💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 067
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Буркина Фасо
Още едно пердложение за освежаване и разнообразие - следващият сезон вместо грошове да се казва пари.  Печелиш 50 пари. Един глас е сто пари. Колко пари имаш - имам 200 пари.
Simple Smile
нека да са левове.
все пак сме в БГ Smiley

# 2 626
Да продължа и аз с предложенията - поне е нещо градивно и позитивно.

Тези, които се върнат от елиминация във фаза 1 и 2, т.е. оцелели - да стават автоматично капитани следващата седмица. Ако е повече от 1 човек от племе, примерно 2-ма, и са се върнали, този с по-добър резултат да поеме капитанството. Иначе във всеки сезон ще има по някой Дон/Доня, които ще пращат другите на елиминация. Интригите ще са едни и същи, и предвидими, само лицата различни.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 21:53 от Tahiti

# 2 627
   А Георги помагаше на Генчо, когато бяха в битка с Цецо и редяха доминото.
 И на Мани и Мира даваше съвети, къде да търсят въженцата.

Съгласна, Георги е добро дете.
Само тук една малка подробност - той помагаше на хора, които НЕ са му вече конкуренция Simple Smile
Да помагаш на пряк конкурент, когато си застрашен, е друго Simple Smile

# 2 628
От лайфа снощи -Пух каза ,че няма да се бие с Алекса,щото му е дожаляло Smiley

Георги коментира ,че Алекса яко се изложил като казал,че не играе Не се сърди човече ,а само Шах .И когато сравнил Жорката с муха ,а Алекса бил мухобоец .
Божее, доживяхме г-н “Ще се тъпча пред гладни хора и ще се хиля като зелка” да казва кой се е изложил и то за умен коментар като този. Господинчото дето на два пъти се изложи като не защити любимата си, а даже преди битката й се тъпчеше пред нея.

# 2 629
Ехее,самата Фейгин му е простила и са си заедно,тук още му триете сол. 😂

# 2 630
Тя Фейгин изобщо не знае на коя планета е, камо ли да има едно и също мнение за повече от два часа. Толкова неориентиран човек не съм срещала никога. 

# 2 631
Хмм не мисля,че Георги й е бил длъжен с нещо. Плюс това не той я е пратил на елиминация,а тези,които я пратиха,най-много се вайкаха и възмущаваха. Доста го дъвкахме тогава. Аз не обвинявам Жоро,защото и да я беше спасил тогава,после и двамата щяха да са аут. Пък и не виждам защо да го прави. За храната беше гадно,но тя още не беше в племето,когато той прие офертата. При него нищо не е умишлено и нарочно,както при някои други особи там.
Освен това изказването на Алекса си беше грозно,муха бил,играел Не се сърди човече.. Не може да се сравнят двете неща.

# 2 632
Абе тия анимационни герои Пух и Чакала, дето ги споменавате напоследък, кои бяха, да ми напомните, че нещо съм забравил?

# 2 633
Хмм не мисля,че Георги й е бил длъжен с нещо. Плюс това не той я е пратил на елиминация,а тези,които я пратиха,най-много се вайкаха и възмущаваха. Доста го дъвкахме тогава. Аз не обвинявам Жоро,защото и да я беше спасил тогава,после и двамата щяха да са аут. Пък и не виждам защо да го прави. За храната беше гадно,но тя още не беше в племето,когато той прие офертата. При него нищо не е умишлено и нарочно,както при някои други особи там.
Освен това изказването на Алекса си беше грозно,муха бил,играел Не се сърди човече.. Не може да се сравнят двете неща.
От всички обиди в предаването “муха” е най-безобидната 🤣. Ако въобще е обида 🤣.

# 2 634
  • София
Скрит текст:
   А Георги помагаше на Генчо, когато бяха в битка с Цецо и редяха доминото.
 И на Мани и Мира даваше съвети, къде да търсят въженцата.

Съгласна, Георги е добро дете.
Само тук една малка подробност - той помагаше на хора, които НЕ са му вече конкуренция Simple Smile
Да помагаш на пряк конкурент, когато си застрашен, е друго Simple Smile
О, на Гого му беше ясно, че Лефтеров няма никакъв шанс да го настигне и победи.
 Същото важи и за Алекса - не очакваше Зори да успее изобщо да мине толкова пъти трасето, а тя излезе инат и почти го настигна. Ако мислеше, че жените могат да го бият, нямаше да си ги пази за финал.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 20:28 от Mari_Mar

# 2 635
Тя Фейгин изобщо не знае на коя планета е, камо ли да има едно и също мнение за повече от два часа. Толкова неориентиран човек не съм срещала никога. 

Ама ТОП мнение за Фейгин  Sweat Smile По-точно и аз не бих могла да го кажа.Много ми е симпатичен Жорето и  мисля,че заслужава малко по-сериозно девойче от Фейгин ,въпреки че май ,май на акъл и двамата го докарват еднакво на моменти  Smile

# 2 636
Абе тия анимационни герои Пух и Чакала, дето ги споменавате напоследък, кои бяха, да ми напомните, че нещо съм забравил?
Единият изяде три хладилника, крампира, извади рамо и напусна служебно. Другият влезе при безстрашните, кака Жени го отупа и също излезе.

# 2 637
# 2 638
Чакалов Що така недолюбва Алекса много злобно се изказа, че със сигурност нямало да го покани в Чакалкаста. Вярно, че бяха в резервите и двамата , ама чак такава неприязън…
Причините, според мен, са няколко:
1.Алекса едва ли не изкара Чакалов, че е играл мръсно и недостойно спрямо него, а после се опита да изкара като единствено правилно решение гоненето на Гайтанов(и двете са една и съща стратегия, но когато е срещу мен е недостойно, когато аз го правя е достойно) - все пак да обвини някого, а ти да си направил същото е малко лицемерно.
2.Дори да е приглътнал "унижението" в Игрите от този момент, идва втория вече извън игрите - жената на Алекса отказва да уважи поканата му(доколкото помня дори и не му е отговорила), а вероятността и самия Алекса да откаже е голяма.
В следствие на това, а и да си спести още 1 отказ решава да действа превантивно - няма да го покани да му гостува.
Но това са само мои размисли, а дали е така единствено Чакалов може да каже.
На мен ще ми бъде много интересно да чуя позицията на Чакалов по въпроса?
Малко мои разсъждения, които няма как да твърдя, че са верни, защото нито съм Чакалов, нито Алекса.
По точка 1: Алекса е кавалер и затова избира жените? Алекса е наивен, но и много умен. В началото първосигнално, определя стратегията на Чакалов, като не достойна, но разбирайки, че той е прецакан реагира по точно същия начин?
По точка 2: Елица не уважава Чакалов. Аз също проявявам уважение само към към хора, които проявяват такова. Simple Smile
Чакалов Що така недолюбва Алекса много злобно се изказа, че със сигурност нямало да го покани в Чакалкаста. Вярно, че бяха в резервите и двамата , ама чак такава неприязън…
Причините, според мен, са няколко:
1.Алекса едва ли не изкара Чакалов, че е играл мръсно и недостойно спрямо него, а после се опита да изкара като единствено правилно решение гоненето на Гайтанов(и двете са една и съща стратегия, но когато е срещу мен е недостойно, когато аз го правя е достойно) - все пак да обвини някого, а ти да си направил същото е малко лицемерно.
2.Дори да е приглътнал "унижението" в Игрите от този момент, идва втория вече извън игрите - жената на Алекса отказва да уважи поканата му(доколкото помня дори и не му е отговорила), а вероятността и самия Алекса да откаже е голяма.
В следствие на това, а и да си спести още 1 отказ решава да действа превантивно - няма да го покани да му гостува.
Но това са само мои размисли, а дали е така единствено Чакалов може да каже.

Ето ще ви изкажа и моята гледна точка:
Никога не съм предавал Алекса, защото никога не сме говорили нещо за обща игра, да си пазим гърбовете и така нататък. Той го изкара като предателство, защото в племето на резервите всички се разбирахме и просто е очаквал при евентуален племенен съвет всички да номинират Веси, а ние с Мирчев и Елина имахме други виждания за играта и мислехме да номинираме някой, който би ни бил конкуренция. Слава богу аз не стигнах до племенен съвет, защото се спасих първи, а от там моите хора ме издадоха пред Алекса и нямам идея какво са му наговорили, но до края на играта той ме е псувал пред останалите участници с много грозни епитети, които няма да конкретизирам. На арената той ми каза, че ме разбира идеално и знае, че е игра, но той знае добре какво да каже и направи пред камери така, че да злепоставя хората и, когато дойдат с камерите говори грозни неща за мен. Това е неговия начин на игра да злепоставя останалите участници, било то мен, Аспарух, Илиян, Мани, Фейгин, Георги и, който и да било още. Това за мен не е ок да правиш шоу на гърба на останалите, но реших, че остава в играта и ще си дадем шанс в реалния живот да оправим взаимоотношенията и му писах с приятелски думи, уж поговорихме и стоплихме отношения и да забравим всичко, но не. Дойде момента, в който реших да му изпратя гласови съобщения като приятел да му обясня моето мнение какво е и защо не трябва да правят това с Аспарух и, че ще е по-добре да се откажат, а той ми отговори "Брат, честно да ти кажем, не ми пука за твое мнение!", аз му отговорих "Това е грозно, но ще знам вече" той го хареса и до там. От там нататък той говори лоши неща за мен в лайвове и пред други хора, които ми го казват и на мен рязко ми се върна началното мнение, че не само в играта е бил актьор и да се опитва да злепоставя хората, а и в реалния живот е същия. От тогава имам лошо мнение за него и просто го изказвам, когато ме питат. В подкастите ми често се коментира за Алекса, но това не е, защото искам да говоря толкова за него, а защото е важна фигура в Игри на волята и редовно става въпрос за него. Не отричам качествата му на спортист и на арената, добър е, но не е нещо УАУ. Отделно ще е по-добре да не коментирам случки в игрите, които и вие сте виждали как той изпрати Гайтанов, как номинира "Малки, сладки момиченца" - Фейгин, как говори едно, а прави друго само и само, за да си изгради геройския образ, който до голяма степен не се получава, защото голяма част от зрителите имат акъл и го хващат. Относно Елица и това защо не дойде на подкаст, това също ме разочарова. Седмица преди да дойде време за отпадането й писах дали ще дойде и тя ми отказа. След два дни ми написа, че ще дойде, защото хората ще си кажат, че се надува, ако не дойде и аз й отговорих добре. Останаха два дни до снимането ни и трябваше да отбирам кадри за видеото й, което пускам, когато снимаме и я питах отново "Сигурна ли си, че ще дойдеш, защото това видео, което сглабям от твои кадри ми отнема 4-5 часа" тя ми отговори, че ще дойде. Дойде вечерта преди да снимаме и ми написа, че няма да може да дойде, защото й е излязал ангажимент, аз я питах дали иска по-късно, тя отговори, че и тогава ще има ангажимент, питах я дали иска да сменим деня за друг ден и тя каза, че няма да може да дойде и си казах ок. Няма проблем, нищо, че си играх 5 часа да отбирам кадри. В последствие други от участниците, които са имали допир до тях ми казаха, че Алекса не я е пуснал и така. Нямам против да не дойде, но да не ме беше изпържвала по този начин. Каня всички от уважение, че сме изживяли това приключение заедно, единствено Алекса няма да поканя, защото нямам желание изобщо да го срещам някъде си, а и би ми било неприятно и има вероятност да стане грозно интервю, а така или иначе на 99% е сигурно, че и той няма да дойде. Разбира се не ви налагам мнението си, а ви споделям моята гледна точка, защото виждам, че ви е доста интересна тази тема.
Благодаря и лека вечер от мен! Simple Smile

# 2 639

Тия са дето Алекса ги побеждава..., ама само на думи

Общи условия

Активация на акаунт