💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 953
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 955
Това беше последния епизод за мен от този сезон. Добър беше сезона, ама можеше и по-добре.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 22:59 от Димитър Балтов 727388

# 2 956
  • София
Ако има плуване, предимството на Алекса ще бъде да го закарат с лодка.
Joy
Хахаха... Браво!

# 2 957
# 2 958
Скрит текст:

Морска битка. Ако никой не иска спойлери не гледайте промото. Накрая ги дават по реда в кой са се класирали. 🤣🤣

Къде е това промо ? Накрая на епизода, което дадоха почнаха с Вики и завършиха с Жорето.😁

Joy 05 обичам те слънце. Завършиха с Жорката... но не с тоя Жорка и не започнаха с Виктория Grinning Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 959
Това беше последния епизод за мен от този сезон. Добър беше сезона, ама можеше и по-добре.
Ама къде тръгна 🤣. Аз с кой ще се съгласявам сега 🤣 Никъде няма да ходиш 🤣 Стой мирно 🤣

# 2 960
Тя и лъжкиня е тая Виктория -била направила повече обиколки по трасето , забрави че при пъ рвите куки извади с 2 мятания 2 куки , а Ралица на този етап направи две обиколки повече. Колко е нахална и сърбина веднага и целува ръка Simple Smile
Ние не сме видели всяко едно преминаване, което са направили. И двете имаха общо по 15 ринга - 10 истински и 5 фалшиви. Виктория беше извадила всички рингове без един, включително всички фалшиви и оставаше само истински, а на Ралица са останали 1 истински и 3 фалшиви т.е. имала е по-добра успеваемост при ринговете.  Значи Виктория е направила повече обиколки и е изваждала повече фалшиви.
Това, че някой не е харесван, не трябва да пречи, да има обективизъм.

# 2 961
Жоро само не спаси Фейгин, което не беше длъжен, а Алекса нарочно заби секирата в гърба на Виктория, но това му прави чест?
Ако Георги беше постъпил така с Фейгин, щяха да го обявят за главен злодей на Републиката.

Никой на никого не е длъжен.
Направи разлика в етапа на играта, всички там в момента го разбират и го казаха по един или друг начин Simple Smile
Не е длъжен, ама Алекса и Виктория половин предаване натякваха на Жоро, а Алекса се кълнеше, че той момичетата ги пази, и никога няма да ги праща на дуел.

# 2 962
Ама къде тръгна 🤣. Аз с кой ще се съгласявам сега 🤣 Никъде няма да ходиш 🤣 Стой мирно 🤣
Хахахахх с феновете на Жорката се съгласявай вече Joy

# 2 963
Обзор на епизода:
Предстои най-драматичният съвет от началото на игрите и напрежението витае във въздуха. Всички тръгват с имане и предимства. Георги си купува имунитет. Алекса отказва, но за сметка на това на практика си купува мястото на финала. Той е доволен, защото има нещо, за което другите не подозират - томахавката! Ралица прави хода на сезона като използва сабите си, за да добави 3 гласа към актива на и без това номинираният от всички Фифо. Той разтваря суичъра и вади тайният имунитет. Жоро се облещва. Алекса се разтреперва. Той също вади томахавката, но само за да каже, че няма да я използва, за да прати най-близкият си човек на арената - Виктория. Жените пред екраните се просълзяват - това е истинският мъж, закрилник на жените! Вики също се насълзява и като истинска амазонка моли Алекса да я прати на двубой, за да се докаже и да заслужи мястото си на финала. И той със сълзи на очи се съгласява, понеже няма право да спира една жена в желанието и! Двамата плачат в прегръдките си. Тримата други мъже се оглеждат.
Ралица и Виктория се изправят в най-нагласената игра в историята на продукцията, известна сред зрителите като 'кукичкагейт'. Димо е екзалтиран колко оспорвана и драматична е битката. Видимо няма пристрастия, но за пръв път сменя "И ДА!" с "И НЕ!", когато отговаря на въпросът си дали Ралица ще бие Виктория. Ралица е изтеглила твърде много фалшиви неща този сезон и напуска предаването, класирайки се на шесто място. Виктория е най-силната жена в Игри на волята!
Мъжете за пръв път от началото на формата са намерили душевния си комфорт, без женско присъствие около тях и сервират скарата. Алекса е най-усмихнат от всички, но никой не се съмнява колко се тревожи за Виктория.
Виктория се връща. Двамата отново се отдават на прегръдки. Зрителите получават дежа вю с едни мишлета от предния сезон. Алекса благодари на Виктория, че е спасила душата му с победата си!
Предстои само най-вълнуващият финал в историята на Игри на волята!

# 2 964
  • София
За разлика от повечето, които през цялото време измисляха какви ли не причини да се гаврят с близкото отношение на Вики и Алекса, аз пък свалям шапка на две двойки в играта:
Вики и Алекса
Филип и Гого
Различни са причините, които ги сплотяваха, но едно голямо браво, че се подкрепяха през цялото време. Особено след предателството на Жени към всички, които я подкрепяха, на това на Жоро към Фейгин, отношението на тези четиримата им прави чест!
Жоро само не спаси Фейгин, което не беше длъжен, а Алекса нарочно заби секирата в гърба на Виктория, но това му прави чест?
Ако Георги беше постъпил така с Фейгин, щяха да го обявят за главен злодей на Републиката.
Че то изобщо имаше ли по-голямо предателство от това на Жоренцето към Фейгин!? Пет минути преди това целувки и прегръдки и след това скатаване и нагъване пред гладното момиче... и нито думичка на любимата до края... Отврат!

# 2 965
Ако има плуване, предимството на Алекса ще бъде да го закарат с лодка.
Joy
Хахаха... Браво!
Моторница, за да са сигурни, че там има поне 2-3-ма опасни Wink

# 2 966
  • София
Жалко, че участникът, стигнал до финал само благодарение на коалция и две индивидуални битки, не е Жени, имаше шанс това да е именно тя, ако си беше похарчила грошовете на време и на място. Sob

# 2 967
И аз май съм дотук … финал няма да гледам Sad

# 2 968
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз може и да полудявам и може би има логично обяснение, но при ваденето на последната торбичка, Виктория първо поизмъкна нещо розово и после някак го позавъртя и измъкна зелена кука. Някой друг забеляза ли подобно нещо? Дали някоя добра душа би могла да качи скрийншот, за да се види по-добре какво точно се случи? Благодаря предварително!

# 2 969
Да, и аз няма да гледам последният епизод. А толкова много чакахме да видим Жоро, Фифо и Гого един срещу друг. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт