💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 898
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 555
  • софия
Ми, срам на срам ще съм си Ралица отвсякъде. Без физическите възможности, де.🤣
  Не съм сигурна, обаче след Мишето дали нямаше да отида в другата крайност и да стана Вики.

# 3 556
Само не знам как ще правя шоу ... защото съм по-мълчалива и от Андрей и нямам намерение да ближа шоколад от лъжицата на чуждите мишлета.
*war flashback* А бяхме в разгара на пандемията тогава. Sob
И което е странното - участниците през миналия трети сезон не са били ваксинирани.

# 3 557
Няма значение, кой какъв е (сърбин, казакхстанец, ром, българин, турчин, марсианец ...) Стига честно да си спечели Игри на Волята. Той е победител. Simple Smile

# 3 558
  • София
Ми, срам на срам ще съм си Ралица отвсякъде.
Много ми харесва аватарът ти и този кадър от епизода по принцип. Hug

# 3 559
Няма значение, кой какъв е (сърбин, казакхстанец, ром, българин, турчин, марсианец ...) Стига честно да си спечели Игри на Волята. Той е победител. Simple Smile
Ами ... честно и Игри на волята са антоними по принцип Simple Smile

# 3 560
Аз бих била Илина. Надушвам манипулаторите и обичам мъжки компании 😎😎 Обаче бих искала да се застоя повечко 🤣🤣🤣

# 3 561
Ей това ме ръчка мен, защо всички изкараха имането на тезгяха.Чакалче, ако ме прочетеш и ако изобщо можете да отговорите с тези договори. Питай някой от финалистите дали е трябвало да извадят задължително всички пари и предимства или е изцяло техен избор.
По-интересното е защо не предложиха на останалите момчета предимство - малко, средно, средно голямо 😎😎😎
На Фифо предимството май беше същото, като на Алекса? С една и съща тежест. Само Рали милата Simple Smile
П.П. Не бих си позволила да докладвам никого. Имам си принципи.

# 3 562
Фифо вече беше купил глас против Джафера и имаше 200 и наколко гроша. Едно средно предимство нямаше да му е зле. Гласове въобще не му трябваха. Жорето имаше към 330 гроша. Можеше 300 за имунитет и 30 за дребно предимство 🤣🤣🤣
Иначе някой от момчетата пита това ли е последният съвет за харчене и Ралица каза, да. Мисля, че така беше.

# 3 563
# 3 564

Вие подскачате като се каже нещо против него....Забавни сте 5те ангелчета дето го защитавате.
Точно пък ти за подскачане недей да говориш, че си след всеки пост за въпросния играч. Чак се чудя сън спиш ли.
Всеки е свободен да си защитава, когото си иска, ама на черното бяло няма как да се каже и тия победи не си ги измисляме ние.
Докладват само слабаците без аргументи. Аз лично мнение, с което не съм съгласна, никога не съм и няма да докладвам. За мен е долно.

Аз също никога не докладвам. Нещо повече - никога не скачам да защитавам когато се критикува (или дори плюе) някой участник когото харесвам. Например харесвам Мани, но като чета коментари каква била 'злобна', каква 'долна душица' и т.н. си трая.

Както и не очаквам някой да скача на амбразурата като кажа, че Вики ме отблъсква.  Но ако скача, нека си скача.
Уморителни и безплодно дълги нишки се заформят от това че всеки държи непременно да има последната дума в спора. И така... докато по-умният се откаже  Simple Smile

# 3 565
Генчо отговаряше на въпроси...Не намира за нормално обаче, че Алекса е изпратил на битка най-близката си приятелка, след като преди това е заявил, че ще пази "малките момичета".

Ама гледай сега - той е казал за малките момичета а пък Виктория е 32 годишна, седем метрова жена!

Аааа, Фейгин... за нея по изключение е гласувал.

Wink

# 3 566
  • София
Подсетете ме коя беше играта в която трябваше да отпадне играч, за да останат 8 финалисти?

# 3 567
Срам не срам, най близък като физически заложби ми е Мани 1.0 - също толкова добър плувец съм, макар, че се катеря що годе бързо, мога като нея да мрънкам(дори и по-добре даже), а пък да лазя по нервите на хората - имам какво да науча от нея🤣🤣🤣 Но определено ще е тя. Та ако някога все пак се запиша, много са ми 2 месеца неплатен, точно това ще ми е представянето:"Нали знаете  Мани от сезон 3?Е аз съм нейната подобрена версия" 😁

# 3 568

Онзи ден ги гледах. С глас се Хиля. Joy Катя и Ники Майонезата Сезон 2. За тези, които не са го гледали... Горещо препоръчвам Joy Joy

# 3 569
  • София
За да загреем подобаващо за вторник, споделям едно видео от миналата година, в което Амелия Мира (първи сезон) говори за това доколко и кои битки са нагласени с цел да направят победата на единия участник или отбор почти невъзможна - spoiler: тези, в които има заровени предмети, тези, в които могат да липсват части и пр.

https://vm.tiktok.com/ZMFxKC99G

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 04:39 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт