💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 980
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 925
Спечели си, за мен честно, доказа с вторта си за цял формат елиминационна битка, че е достойна за финал.БравУс!

# 2 926
  • София
"Амазонка, кралица, жена, богиня, човек" - аз в групов в чат с приятели след някоя победа на пъзел на Жени. Laughing

# 2 927
Еееее яд ме е. Как бе Рали не успя да хванеш правилната кукичка?
Успех в живота ти пожелавам! И за разлика от много други ти не измами , не нагруби и не подля вода на никой.  Браво за което. Остани си все така позитивна ,ама поне едното стъкло на розовите очила смени.😁 Така няма да ти се качват на главата. 😁

# 2 928
Тя и лъжкиня е тая Виктория -била направила повече обиколки по трасето , забрави че при пъ рвите куки извади с 2 мятания 2 куки , а Ралица на този етап направи две обиколки повече. Колко е нахална и сърбина веднага и целува ръка Simple Smile

# 2 929
Ей голямо хвалене,голямо целуване на Алекса и Вики.

# 2 930
  • Дубай
Ама през цялото време си вадеше кажи,-речи нейн цвят ,как все пак ги оцелваше.

# 2 931
Аз дори не знаех информацията за бащата на Виктория до преди 15 минути, но за сметка на това съм гледала трети сезон и тази битка с други двама герои. Нито Виктория, нито Паулина, имат контрол над поставените им кукички, далеч съм от тази мисъл. Просто всеки участник, който види това трасе пред себе си, да знае, че нищо добро не го очаква.
и колко му е да ѝ кажат на кои цветове са ринговете?
Не е нужно това. Важното е да има повече непразни рингове и торбички. Никой не може да докаже това така ли е или не е така. Затова съмнението ще остане.

# 2 932
Успех в живота на Рали! Много добро момиче, без капка злоба. Дано има искрени и добронамерени хора около нея.

# 2 933
А! Полуфиналът ще е финал, за да може голямото предимство на дон Алексио да хвръкне там, какъв късмет! Grinning

# 2 934
  • София
За разлика от повечето, които през цялото време измисляха какви ли не причини да се гаврят с близкото отношение на Вики и Алекса, аз пък свалям шапка на две двойки в играта:
Вики и Алекса
Филип и Гого
Различни са причините, които ги сплотяваха, но едно голямо браво, че се подкрепяха през цялото време. Особено след предателството на Жени към всички, които я подкрепяха, на това на Жоро към Фейгин, отношението на тези четиримата им прави чест!

# 2 935
  • София
Някак даже не ми се коментира тази битка - с безкрай възможности за манипулация от продукцията...

# 2 936
Не мога да повярвам какви суперлативи за Виктория ръси Алекса: най- силната, най- комплексната, най- умната 🙃 и това при условие, че приятелката му, шампионката, медалист от Олимпиада, победила за племето си в толкова игри Елица е участник в същия формат?

# 2 937
Добре де, ама защо свързвате най-силната с физически данни. Без да съм адвокат на Вики, щом е стигнала до тук, значи е играла правилно за нея.  Кел файда като си много силен и те няма на финал.

# 2 938
  • Дубай
Раличка е супер позитивен човек,успех в живота занапред ,и в спорта
Алексата и Викито ме съмняват мен ,така се галеха на люлката ,че незнам Елица как го е преживяла

# 2 939
  • Стара Загора
Сега гледам ( като занесе куфара й)какво говорят Алекса и Виктория за игрите и какви суперлативи ръси Алекса за нея и се почувствах много неудобно, че изобщо не спомена, че и Елица е била в игрите. Виктория била единствена и най-добра и ..забравих вече какво.

Общи условия

Активация на акаунт