се свършва с тази пародия на състезание, която се гаври с тия силни мъже и жени, за сметка на некадърните им протежета.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 00:22 от sineva 1

# 2 366
  • София
Неговия канал, съответно той решава кой да кани. Не са в добри отношения явно.
Аз имам чувството, че той просто запя в общия хор, не толкова, че той самия има нещо против Алекса.

# 2 367
  • До сърцето...
Защото Алекса си го заслужи, изказа се злобно, без да е разбрал нещата, за/към Чакалчето и последния коментираше в някой от лайфовете, че дори след игрите не е дошъл да се разберат.
Чакалов е крайно разбран и толерантен, да за има такова отношение към човек, явно доста го е бъгнал.

# 2 368
  • София
Реакции на част от участнциите след отпадането на Жени:

Скрит текст:

Генчо и Георги празнуват новопридобитото имане на Георги Bowtie:

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 00:29 от La Vikinga

# 2 369
Йейй,Женята е аут! Жорко продължава!
Утре пак ще викам за него.

Част от неразбирателството между Алеко и Чакала  се дължи и  на един чат след формата, в началото на излъчването  на предаването май е било, ама много дълго за обяснение, а на мен ми се спи яко. Утре с кафето ще драсна.

Общи условия

Активация на акаунт