💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 751
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 480
Излиза, че за някои хора одобрението в анкета на фенски форум е най-определящо за това кой колко е достоен за победител в Игрите. Чудесна логика, съвсем в духа на тукашните тенденциозни настроения през сезона. Алекса имал само 4% одобрение във форума на беге мама - значи е недостоен за победа във формата. Имало други по-достойни. Да се разбира, че Продукцията трябвало да бъде по-патриотично настроена и да подари победата на някой по-симпатичен български мъж. Ей на, Фифчо има над 40% в анкетата на беге мама, значи той е най-достойният. Точка.

Само да ми припомните колко индивидуални победи има "най-достойният"? Нека да покоментираме. Най-запомнящата му победа, капитанската с огърлицата, реално му я спечели Лефтеров. Втората най-запомняща, елиминационната с Пух, така и не завърши заради контузен съперник. Остана само голямата битка на резервите, в която наистина си ги смачка. Всичко останало - битки с момиченца при поделено надмощия (като включвам Чакалчето към момиченцата - и няма как да е иначе, след като дори некадърното Мани 1.0 можеше да забива пирон по-добре).

Като прибавим към всичко казано, че цял сезон си Фифката си мънкяше под носа, загуби се от лутане в социалната игра и акостира на много тъмни пристани, а дори напоследък за ужас на какичките му потънаха плочките в преспа от луканки и суджуци. Та от всичко изброено дотук така и не разбрах на базата на какво точно Филип е най-достойният. Освен че има 40% одобрение в анкетата на беге мама....
То да беше само бг мама разбирам ама е навсякъде..... Само в Сърбия мислят Алеко за най-достойния. Joy Joy

# 3 481
За мен много смешни бяха моментите, в които даваха Зори да говори някакви мъдрости и след това кадър на гъските в стопанството 🤣🤣🤣🤣🤣

# 3 482
  • София
Това са го коментирали участниците. Имало е много задачи, но не е излъчвано
Благодаря. Предполагах, че е от липса на екранно време, защото този сезон има повече участници и като цяло по-малко "филър" в епизодите.

Благодаря и на Bengun и СлаБе за отговорите.
---
Някой беше коментирал по-рано днес, че Ралица и Виктория са се обявили за най-силните/добрите жени този сезон, за Ралица вече коментриах, но сега проверих и историите на Виктория в IG - не видях тя да се е самообявила, възможно е да съм пропуснала някои от отговорите ѝ, публикувала е въпроси на последователи, в които я поздравяват и ѝ казват, че е най-добрата, но е публикувала и такива, в които я критикуват.

# 3 483
  • софия
Не помня кой даде идеята за смешните моменти, но огромно благодаря. Спаси темата. Ето още два любими.

# 3 484
Така като се замисля този сезон е много слаб откъм хумор и смешки. Благодаря за хубавите гифчета от предни сезони. Мани колкото и да дразнеше, падаше смях с нея. Joy

# 3 485

Така като се замисля този сезон е много слаб откъм хумор и смешки. Благодаря за хубавите гифчета от предни сезони. Мани колкото и да дразнеше, падаше смях с нея. Joy
При жълтите много смях е имало, поне така разказват. Просто са гледали само интригите да показват....

# 3 486
Цецо като приключи със спорта, ще направи кариера в селското стопанство. Всяка година се оплакват, че няма кой да бере Joy

# 3 487
Доста беше смешно как Чудомир му се виеше свят в една игра с въртене и после продължаване по трасето

# 3 488
  • софия
Честно казано това е нещото, което най-много ме дразни. Как фокусираха върху най-гадните неща. До там, че и ние, зрителите поддадохме. И се включихме на същата вълна.
 С Ергена беше по същия начин. Защо, по 😈😈😈😈?

# 3 489

При жълтите много смях е имало, поне така разказват. Просто са гледали само интригите да показват....
Никога не са показвали истински смешните и забавни моменти.
Миналата година е имало щуро парти на басейна на резиденцията след една териториална, и е имало и камери, които са снимали .. и в сезона не попадна нито един кадър от него .. а е било с преобличане - мъжете като жени и обратното и е било страшен купон.

# 3 490
Нищо не са се разбрали слипчето и Вики. Тя съвсем искрено го бранеше, а той съвсем искрено се ската.

Какво значи скатал? Ако някой Ваш приятел остане без пари и Вие му кажете "Аз ще ти дам от моите пари", а той Ви отвърне "не, не е честно, твоите пари са си твои пари, спечелени с труд от теб, аз ще си намеря работа и сам ще се измъкна от тази ситуация". После Вие настоявате, той отказва и така сто пъти. Накрая човекът тръгва да се оправя сам, защото така смята, че ще запази достойнство -това ще означава ли, че Вие сте се скатали? Виктория не искаше да я спасява Алекса днес. Искаше да си понесе каквото се е паднало по правилата на играта и да излезе сама от ситуацията, със собствени сили.
Или по-точен пример - борите се с Ваш приятел за работното място на мечтите си и накрая след дълга цедка, след цялата конкуренция оставате само двамата. Той три месеца се е подготвял за интервюто и е придобил много знания. На изпита се пада въпрос, който знае и има предимство пред Вас. Казва Ви: "Знам го това, но няма да го кажа, защото сме добри приятели" . Вие настоявате "Ти си учил за това, спечелил си си знанията и предимството и ще ги използваш...дори и срещу мен". Ако приятелят Ви спечели позицията при тези условия, предател ли ще е или скатавко?

Ако имаш приятел в беда и имаш възможност да му погнеш без да вдигаш шум и без да го караш да се чувства неудобно, ще го направиш ли?Алекса имаше възможност да го направи, като не вади изобщо брадвата.Къде останаха големите думи, че той ще излиза вместо девойките на арената?Какво стана с големите топки, които без да се замисля щеше да вади и да ги удря в масата, когато негов близък е застрашен?Нали това обесняваше на Жорката?Много разминаване между думи и дела.На практика се получи така, че извади брадвата и я заби в гърба на най-близкият си.

# 3 491
  • София
Още снимки от снощи:

Скрит текст:

*Качеството е такова, защото са стоп кадри на полароид снимки от видео, публикувано в IG историите на Мирела. Sweat Smile

# 3 492
Нищо не са се разбрали слипчето и Вики. Тя съвсем искрено го бранеше, а той съвсем искрено се ската.

Какво значи скатал? Ако някой Ваш приятел остане без пари и Вие му кажете "Аз ще ти дам от моите пари", а той Ви отвърне "не, не е честно, твоите пари са си твои пари, спечелени с труд от теб, аз ще си намеря работа и сам ще се измъкна от тази ситуация". После Вие настоявате, той отказва и така сто пъти. Накрая човекът тръгва да се оправя сам, защото така смята, че ще запази достойнство -това ще означава ли, че Вие сте се скатали? Виктория не искаше да я спасява Алекса днес. Искаше да си понесе каквото се е паднало по правилата на играта и да излезе сама от ситуацията, със собствени сили.
Или по-точен пример - борите се с Ваш приятел за работното място на мечтите си и накрая след дълга цедка, след цялата конкуренция оставате само двамата. Той три месеца се е подготвял за интервюто и е придобил много знания. На изпита се пада въпрос, който знае и има предимство пред Вас. Казва Ви: "Знам го това, но няма да го кажа, защото сме добри приятели" . Вие настоявате "Ти си учил за това, спечелил си си знанията и предимството и ще ги използваш...дори и срещу мен". Ако приятелят Ви спечели позицията при тези условия, предател ли ще е или скатавко?

Ако имаш приятел в беда и имаш възможност да му погнеш без да вдигаш шум и без да го караш да се чувства неудобно, ще го направиш ли?Алекса имаше възможност да го направи, като не вади изобщо брадвата.Къде останаха големите думи, че той ще излиза вместо девойките на арената?Какво стана с големите топки, които без да се замисля щеше да вади и да ги удря в масата, когато негов близък е застрашен?Нали това обесняваше на Жорката?Много разминаване между думи и дела.На практика се получи така, че извади брадвата и я заби в гърба на най-близкият си.
При условие, че на съвета всички правиха стриптийз 🤣 защо и той да не се съблече? 🤣 Да покаже какво има на гърдите и да не иде зян 🤣

# 3 493
  • софия
Ако бях на мястото на Вики и някой не се съобрази с желанието ми да се докажа някъде в нещо, а ме предпази с идеята да не се изложа ще се замисля, дали наистина ми е приятел.
 Ако децата ми попаднат в подобна ситуация, ще направя всичко възможно да притъпя, чистият майчински инстинкт да ги улесня и предпазя. Защото ще съм им подрязала крилата. Аз поне, така виждам ситуацията. Не виждам нож в гърба.
  За съвета,  имам подозрения и тук буквално спекулирам,  но ми се струва, че е било условие на продукцията всички играчи да поставят цялото си имане на масата. Всички се държаха много театрално. Това и ме навя на тази мисъл. Дано в някой подкаст да се сетят да подпитат за тази ситуация.

Ехееей и полароидни са изкарали, браво!

# 3 494

Приятелството е най-вече да уважиш решението на другия. Да зачетеш личният му избор. Дори неговото решение да те постави в неудобна позиция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт