💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 082
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 340
Лайф в ИГ с Лефтеров, Фифо, Гого и Жорката.

# 2 341
Гого избяга и се подсмихваше, че трябва да тръгва. Явно някой го чака Simple Smile

# 2 342
Ама че лъжкиня Виктория, направо си му легна на Алекса. Що си мисли, че са глупаци другите и не се разбира кога си се подхлъзнал, единия път даже направо скочи от дънера. Значи ако и нея я няма нищо няма да ме дразни. Алекса ще се сниши съвсем без антураж като остане.
Пълна лъжкиня … то хубаво се видя на повторенията , и не само !!
Стана за смях … за всички, които я гледат сега Simple Smile
Няма романтика във вас 🤣 Лъжата от любов е половин лъжа 🤣. Аз ако бях на тази битка без да искам щях да падна, защото веднага ще ми се подкосят коленете от това силно, загоряло, мокро тяло насреща 🤣. Аман 🤣 Малко повече разбиране проявете към жената 🤣 
Верно, човещинка, какво да правиш Simple Smile

# 2 343
  • София
От лайфа:
Чакалов чете Бг-мама. Поздрави!

Джаферович няма да ходи нито в Чакалкаст, нито в Надкаст.

# 2 344
Утре ще е мега якия съвет.Сигурно Фифо ще е номиниран,той ще извади огърлицата,и Алекса ако е номиниран вади брадвата и директно праща Фифо и Георги

Фифо нали има огърлица? Георги ако му дадат да си купи, ще си даде всичките пари според мен!
И така излизат спасени Гого, Фифо, Георги, Алекса дава за Вики и Алекса отива да се бие с Рали и я обира яко. Аз така си го представям Grin
Не вярвам, че може да се изпозлва брадвата върху хора с имунитет.

# 2 345
За какво да ходи, кой ще я гледа Джеферович,какво интересно ще каже. Стига ни вече

Срам ме е да гледам влюбената Викла, колко тъжна гледка е.

# 2 346
Виктория и Алекса имам чувството , че са си обещали да си делнат наградата . Тя веднъж си призна, че са си имали разни договорки ,когато са били в резервите и го очаква с нетърпение. Нищо чудно и Елица да е в играта
Мен ме притеснява Елица да не излезе от играта след всичко, което видя между любимия си и Вики 🤣. Много ми е притеснено 🤣. Ако олимпийска медалистка по борба отпада и ми разчиства пътя 🤣 да взема да се мотивирам 🤣. Ама, не мога така 🤣. Гадно ми е 🤣. Ни така, ни онака ме устройва 🤣

# 2 347
  • София
Значи жените могат да говорят открито за женски коалиции, женски финал, женска солидарност, женска сила, женска справедливост, женско надмощие, амазонки, че видиш ли как не се дават на мъже, че са повече, по-аилни и т.н. и т.н. Сексизъм няма. Филип иска финал с неговия най-близък от предаването и веднага му скачате, че е сексист?
Никога не съм била против мъжките или женските коалиции, и нито едното от двете не превръща участниците в тях в сексисти. Жените, в женските коалиции, не съм ги чула да определят мъжете като недостойни, докато Филип от началото на формата прави оценъчни коментари за жените, които нямат общо с коалиции - Георги трябва да се докаже като противник, защото досега победите му са били само над жени, загубите на Филип пък били все на женски игри, не искал да го бие жена и пр. В много ситуации той тези подценяващи коментари ги прави в присъствието на жени и не знам защо зрителят очаква от въпросните жени не просто да не засегнат, а и да му се зарадват. До такава степен той не ги зачита като участници в това предаване, че наистина не вижда плюсове в това да се коалира с някоя от тях, за да елиминира някого като Георги, който може да му бъде пряк конкурент в една морска битка. Човек трябва да не е гледал нито един епизод от този сезон, за да смята, че в предаването има човек, който подценява жените повече от Филип. Моля, не се чувствайте нападнати, фенове на Филип, това по никакъв начин не променя факта, че Филип е най-способният участник на арената този сезон.

Ние едно и също предаване ли гледаме? Цял сезон жените обиждат мъжете, че са мишки и не са достойни за това предаване. Нямало кавалери, нямало джентълмени, които да отменят жените за елиминации и т.н.  Simple Smile Като почнем от женската коалиция Елица-Зори-Мира, които постоянно описваха мъжете като комплексари нямащи място там, та после и през Джаферович, чиято всяка втора дума бе с феминистка наклонност колко по-можещи са от мъжете и как момчетата не са се държали като мъже. Фифо не вижда конкуренция в жените, но това не е сексизъм, а стратегия. Не влиза в женски коалиции, защото са дирижирани от Джаферович и ще бъде просто бушон/аутсайдер. Не съм почитателка на Фифо, но поведението му не е сексистко.

# 2 348
  • SF
Дайте линк към този лайф.

# 2 349
Дайте линк към този лайф.

Да, моля

# 2 350
С малко закъснение гледам епизода, но да си кажа - вътрешна победа за мен!! 🥳🥳🥂🍸
Искам първо да кажа - браво на Гого, ама просто изключително представяне, напълно заслужено става първи полуфиналист 🫶🏻 остава си най-добрият супергерой за мен, и като цяло най-добрият играч 💙
Браво и на Жорко за прекрасната победа над Ралица и Джаферович, разби ги ❤
Ралица също се справи много добре 💛 Поздравявам я за победата, но определено ми направи лошо впечатление, че въпреки всичко до последно мислеше, че Жени играе за нея. Какво да се прави, поне се вижда, че уж след предаването се учи от грешките и наивността си.
За утре се очертава най-интересният съвет, който сме гледали до сега, направо нямам търпение да видя как всички предимства ще бъдат включени. Ще хвърчат и грошове, и секири, саби, амулети .. 🤣 Ще гледам с кеф да видя какво ще се случи, въпреки че вече си имам своите предположения.
Честито на всички, които се радват за днешният развой на събитията 🥳

# 2 351
С малко закъснение гледам епизода, но да си кажа - вътрешна победа за мен!! 🥳🥳🥂🍸
Искам първо да кажа - браво на Гого, ама просто изключително представяне, напълно заслужено става първи полуфиналист 🫶🏻 остава си най-добрият супергерой за мен, и като цяло най-добрият играч 💙
Ралица също се справи много добре 💛 Поздравявам я за победата, но определено ми направи лошо впечатление, че въпреки всичко до последно мислеше, че Жени играе за нея. Какво да се прави, поне се вижда, че уж след предаването се учи от грешките и наивността си.
За утре се очертава най-интересният съвет, който сме гледали до сега, направо нямам търпение да видя как всички предимства ще бъдат включени. Ще хвърчат и грошове, и секири, саби, амулети .. 🤣 Ще гледам с кеф да видя какво ще се случи, въпреки че вече си имам своите предположения.
Едно браво за моя човек не успя ли да ти се изтръгне от душата 🤣. Ще си изпълня заканата от днес, да знаеш 🤣.

# 2 352
Специално за теб го поздравявам! 🤣 Тъкмо щях да те питам забеляза ли как Виктория искаше другаде да го потупа като го загряваше за битката 🤣 В очите ѝ го видях 🤣🤣
Едно браво за моя човек не успя ли да ти се изтръгне от душата 🤣. Ще си изпълня заканата от днес, да знаеш 🤣.

# 2 353
Ралица, както и Фейгин, е много добро и наивно момиче. Ето, ще имат ценен урок, по-добре, че това не им се случва в реалния живот. За тях е урокът, а срамът - за тези, които ги манипулираха и използваха.

# 2 354
Скрит текст:
Специално за теб го поздравявам! 🤣 Тъкмо щях да те питам забеляза ли как Виктория искаше другаде да го потупа като го загряваше за битката 🤣 В очите ѝ го видях 🤣🤣
Нищо свързано с него не ми убягва, но защо ми го припомни 🤣. Пак ме заболя 🤣. Сякаш томахавката му се забива в сърцето ми 🤣.Моля ви тези детайли не ми ги припомняйте, че сили нямам вече 🤣. 

Общи условия

Активация на акаунт