💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 084
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 610

Каза ѝ как да кове, но забрави да ѝ каже да държи дръжката на чука по в края.

Ти сериозно ли?
Нека го осъдим дружно, че не й ги е заковал!
Понякога направо не мога да повярвам как се казва на черното бяло Sad
Прекрасен пример за ирония на умствения капацитет на Зори Simple Smile

# 2 611
Самият факт, че той не видя нищо нередно за мен говори много Simple Smile
Не съм цитирал себе си Simple Smile
За мен също - говори много, но с отрицателен знак Joy

Говорите за различни неща Simple Smile
1. Щом Гого не е видял нищо нередно (тормоз и тн), значи такъв е нямало Simple Smile
2. Щом Гого не е видял нищо нередно, значи, че Гого не е ок (тук по презумпция се смята, че триото казва истината и всеки, който не е видял този тормоз, значи има черна точка)

# 2 612
Няма как брадви да победят имунитет, то тогава и Гого е застрашен  !!

# 2 613

И едно пожелание към Продукцията - трябва да се помисли върху вариант за следващите сезони,при който номинираните да не са едни и същи. Може би победителя в елиминацията трябва да има някакво предимство в следващата игра за имунитет, не съм сигурен за схемата...

Примерно, ако си номиниран предния  път, получаваш един допълнителен глас на следащия съвет. Ако си номиниран двата последни пъти - получаваш два допълнителни гласа на 3-тия съвет и т.н.
Още един пример как мисленето за номинации ще стане по-интересно.

# 2 614
  • Другата България
Може ли някой да ми каже кога Женя е била фаворит на зрителите?
На кои зрители - двама в Интернет? Съвсем ни взеха за малоумни....

# 2 615
Моля гласувайте за вчерашния  (24. Ноември) епизод 61

https://www.surveymonkey.com/r/CBCLHWC

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщената статистика традиционно идва през уикенда.

Какво оценяваме:

# 2 616
Чакалов Що така недолюбва Алекса много злобно се изказа, че със сигурност нямало да го покани в Чакалкаста. Вярно, че бяха в резервите и двамата , ама чак такава неприязън…
Причините, според мен, са няколко:
1.Алекса едва ли не изкара Чакалов, че е играл мръсно и недостойно спрямо него, а после се опита да изкара като единствено правилно решение гоненето на Гайтанов(и двете са една и съща стратегия, но когато е срещу мен е недостойно, когато аз го правя е достойно) - все пак да обвини някого, а ти да си направил същото е малко лицемерно.
2.Дори да е приглътнал "унижението" в Игрите от този момент, идва втория вече извън игрите - жената на Алекса отказва да уважи поканата му(доколкото помня дори и не му е отговорила), а вероятността и самия Алекса да откаже е голяма.
В следствие на това, а и да си спести още 1 отказ решава да действа превантивно - няма да го покани да му гостува.
Но това са само мои размисли, а дали е така единствено Чакалов може да каже.

# 2 617
Прекрасен пример за ирония на умствения капацитет на Зори Simple Smile

Да ти кажа, Зори много ме впечатли в тази битка. Има изключителна двигателна култура. Дори си струва да се отбележи, че толкова бързо се научи да кове пирони Simple Smile Чакала каза, че 10 минути го е морила една дъска, а пък уж е много умен...не знам, Зори за мен не е глупава, има други дефицити.

# 2 618
  • София
Много ми е интересно за довечера, да видим дали продукцията добре е преценила всички преимущества. Коя какво анулира и какъв е смисъла от наградата , ако може да я анулират. Очаквам голям на мазаляк да стане. Дано са си свършили работата добре и сме свидетели на една покер игра на високо ниво! Ако всичко е изчислено добре, би бил един страхотен завършек на сезона !

# 2 619
Още едно пердложение за освежаване и разнообразие - следващият сезон вместо грошове да се казва пари.  Печелиш 50 пари. Един глас е сто пари. Колко пари имаш - имам 200 пари.
Simple Smile

# 2 620
Може ли някой да ми каже кога Женя е била фаворит на зрителите?
На кои зрители - двама в Интернет? Съвсем ни взеха за малоумни....

Двама, ама кресливи за 10. Същото ще стане и с победителя ми се струва, няма начин да не е "любимеца на публиката", разбирай 10 човека  заедно с роднините. След победата на Капитонова в Ергена, нищо не би ме учудило.

# 2 621
Чакалов Що така недолюбва Алекса много злобно се изказа, че със сигурност нямало да го покани в Чакалкаста. Вярно, че бяха в резервите и двамата , ама чак такава неприязън…
Причините, според мен, са няколко:
1.Алекса едва ли не изкара Чакалов, че е играл мръсно и недостойно спрямо него, а после се опита да изкара като единствено правилно решение гоненето на Гайтанов(и двете са една и съща стратегия, но когато е срещу мен е недостойно, когато аз го правя е достойно) - все пак да обвини някого, а ти да си направил същото е малко лицемерно.
2.Дори да е приглътнал "унижението" в Игрите от този момент, идва втория вече извън игрите - жената на Алекса отказва да уважи поканата му(доколкото помня дори и не му е отговорила), а вероятността и самия Алекса да откаже е голяма.
В следствие на това, а и да си спести още 1 отказ решава да действа превантивно - няма да го покани да му гостува.
Но това са само мои размисли, а дали е така единствено Чакалов може да каже.
На мен ще ми бъде много интересно да чуя позицията на Чакалов по въпроса?
Малко мои разсъждения, които няма как да твърдя, че са верни, защото нито съм Чакалов, нито Алекса.
По точка 1: Алекса е кавалер и затова избира жените? Алекса е наивен, но и много умен. В началото първосигнално, определя стратегията на Чакалов, като не достойна, но разбирайки, че той е прецакан реагира по точно същия начин?
По точка 2: Елица не уважава Чакалов. Аз също проявявам уважение само към към хора, които проявяват такова. Simple Smile

# 2 622
От лайфа снощи -Пух каза ,че няма да се бие с Алекса,щото му е дожаляло Smiley
Фифо казва- искам Лефтеров да ни попее новата си песен в ефир
Лефтеров - аз искам Фифо да танцува сега по гащи Smiley
Ако са можели да върнат някой от отпадналите играчи това са Валери и Гайтанов .
Георги коментира ,че Алекса яко се изложил като казал,че не играе Не се сърди човече ,а само Шах .И когато сравнил Жорката с муха ,а Алекса бил мухобоец .
Биха участвали в Максимал / на Гуспата /.

# 2 623
  • София
Скрит текст:

Защо ми слагате думи "в устата", които никога не съм изричала!? Фифо по време на битка никога не е подсказвал или помагал на опонента си, за разлика от Гого. И не само Фифо не го е правил, а никой, освен Гого, не го е правил. Справка - битката с Левтероф. Снощи изчака Алекса да се изправи, освен това казва на тези, които са го победили, че са били по до-добри от него. Искрено се радва на победите на другите, докато Фифо не може да губи. Това е дъвкано в темата много пъти.

На бялото не може да казва черно! Hands V
Алекса каза на Зорито как да си кове пироните Simple Smile Тоест, освен Гого, той е другият играч.
И двамата са супер!

А Георги помагаше на Генчо, когато бяха в битка с Цецо и редяха доминото.
 И на Мани и Мира даваше съвети, къде да търсят въженцата.

# 2 624
Мани и Лефтеров:
Скрит текст:

Касим:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт