💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 973
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
Ако има плуване, предимството на Алекса ще бъде да го закарат с лодка.

# 2 941
Трима сини на полуфинал .УАУ. За сефте е май. 😁 Ама то като погледнеш и три резерви са там.😁

П.С. И оригинален жълт няма. Язък ,че Джаф играла за тях  ,за да ги дотика всички Безстрашни до финала.😁

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 22:57 от Joy 05

# 2 942
За разлика от повечето, които през цялото време измисляха какви ли не причини да се гаврят с близкото отношение на Вики и Алекса, аз пък свалям шапка на две двойки в играта:
Вики и Алекса
Филип и Гого
Различни са причините, които ги сплотяваха, но едно голямо браво, че се подкрепяха през цялото време. Особено след предателството на Жени към всички, които я подкрепяха, на това на Жоро към Фейгин, отношението на тези четиримата им прави чест!
Жоро само не спаси Фейгин, което не беше длъжен, а Алекса нарочно заби секирата в гърба на Виктория, но това му прави чест?
Ако Георги беше постъпил така с Фейгин, щяха да го обявят за главен злодей на Републиката.

# 2 943
Морска битка. Ако никой не иска спойлери не гледайте промото. Накрая ги дават по реда в кой са се класирали. 🤣🤣

# 2 944
Как така полуфинала ще е финал? Вярно ли ще слеят, че да има Алеко предимство?

Малко ме е яд за Елица, ако беше влезнала сама и играеше за себе си, щях да ѝ симпатизирам. Абстрахирам се от рев, сополи/че Алеко ѝ е мъж/, но беше много добра,смятам, че щеше да стигне далеч.

# 2 945
  • Пловдив
Алекса и Вики много близки си станаха, чак прекалено ....
Нещо тези отношения прескачат границата на приятелството, според мен.

Жалко за Ралица.

# 2 946
  • Другата България
Добре де, ама защо свързвате най-силната с физически данни. Без да съм адвокат на Вики, щом е стигнала до тук, значи е играла правилно за нея.  Кел файда като си много силен и те няма на финал.
А, де! И то хора, които до вчера величаеха Евгения, която е доста в сравнение с Вики, на която не само, че това НЕ Е първата ѝ индивидуална битка - относно физическо представяне, не само е единствената жена, победила Фифо два пъти, ами и до последно не предаде най-близкия си човек, затова и двамата са заедно там, където са.
Та, какво казвах за субективизма?

# 2 947
  • София
Алекса тъжи за Виктория над пържолите. Според мен изобщо не му пука дали ще се върне или не. Елица си я чакаше.
Чакай сега... влюбени ли са, сексуален подтекст ли има между тях или хич не му пука!? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 948
Тя и лъжкиня е тая Виктория - била направила повече обиколки по трасето, забрави че при първите куки извади с 2 мятания 2 куки , а Ралица на този етап направи две обиколки повече. Колко е нахална и сърбина веднага и целува ръка Simple Smile

Аз се съмнявам, че точно на първите два поста с котвите, които бяха заровени в пясъка, то всичките на Викла бяха с куки. И Димо реве: Виктория има 100% успеваемост, а Ралица удря греда след греда.

# 2 949
Само ми е малко неловко за Елица, въпреки, че в реалния живот Алекса и Виктория нямат много шанс, както и Виктория и Цецо (между другото) 🙃😉

# 2 950
Морска битка. Ако никой не иска спойлери не гледайте промото. Накрая ги дават по реда в кой са се класирали. 🤣🤣
Къде е това промо ? Накрая на епизода, което дадоха почнаха с Вики и завършиха с Жорето.😁 Гого беше в златната среда.😁😁😁

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 22:58 от Joy 05

# 2 951
Жоро само не спаси Фейгин, което не беше длъжен, а Алекса нарочно заби секирата в гърба на Виктория, но това му прави чест?
Ако Георги беше постъпил така с Фейгин, щяха да го обявят за главен злодей на Републиката.

Никой на никого не е длъжен.
Направи разлика в етапа на играта, всички там в момента го разбират и го казаха по един или друг начин Simple Smile

# 2 952
Любим момент тази вечер! Stuck Out Tongue
Гого:
"За Виктория никога не бих гласувал. От ден едно си пазим гърба. И винаги си е било така до финал.

Виктория:

# 2 953
  • Другата България
Убедена съм, че между Вика и Алекса няма нищо интимно, любовно, съдбовно или каквото и да нещо, различно от приятелство. Хора, погледнете ги само двамата един до друг, нелепо е.

# 2 954
  • София
Добре де, ама защо свързвате най-силната с физически данни. Без да съм адвокат на Вики, щом е стигнала до тук, значи е играла правилно за нея.  Кел файда като си много силен и те няма на финал.
В този формат, и особено в този сезон, точно това се има предвид, всички други умения и спечелени битки, които включват нещо различно от издържливост и физическа сила, плуване, мъкнене на тежести, са определяни като "женски" битки, което се позлва с негативна конотация дори от жените във формата, hence "Гена, ти си жена" - по Мирослава.

Общи условия

Активация на акаунт