💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 053
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Другата България
Абе, Вики да не е вкарана вътре с тайна мисия да го бута? Що за глупости? Дори не мога да се ядосам, аз съм изумена от простотия.
Откога, откога го говоря аз това за Йори.......
Още плача.....толкова ми беше тъжно....още ми е тъжно...

А, и се обърках. Колко амазонки има в този сезон!? Уж беше една жена - чудо, истинска “амазонка“, сега още се появиха....голЕма конкуренция.....
Дори не знам за коя от двете амазонки съм, и двете харесвах, сега и двете са ми....безразлични.

# 2 791
Намазаха и ските на Ралица. Миналият сезон така елиминираха Марто за сметка на Паулина. Най-нагласената битка евър.

# 2 792
С това предимство за 350 гроша след полуфинала според мен Алекса е финалист.

Дали още тогава са се усетили Гого и Георги как им го сложи мазно Продукцията на този съвет ? Ще опитам да задам този въпрос тази вечер в лайфовете.

# 2 793
Очаквах най-интересния съвет и епизод от началото, а то какво стана.. Скука.

# 2 794
Марто игра с Елизабет а не с паулина

# 2 795
А това е най-манипулираната игра! Сега ще видим коя е любимката на продукцията. Simple Smile

# 2 796
Аз само едно нещо не успях да разбера - Ралица нали в сторита се хвалеше, че предстояла много важна нейна крачка със сабите, само да сме чакали и гледали, щели сме да останем изненадани.... А от какво по-точно, като тя ги използва по най-тъпия възможен начин и общо взето се оказа, че с тях като и без тях?
Е как.. Гласува за Фифо с 3 гласа, нищо че той вече имаше 3, и отиваше на елиминация. JoyJoy Топ ходът на сезона. Жалко, че Мани не успя да оцелее още малко, за сметка на Ралица.

# 2 797
ИЗЛОЖИ се Сърбинът,който разчита на ЕСЕМЕСИТЕ на българите и през цялото време ни Манипулираше с тази цел.Така спечели Македонеца през 2021г в Сървайвър,така спечели и другия македонец от Биг брадър преди години.Имат отлична школа за манипулации.Страхотни измамници.Винаги успяват да ни излъжат нас Българите.

# 2 798
Почти на края на играта, вместо да гледаме битки, достойни за финал, гледаме сълзлива сапунка!

# 2 799
  • София
Кукичките, които го изпратиха на Острова, бяха в битка с Паулина.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 00:27 от La Vikinga

# 2 800
С Паулина игра, после Елизабет игра същата битка срещу Стратимир.
Друга беше битката на Марто и Елизабет.

# 2 801
Те на Алекса ,ако не бяха му продали предимство нямаше да стигне до финал. Това е ясно и на малко дете.😁 Ама съм сигурна  че Гого ще го бие и с предимството.😁 Просто Гого е по- добър и никакво предимство няма да го бие.😁 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

# 2 802
Генчо,Звезди и Касим не играха ли някаква такава игра?

# 2 803
  • София
По диагонал ви прочетох, ама да си кажа и аз за съвета.
Алекса, ако искаше да не си използва предимството, нямаше да го вади. Направо си зачеркна всички усилия да изгради образа си през целия сезон.
А Виктория тааайничко се надяваше той все пак да предпочете да я защити. Личеше си след като я окичи с томахавката.
Въпреки всичко съм за Вики, Ралица мнооого ми олекна в последно време въпреки завръщането от много елиминации.

# 2 804
Много жалко за Елица, наистина. Много. Чисто човешки ми е тъпо.
Дали ще има лсйфове с нея и Алекса Достойния днес...

Общи условия

Активация на акаунт