💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 062
  • 5 334
  •   2
Отговори
# 2 385
  • София
Не издържам Weary

Чакалов къде пуска неговите интервюта?
Има подкаст в YouTube:
https://www.youtube.com/@nikichakalov

# 2 386
Жорката, който се чудеше защо Гого не продължи, когато падна Алекса. Гого дори не му отговори. Разни хора разни идеали Simple Smile
 Ами нали играта се играе докато единия падне от дънера, нормално е да продължи, нищо нередно няма. Жеста на Гого беше снизходителен, понеже е сигурен в превъзходството си, а и Алекса му е приятел. Ти просто не харесваш Георги защото не цепи басма на дон Алекса, и каквото и да направи ще му намериш  кусури.
Жеста на Гого не беше "снизходителен". Той сам каза, че Алекса може да го победи. Това беше жест на честен човек. Явно и Вие и Георги не го разбирате. Също, както това, че е недопустимо да си сит докато другите гладуват. Да се храниш пред гладни. Да не защитиш човека на когото уж държиш. Да се измъкнеш между капките. Видяхте ли реакцията му днес, когато Вики победи Фифо? Разговора му с Ралица след битката? Фифо също не цепи басма на никого, но ми е любимец. Защо ли?

# 2 387
Моля продукцията да сведе до знанието на простосмъртните си зрители, коя от раздадените джаджи  как точно прецаква останалите? Или още не сте решили..
То ясно, че май утре ще ги изтупат всичките.А и Ралица ще си ползва сабите,не като Морунката да ги кандилка цял сезон и накрая да му ги вземат.
Да й ..  ..... .на.Виктория.Не забелязахте ли как гледа Гого на бурето!?Няма съмнение , и в него е влюбена.
ПП Какво не е наред с торса на Жорко!?

# 2 388
Само като ги видях тия 30 страници и ясно ми стана. Успех на Жени, беше удоволствие да я гледам и се радвам, че направи сезона толкова динамичен. Гениален ход с празната раница, за който даже не бяхме разбрали.

Туджаров каза, че на Жени хейта й тежи и се е дистанцирала от игрите, гледа само епизодите, на които се събират в бара. Разбирам я, отношението към нея е абсолютно унищожително дори и за човек със силна психика. Предполагам не иска да преживява отново всичко, нито да се оправдава или да се опитва да си очисти името, за което много съжалявам, защото щеше да е удоволствие да чуя нейната гледна точка и да захапе Неделчо за сексизма.

Днешната елиминационна беше доста мижава, но Ралица за пореден път беше много точна на кубчетата и заслужено си победи, макар играта да беше с два от четири елемента, на които вятърът пречеше.

Гледах Виктория и си мислех колко ми харесва срещу Гого, когато се усмихва искрено и че е много красива жена....и после срещу Георги и си спомних какъв ми беше проблемът с нея.

Ако томахавката бие имунитет то тогава всичко се обезсмисля. Това ще е наистина малоумно.

П.С. Туджаров напусна заради тежка пневмония. Макар да не смятам, че е стратега, който си мисли, че е, в Приключенците имаше шанс да стигне до обединението. Семира си замина, но Вальо беше боксовата круша на Паулина и Тими, така че беше пред него на пангара. При всички положения неговото напускане беше кофти стечение на обстоятелствата, а не резултат на играта му.

# 2 389

Гого и Филип ги считам и двамата класирани вече, ура!

И виждаме как абсолютно всички други са ги държали на мушка през цялото време с надеждата да ги изправят един срещу друг. Е, сега вече всичко ще зависи от играта на терен и дано победи наистина най-добрият. Смятам, че моят фаворит отдавна спечели, а ако вземе и наградата - още по-добре. Ако Филип спечели или Жорето, ще се радвам много.

Но вече е крайно време да гледаме атрактивни битки и с участието на истинските фаворити!

# 2 390
  • София
Щастливи Георги на квадрат Bowtie:

Сбогуването на Жени и Ралица:

# 2 391
  • София
Из въздуха се носи Ода на радостта Champagne
А Гого беше бетон на колелото! Heart Eyes
Стига хора една лъжа повторена хиляда пъти няма да стане истина. Ако бях на мястото на Вики и Алекса щях да я съдя тази малка лъжкиня(Фейгин) за уронване на престиж. За да разбере на края, че всичко има граници!!! Мани за мен това момиче е абсолютно дъно. Джаферович спрямо нея е кротко агънце.
Айде, айде по-спокойно. Да не е предала България? Не е длъжна да търпи някакви вербални насилници и да стои в токсична среда. Ходът им беше най-доброто, което можеха да направят в тяхното положение. И все пак това е Игра, където печели 1, а не цял отбор. Даже с този ход помогнаха и на Алекса и на Виктория да превземат лесно червеното племе. Така, че даже А и В трябва да са им благодарни.
Относно хейта по Джаферович, тя трябваше да го предвиди, понеже не може да се скрие, че е човек на продукцията. Никой не я е карал да се бута и в това предаване.
Както казах отдавна - по едно време ми беше писнало от нея и мъжът й да никнат във всяко предаване. Преценила е, влязла е в игрите, показа се в не особено добра светлина, да си носи последствията сега.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 01:51 от Vesika

# 2 392
Лайф в ИГ с Лефтеров, Фифо, Гого и Жорката.

Ох, много са готини! Ама няма ли малко повече инфо? Simple Smile
Излезе ли разяснението от Филип как са отиграли съвета вчера?

# 2 393
  • earth
Мдааа, толкоз за спортсменството на Викиту - как скокна (2 пъти!) в локвата за любимия, за да прецака Гого.

# 2 394
Честито на Жорката за победата и едно жалко от мен за Жени. Знам, че не е популярна, но я предпочитах пред Ралица. Тъпото е, че Рали малко по малко ми се срина в класацията.
Пожелавам на Жени много здраве. Мен не ме дразнеше в по голяма част от играта. Разбира се, че има много минуси, но абсолютно всички имат.
Много се надявам да промени решението си Жени и да отиде при Туджаров и Неделчо. Това ще го гледам с интерес.

По повод Чакалов, аз лично спрях да гледам точно защото е супер субективен. Някаква обсесия има този човек от Алекса, постоянно и във всяко интервю много държи дълго и напоително да се говори за него. Grinning А той дори не е виновен, че Чакалов изхвърча. Да се сърди на неговите хора. А, и често казано едва ли му пука на Алекса, дали ще го кани.

Викинда, май само реклама е това, .... Нали Joy

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 02:27 от Lafusko

# 2 395
По повод предпоследния пост , че цитатите на такива дълги постове са определено неприемливи.
Какво да каже Фейгин , като определено беше тормозена и обект на вербална агресия. Момичечто е на 19 и представете си има и такива млади хора , които не са свикнали да са подложени на словесни атаки и да приемат със спокойствия викове и обиди. А Мани и семейството и  е нормално дъ я подкряпят и да и кажат , че Не това не е нормалност и диалогичност. Как я манипулира Мани е само във вашия изкривен поглед , защото момичетата в изявите си след играта показват ,че са близки и че се вълнуват искрено какво се случва една на друга. И двете не отричат , че Фейгин е искала да бъде в огбор с Жоро , но решение взето след омоловажаване на играта им , тормоза и решението за саботаж.Та така за ценности и психика на млад чонек , спортист и социална игра.
Извинявам се , но вербална агресия има навсякъде около нас. Понятието е много обширно какво се разбира точно, къде , от кого и защо. Всичко може да се нарече такава агресия и е много модерно.
Предателство и саботаж обаче няма как да замажеш. Нямаш оправдание да подлагаш други хора (заради някои, които са ти неприятни, дразнещи, плашещи или каквито и да са) да предаваш отбор, съотборници, подаряваш победа и то в игра, където са отишли да се борят за награда, лишавайки се от неща и т.н.
Аз не видях такава агресия. Високият тон на някой , тембъра или визията му дори не могат да се водят такава. Ако има нарушение на правилата си има продукция, има си хора отговарящи за това-безопасност, спазване на морални норми и т.н. Не чух, видях и разбрах да са направили опит да се оплачат или нещо изкажат несъгласие. Ризите на Карим (не му помня името вече) дето опищяха някои колко бил обиден, изобщо не ставаше въпрос за дрехите му, а че само с това се занимава и нищо не прави за подготовката си или да помогне нещо за храна, хигиена и т.н. там на отбора, други вършеха всичко, но...
Та 19 годишни или не, там са наравно с всички и се борят за победа и награда. Фейгин е професионален спортист, на тази възраст не е дете, нито пък е била галена с перо , за да се пребори за медели и т.н. Но видиш ли тук вече край, много и дошло. За Георги съм, ама Фейгин е мекушава, не си отстоява интереса, няма свое мнение, няма позиция. Тя дори искаше да отиде при другите си мисля, но в един разговор Мани и Илиян я разплакаха и направо се почувства предателка спрямо тях, не посмя да следва себе си. Тогава обаче бях за нея, виждаше ми се честно, но едно е да държиш на своите, друго е да проваляш хора, заради собственото си удобство и
ли ...емоционалност.
Няма нищо модерно или старомодно. Има правила на общуване в семейство, с приятели , със спортни опоненти. Всяко блещене , повишаване на глас, назидателен тон ( особено когато насреща няма такова , а те и затова се развихриха  ) е вербална агресия. В играта е ненаказуема , в живота е често срещано , в някой семейства обичайно , но не е редно , не е правилно . Но всеки с възпитание и възприятия. Сатурацията ще е полезна за Фейгин в спорта.

# 2 396
  • София
Викинда, май само реклама е това, .... Нали Joy
Наистина е реклама, но той си носи тениската на обратно с този надпис отпред, докато Елица я носи с надписа на гърба и "W" отпред. Smile

Скрит текст:
--
Зорница:

Виктория:

# 2 397
Айде стига с тези пръсти и с тази рехабилитация. Пръстите бяха порязани и лепенки, което предполага че е повърхностна травма. Нямаше счупване на кости. Нямаше и скъсани сухожилия, защото ако имаше такива щеше да се наложи шев под упойка и най вероятно в операционна.. И тогава може би щеше да е нужна рехабилитация. Жени имаше лека, повърхностна теавна на два пръста, но тя го изкара, че едва ли не ръката до рамото и е премазана.
Имам позната, която преживя сериозна травма. Един от "леките" елементи на травмата беше премазване и отнасяне на голяма част от месото на пръстите от вътрешната страна. Това нито се оперира, нито се шие. Пръстите бяха просто увити с лепенки и бинтове и оставени да си зарастват сами. Когато махнаха превръзките, самото зарастване към момента беше все още грубо (след време напълно се оправи) и тя изобщо не можеше да си свие ръката. Свиваше пръстите само донякъде - точно както показа Жени. Ръката ѝ остана в такова състояние доста време - поне месец-два, а може и да бяха няколко месеца. Тя се притесняваше дори, че може така да ѝ остане трайно, но с времето се възстанови напълно и сега може да си свива ръката нормално докрай. Проблемът за нея дори не беше толкова болки в пръстите, колкото огромния ежедневен дискомфорт да не може нормално да хваща предмети и да ги държи здраво. Казваше, че усеща все едно зарастналата първоначално груба кожа е по-стегната и по-суха от нормалното и като дръпне пръста да го свие, той чисто механично не може да разтегли достатъчно кожа, за да направи движението докрай. Все едно постоянно има нахлузена ръкавица, която ограничава свиването само донякъде.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 02:28 от nmuron

# 2 398
  • София
Мани след "Игри на волята": Участниците, на които не симпатизирам, са Вики, Цецо и Алекса"

Мирослава след "Игри на волята": "Не съм разглезена богаташка, къде видяхте разглезена жена?"

# 2 399
  • earth
Мира не знае значението на думата "коалиция."

Има си самочувствие жената, но най-голямото и постижение е това, че е снаха. До голямa степен това, коeто е, е в резултат на това, което е получила наготово.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 01:38 от morisay

Общи условия

Активация на акаунт