💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 849
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 510
Вики в противоречие с правилата е знаела, че Алекса има предимство. Говорили са го. И тя самата е поискала да отиде на битка, ако се стигне до там, защото за нея това е честно. За мен също. Той си го е извоювал това предимство. И според нея е трябвало да го използва независимо, че от другата страна е тя. Излъчиха го. И тя го потвърди в лайф. Simple Smile
Предимството не е задължително да се използва, особено пък да нахендриш най-близкия ти.
Справка - Морунов миналата година. Това е достойна постъпка.
Аз не твърдя, че е задължително. Твърдя само, че той е уважил нейният избор независимо, че това ще му донесе негативи.

# 3 511
Според мен ако Алекса наистина вярваше в думите си, че ще излиза преди всичките си момичета и особено, че ще защити най-близкия си човек - Виктория, нямаше изобщо да извади томахавката и толкова. Няма значение тя какво му е говорела. Може да е било сценарий на продукцията - това потвърждава думите на Генчо и други, че е топ актьорът този сезон. А може и да се е уплашил да си загуби финала на крачка от него - и това е разбираемо, ако не бяха преди това гръмките му приказки как всичко дава, топки вади, другите са мишки и така.

# 3 512
Предимството не е задължително да се използва, особено пък да нахендриш най-близкия ти.
Справка - Морунов миналата година. Това е достойна постъпка.
Аз не твърдя, че е задължително. Твърдя само, че той е уважил нейният избор независимо, че това ще му донесе негативи.
Ами той много уважителен този Алекса, пази Боже от такива уважителни приятели. Чак се жертвал заради Виктория, че ще му пострада реномето, дето хич го няма, заради нейните прищевки и да й угажда.

# 3 513
Тъй като не знам от коя статистика сте видели, че Алекса е бил с най-много победи ще ги изброя по-долу. (Ако съм изпуснал някое ме поправете) Или ако не говорите за индивидуални.
Алекса - 7
3 капитански победи
2 при резервите (от едната се отказа)
1 елиминационна
1 при финалистите

Филип - 8
2 елиминациони
1 капитанска
2 съюзнически
1 резервите
1 в битка за спасение (срещу Фейгин, Виктория и Илина)
1 при финалистите

# 3 514

Така като се замисля този сезон е много слаб откъм хумор и смешки. Благодаря за хубавите гифчета от предни сезони. Мани колкото и да дразнеше, падаше смях с нея. Joy
При жълтите много смях е имало, поне така разказват. Просто са гледали само интригите да показват....
Наистина голям смях е паднал особенно като шефката заговорничеше с Михаела и Ралица за четворна коалиция и на другия ден заплете Фифо и Митко да номивират Михаела. Голям смях е паднал

# 3 515
Хората са много различни. Факт постъпката на Алекса е спорна, ако гледаш само над-повърхността за съжаление нищо никога не е само бяло или черно. Винаги има нюанси и в тях е красотата. Всеки има правото да мисли, каквото си поиска. Simple Smile

# 3 516
Ама какво толкова чудно е станало - мъжът отиде да се бие, а жената остана да сготви. Trollface

# 3 517
  • софия

Жорката, на държавното в Бургас. Мисля, че не участва в крайна сметка, в лоша форма е. Трудно се наваксват няколко месеца без тренировки.
Да, Жорката каза, че формата му не е ок след игрите и не е се е хвърлил в надпревата.  Първата снимка е уникално добра. Страхотен кадър. (Само да бяха изправили хоризонта, че окр-то ми крещи неистово🤣)

# 3 518
Тъй като не знам от коя статистика сте видели, че Алекса е бил с най-много победи ще ги изброя по-долу. (Ако съм изпуснал някое ме поправете) Или ако не говорите за индивидуални.
Алекса - 7
3 капитански победи
2 при резервите (от едната се отказа)
1 елиминационна
1 при финалистите
+1 в игра за блага при резервите
+1 в Индивидуална  победа за Алекса, Генчо, Георги, Виктория, Фейгин, Мирослава и Зорница в битка ИВ Сезон 4, Седмица 8 Спасяване 1

Пак казвам, по
Индивидуални победи за сезон, по правилата, по които са оценявани всички сезони на игрите до момента в статистиката.

В момента Алекса и Георги имат 9, Фифо има 8, Гого и Виктория по 3.
Окончателната статистика за сезона - с новата тема. В  новата тема след седмица ще е и новия топ12 в ИВ, където ще намери място и четвърти сезон.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 22:32 от Bengun

# 3 519
Постъпката на Алекса не е спорна, смешна е.
Никой не е длъжен да спасява някой друг, особено на този етап от играта. Но след всички приказки, които изприказва Алекса как ще пази своите момичета, как няма да позволи на нито една от тях да излезе да се бие на арената, докато той е там, действията му бяха наистина нелепи и смешни. И отново видяхме двойния аршин в отношението към него от една страна, и към Жорката и Лефтеров от друга. Никой не попита Алекса защо не спаси най-добрата си приятелка, но пък самият той държеше сметка на Жорко и на Лефтеров, а Виктория му пригласяше. Реакцията му беше съвсем очаквана за мен, както и обясненията му, че е уважил желанието на Виктория и че било честно тя да покаже, че е достойна да е там. За нищо ги няма тези думи за чест и достойнство. Съвсем олеква.

# 3 520
  • софия
Никой не е длъжен да спасява някой друг, особено на този етап от играта. Но след всички приказки, които изприказва Алекса как ще пази своите момичета, как няма да позволи на нито една от тях да излезе да се бие на арената, докато той е там, действията му бяха наистина нелепи и смешни. И отново видяхме двойния аршин в отношението към него от една страна, и към Жорката и Лефтеров от друга. Никой не попита Алекса защо не спаси най-добрата си приятелка, но пък самият той държеше сметка на Жорко и на Лефтеров, а Виктория му пригласяше. Реакцията му беше съвсем очаквана за мен, както и обясненията му, че е уважил желанието на Виктория и че било честно тя да покаже, че е достойна да е там. За нищо ги няма тези думи за чест и достойнство. Съвсем олеква.
Даже не знам защо влизам в спиралата, но ще си кажа. Разликата е огромна. Фейгин искаше да бъде спасена. Виктория искаше да се докаже в елиминационна битка. И отварям една скоба. Не мисля, че Жорката е виновен за това, че не е спасил Фейгин, като гадже. Просто тогава изпуснаха златна възможност да обърнат играта в тяхна полза. И още една скоба: не съм за Алекса, защото физически между четиримата оставащи мъже, той е най-слабото звено. Гого и Фифо са машини. Победител ще е този на когото продукцията е дала най-добра възможност в последната битка.

# 3 521
Без да защитавам Алекса, то за какво пазене става дума при тези последни игри? Да не говорим, че уважи желанието на Виктория. Факт, че в другите дуели е излизал вместо девойките.
Ама не може и на финал да играе вместо тях - все някой трябва да отпадне. Щеше да е противоестествено в момента на съвет да са Зори, Мира и Фейгин, нали? Joy

# 3 522
За да Ви отговоря ще трябва да копирам постове, които написах преди малко. Ако само повтаряме едно и също това няма да промени нищо. Не сте съгласни ОК. Просто приемете доводите. Иначе само си говорим едни и същи празни приказки Simple Smile

# 3 523
Алекса действително е най слаб физически от четиримата финалисти, но има качества, защото успя да е лидер при сините и червените( вярно че му помогна наследена от жена му фен група), а също така и при жълтите беше Ок. Това е уникално качество

# 3 524
Скрит текст:
Даже не знам защо влизам в спиралата, но ще си кажа. Разликата е огромна. Фейгин искаше да бъде спасена. Виктория искаше да се докаже в елиминационна битка. И отварям една скоба. Не мисля, че Жорката е виновен за това, че не е спасил Фейгин, като гадже. Просто тогава изпуснаха златна възможност да обърнат играта в тяхна полза. И още една скоба: не съм за Алекса, защото физически между четиримата оставащи мъже, той е най-слабото звено. Гого и Фифо са машини. Победител ще е този на когото продукцията е дала най-добра възможност в последната битка.
Съгласна съм - спасяването на Фейгин щеше да тласне играта в съвсем друга посока.
Споделям мнението ти и за победителя, и стискам палци да е един от тройката Фифо, Гого, Жорката.
Нямаше изобщо да обърна внимание на действията на Алекса на последния съвет, ако през целия сезон не ни показваха до безкрайност проповедите му за чест, достойнство и приятелство. На този фон лично за мен беше смешно и го коментирам само от тази гледна точка.

За да Ви отговоря ще трябва да копирам постове, които написах преди малко. Ако само повтаряме едно и също това няма да промени нищо. Не сте съгласни ОК. Просто приемете доводите. Иначе само си говорим едни и същи празни приказки Simple Smile
Приемам ги. Приемете и вие, че изразявам мнението си, въпреки доводите.

Общи условия

Активация на акаунт