💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 060
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 415
В предаването аз лоши думи от Чакалов към Алекса не чух. Но Алекса доста се заканваше. И не само на Чакалов.Всеки май си чува това което иска. Но да правиш цяла ода за "шахматиста" и неговите "достойнства" ми е прекалено. Алекса вълка 😂😂😂

# 2 416
Аз мисля,че Алекса няма да спаси Виктория. Нали още вчера или онзи ден каза,че няма да харчи грошове за нея,та му казала,че вече всеки играе за себе си. И то реално трябва да е така,все пак са финалисти! Ралица ще спасявала Джаф?! Луда. Така им проми мозъка тази Джафка,че думи нямам.
За довечера не знам какво ще става,но се надявам вече Виктория и Ралица да си ходят. Не съм за мъжки финал,но фактите са си факти и момчетата са по-добри от тях двете,особено от Виктория. После съм за Фифо,Жоро,Гого.. който и да е от тях,само не Алеко!

# 2 417
Донякъде ми е жал за всеки, върху когото се излива толкова хейт, колкото върху Женя, но тази жена наистина има нужда да се усети за поведението си. Цял сезон отношението й към другите беше ужасно, освен това не спря да мрънка и недоволства. Супер отрицателен човек. И редовно се опитваше да чийтва - металните тръби на битката с Генчо, двете ръце на битката с посудата, вчера вместо да стои зад дървената разделителна линия, стъпваше по нея, мина й отстрани... Е не става така.
В нея се борят две жени и заради това все не е на център 🤣. Единият път е силна жена и може да победи всеки мъж, другият път смята, че мъжете трябва да се трепят докато тя се пече на басейна и чак иска кавалери да има 🤣. Гого го погна, защото искаше равни права за всички 🤣, нещо, за което тя реве от ден първи 🤣.

# 2 418
И аз не смятам, че щеше да е толкова нехаресвана Джаферович, ако не лъхаше арогантност и отвратително отношение от нея. Върна се Фифо - тя започна да го нарича с имена. След това, като се опита той да изкара човек от коалицията и го изкара сексист, защото номинирал жена. Опитва се да мами на игри. Сега като се замислих кажете ми с какво тя е по различна от Тошко от сезон 2. Та тя буквално е Тошко от втори сезон като държание.

# 2 419
В предаването аз лоши думи от Чакалов към Алекса не чух. Но Алекса доста се заканваше. И не само на Чакалов.Всеки май си чува това което иска. Но да правиш цяла ода за "шахматиста" и неговите "достойнства" ми е прекалено. Алекса вълка 😂😂😂
Не се смей така сладко 🤣, че и мен ме разсмиваш 🤣. Какво му е, не прилича ли на вълк - погледа, поведението, умът? 😍
Нали всички ги оприличихме на животни в това предаване 🤣. То не бяха тюлени, глигани, мишки, овце, патици 🤣. Ти сега за моя вълк се захвана 🤣

# 2 420
Е, Тошко беше доста по-подготвен физически от джафа.

# 2 421
Добрютро!Днешният съвет ще е мазало, ще вадят Ю-ги-о картите и ще е едно надцакване. Секирчето е точно за Виктория, няма за кой друг.
СлаБе вече е писала, с една малка корекция от мен. Гласови съобщения е пратил Чакала на Алеко, доколкото помня тонът му е бил добронамерен. Това, което му е казал, че не ок ситуцията с Аспарух, не си спомням да е споменавал, че Аспарух е щял да го бие. Отговорът на Алеко-->Какво ме интересува мнението ти, брат.

# 2 422
Е, Тошко беше доста по-подготвен физически от джафа.
А, по - подготвен друг път 🤣. Не я ли чу вчера Джафи като включи моторетката да се хвали каква героиня и страдалница е, как полуумряла е показала сила и воля, колко подготвена е физически за тежките постове, на които я слагаха 🤣 - пъзели, чинийки, подреждане на цветни карти и куп други смазващи и изтощителни битки 🤣.

# 2 423
Нареждам се за кафето на СлаБе Hug

Жорката беше блестящ на Елиминационната битка, но с тези тромави жени в битка - напълно логично.
Фифо не е непобедим и комплексен, баланса му е слаб. Гого вече го води с много в битки те-та-тет. Всъщност Фифчо няма победа над Гого, но това не пречи да се промени на финала например.

Гого е ФеърПлей играч N1 за всички сезони в Игрите. Няма друг като него просто. И когато пада - поздравява, и когато бие - пак. Просто е невероятен. Уникално качество.
Издразних се снощи на въпроса на Ралица дали ще епобедителят, той доста помълча докато отговори, защото явно такива въпроси не са му по вкуса, чак се притесни и му личеше.
Гого е моят победител от ден 1. Не го сменям за никого - просто няма такъв уникален играч, който да притежава и физически и човешки качеаства и да не бъде егоист.

Фифо също го харесвам. Но при него егото е силно изразено. Не умее да губи и доста е скаран с ФеърПлей.

Гледам, че сте коментирали Злата троица. Аз не вярвам да е имало тормоз...Видяли са те тормоз. Не вярвам на нито една дума относно саботажа и причините за това  на Злата троица. Харесвах много Мани и Фейгин и след простотията със саботажа - все ми е едно какво става с тях. Яд ме е за Жорката - добро момче, а се събра с момиче без мнение и без позиции. Ама любов - какво да правиш. Пожелавам им щастие. Heart

Ралица и тя много ми олекна. Противоречи си в сторита в ИГ и то много, едно говори, друго прави, трето мисли. Далеч от такива хора.

# 2 424
  • София
От всичко най- много ме радва факта, че спойлера за жена на финал, която ще е Жени, се оказа неверен.
Сега имам надежди, че и за победителя може да е измама, дано.

Жени, за съжаление, колкото и голям хейт да има срещу нея, тя все ще си харесва стратегическата игра и поведение и никога няма да повярва, че има нещо неправилно в нейния характер, а ще отдава омразата на това, че зрителите просто не харесват нейните ходове.

# 2 425
Въобще не си причиних глупостите на Джафа аз. Или на Димо, отврат.
Не съм съгласна въобще, че Фифо не е феър плей играч. Нито е мамил, нито е прецакал някого, нито е лъгал или саботирал. Гледа си играта човекът

# 2 426
Хубаво пътуване беше този сезон на игрите.
Остават само още два епизода. Заради Световното тази година няма да ми липсва формата в ефир, но ми се иска да е по-дълъг. Четвърти сезон е с четири дни по-къс от предходните три, най-вероятно заради Световното. Но според мен формата от тринадесет седмици трябва да стане четиринадесет.

# 2 427
  • софия
Брутроооо! Кафета, кроасани,  чай, мекици, всичко е на линия. Днес и еклери и баклава има в горен десен край на масата, че имам повод за почерпка. Мъжо е на косъм да излезе от пубертета и да влезе в критическата. 🤣
  Сега малко по епизода снощи. Първо успех на Жени в живота. Да се радва на семейство и приятели и само добри хора да бъдат около нея, има нужда. Така и не можах да намеря за какво да се хвана, че да ми стане симпатична, но хейтът, който отнася граничи с патология.
 Някой вкара темата с варелите.  Супер недомислена история. И според мен са спирали играта и просто са продължили без този елемент. Но ги разбирам, ако ги бяха оставили да се мъчат двете да направят невъзможното още щяха да си седят в клетката в родилни мъки.
 Гогата ми напълни душата със снощната игра. Обявявам я за най-любима. А сега ми е спокойно, че довечера ще гледа с пуканки комедията наречена съвет.
 Изгледах лайфа на момчетата, изпуснах само началото, но много се смях.
 Да знаете, че на Фифо фифаците не са пострадали в играта. Успокои ни момчето, че винаги е падал на дупе и всичко е точно. Довечера замислиха да направят друг.
 Mandalorian, изобщо не се успивам,  пък. Просто ти ставаш прекалено рано🤣🤣🤣 Но така е по-добре. Ти прихващаш ранобудниците,  да не ме чакат, завалиите,  аз поемам айляците.  Идеално се получава. Ай, честит ни петък!

# 2 428
  • София
Бурното море, ако се е задържало за 2-3 дни, то на финала няма да има плуване. Шансовете на Алеко скачат драстично за крайна победа.
Миналата година в началото с плуване Андрей дръпна на Симеон и Паулина, после поддържаше преднината.

Но и за Гогича е плюс това, че с Филип или Георги ще им е трудно да наваксат. Дано греша и видим този елемент на финала.

# 2 429
За мен Алекса е бай Ганьо. Какъв вълк? Вълците са  умни животни. А при него е само тарикатлъци, селски номера, винаги да е на далавера. И като добавим външния вид, погледите дето мята ми е точен образ на бай Ганьо.

Общи условия

Активация на акаунт