💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 772
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 585

Няма значение какво са си говорили какво са обсъждали. Тук Алекса предпочете себе си за сметка на Виктория и с това зачеркна всичко, което говореше през сезона.  Май всички го разбраха, само Вики не...

Не е само Виктория, и 23 зрители не са  разбрали, че Алекса е Болшой театр.

# 3 586
Мине ,не мине и пак се зачеква "тормоза". Аз не мога да разбера какво значение има, имало ли е или е нямало " тормоз". Със или без него ,момичетата пак щяха да саботират и те си го казаха. Идеята не е тяхна , а на Илиян. И е решение взето седмици преди това, с идеята да останат една седмица повече в играта. За тези ,които вярват в " тормоза" ,ами сезирайте властите ! Тук и да се обсъжда няма нищо да се промени. Тези които не вярват в него ще продължат, валидно е и обратното. А най - смешно е тормозенето на дългичкия Илиян.😁 Горкия той.😁
Аз за друго се включих ,че забравих.🙈 Много ми е несправедливо това с най- многото победи. Не може да се сравняват играч изиграл 10 битки и такъв изиграл 2. Особено ,ако единия е вечен капитан или постоянно пращан на елиминации. Същото важи за племенните битки. Една птичка пролет не прави. Когато водещите кажат, той имаше "еди колко си" победи с с отбора, еееее той и Касим имаше, сигурно е по- силен от Гената. 😁 Нечестна ми е тази титла "участника с най- много победи " . Ако имат равен брой игри и единия е победил в повечето ,  само тогава ще го призная.😁

# 3 587
Не е само Виктория, и 23 зрители не са  разбрали, че Алекса е Болшой театр.

Добре де, защо ти е важно това, че има неразбрали? Simple Smile
Нека всеки си вярва в каквото иска Simple Smile

Алекса съвсем правилно предпочете себе си. Другият номиниран беше жена, не беше мъж. Ако беше Георги да кажем, тогава мнението ми щеше да е различно.

LadyCharming, не помня някога, за нещо да съм искала доказателства, самата идея ми се вижда нелепа.

# 3 588
pe6ka, Алекса ,,съвсем правилно” винаги, ама винаги предпочита себе си. 😊 Инстинктът за самосъхранение трябва да е водещ у човек в игрите, така е, обаче даже при ,,злодеи” като Виктория, тази линия не е толкова последователна и права. 😅 Какво като другия номиниран е жена? Ще му е още по- лесно да победи, историята помни, че прати силно момче вкъщи, а жена избра за битка в началото. Wink Или смяташ, че ако беше Георги, щеше да защити Виктория и да не я прати нея? 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

# 3 589
  • софия
Дано! Искам някакво размазващо, многокомпонентно трасе, да им се порадваме,  като за последно.
 Mandalorian, и екзорсист не помага, опитах. 🤣
 Дала съм си задача след финала да намеря по една добра дума за всеки един от участниците. Че от сега виждам четиримата конника на апокалипсиса как препускат към темата и към вторник вечер.

# 3 590
Не съм ви чела от петък май... но да са кажа какво гледах - подкаста на Чакалов с Рали и недкаста с Мира.

Рали беше прекрасна, даже ми се стори още по-позитивен човек отколкото вътре. И не съм на мнение, че е куха лейка, има много хубава нагласа за играта, че е игра и е отишла там да се забавлява. Няма нищо лошо в това! Пак си разказваха разни забавни моменти, които разбира се не са излъчени, защото се търси все драмата. Чесно казано не бях забелазала, но на Чакала не е било излъчено видео обръщението след отпадане. Говорил е само хубави неща за всички. Явно тряба да не се внушава, че всички са на нож един към друг и това е.

Мира в недкаста - на мен още повече ми падна в очите. Първо разказа, че мъжът й не бил заможен, като го е срещнала, живеел в панелка с брат си. После забогатял. Разбира се в това няма лошо. За мен тя никога не е била златотърсачка. Но до тук, после разказа как й било потръгнало с моден бизнес и мъжът й казал да спре за да има време за децата... супер, дори и директно да го четем това е ясно, защо това не е ок или поне би трябвало. Моят прочит е това, което съм важдала аз при други заможни жени - бизнесът всъщност само гълта пари, но се правим на много заети и можещи и накая се оправдаваме с мъжът и децата. Но това не е всичко, после разказа как жени й искали съвет как да се справят, когато партньорът им не се отнасял ок с тях. Тук тя давала съвети и не казвала да го напускат, защото не била "крайна". После изтъкна колко е важно една жена да работи, но не да изпада "в крайности" и да си гледа децата. Важно е да има професия, защото, ако мъжът я напусне да може да си гледа децата и сама... за фанал си промотира нейният подкаст, на който хвърлих едно око, след минутка го спрях, че беше заснето професионално и скучно стил рублика от сутрешно предаване.

За самата игра - било идея на мъжът й разбира се. За целите й да отане след този и онзи, измисляла си ги е ей така, че човек трябва нали все пак да има някакви цели.

За мен Мира е една крайно отегчена жена , на ръба на депресията. Имам чувство, че всичко, което прави е ей така, защото така трябва, умерено и скучно, без плам, без истинска цел, ами от скука и с лека насмешка и нотка на пасиво-агресивно поведение.

И да рязгранича - има жени, за които професията не е важна и единственият фокус са децата, но те го правят с пламък в сърцето, не говоря за тях. При Мира виждам само еднокрайно отегчение. Самият факт, че е оставила три годишното си дете за два-три месеца при положение, че ИВ нито й е мечта, нито играеше за себе си говори достатъчно за мен. Не, това не я прави лоша майка, просто ми прилича на човек без интереси, мечти и цели, който изтърпява, а не живее живота си. Дано греша.

# 3 591
  • София
Ако Виктория наистина е признала, че е знаела за брадвата, тогава брадвата автоматично трябваше да отпадне, тъй като условието за ползването й беше никой да не знае за нея. И тогава пак Алекса трябваше да отиде на номинация. Но продукцията поставя условия и после мълчи, когато не се спазват от определени хора. На други пък трие сол, когато си играят по правилата.

# 3 592
  • София
Дано! Искам някакво размазващо, многокомпонентно трасе, да им се порадваме,  като за последно.
Веднага мога да кажа кои битки и трасета се откроиха през целия сезон. Филип vs Аспарух, Гого vs Лефтеров и Алекса vs Зори. Нещо микс от тях заслужава да е на финал. Не се наблюдаваше елемент на чист късмет.

# 3 593
  • София
Няма значение какво ще е трасето. Просто актьорите за последно ще трябва да изиграят една напрегната и драматична битка...
Кой да победи е решено много отдавна в офисите на Олд Скул и на Нова.

# 3 594
Ако на последната номинация беше номиниран Георги вместо Рали, тогава Алеко щеше да каже: "Пращам Виктория, защото тя ненавижда Георги, предоставям й възможността точно тя да го отстрани" Grinning Алеко винаги ще намери как да извърти нещата.

# 3 595
  • Където морето целува небето...
Аз не знам защо се коментира, че Алехандро не спасил Виктория??? Тя не беше застрашена, нямаше от какво да я спасява, тя не беше номинирана и нямаше и малка опстност да отиде на битка, защото племето не я прати. Та Алехандро нямаше от какво да я защити. Алехандро еднолично я прати да се бие вместо него. От страх, а незащото Виктория го е молила.
Той е номиниран и нали приема всичко мъжки и с топки... Разбирам Вики да е номинирана и да го моли да не я спасява, а да си иде честно на битка, но да е номиниран той и тя да го моли да спаси собственото си сръбско дупе, а да прати нея... И той мъжки да се съгласи, нали Simple Smile
Да минава утре и да му дават чека, че да се свършва. Много искам да видя как ще прецакат Фио и Гого, защото няма да им е никак лесно.

# 3 596
  • София
Радвам се, че успяхме да усмихнем някой понеделнишки.🤣
  На мен доказателства не ми трябват. Имам си своя поглед над нещата и карам по усет и впечатления. Не казвам, че съм права. Даже съм полегнала на дивана с кафето.
 Съгласна съм с Елена, че Алексата е голям маймун. През цялото време се наместваше мълниеносно в зависимост на къде духа вятъра. И при него, както при Жени най-дразнещото за зрителите е и беше това, че не говори открито на синхроните, не е честен с публиката. Ако си играеше злодейче,  без да се облича във високопарни слова пред нас, щеше да е на съвсем друго дередже.
 На арената определено е най-долу в класацията между четиримата финалисти(сори, ама Вики не я броя, защото просто няма шанс срещу всички останали), но в стратегическата и социалната игра е нива над тях. За това и е на финал. За мен съвсем заслужено.

Ето зад това мнение за Алекса мога да застана. Особено това, че липсата му на честност пред зрителите му натрупа негатативи - иначе мога да му призная злодейската игра, но опитите да лъже и нас, както върти съплеменниците, го правят смешен, защото е прозрачен. Жалко, че нямаме възможност да гледаме участниците в един ненагласен формат - определено ще е много интересно да видим как се разгръща стратегията на такива играчи, без изходът да се определя отвън.

А що се отнася до тормоза, определено различните хора имат различни прагове, но тук, както и навсякъде, играе много субективното виждане за характера на всеки участник. Например, виждам как поведението спрямо Мани и Фейгин не се орпеделя за тормоз от фенове на Виктория, но когато Виктория се критикува, феновете й веднага скачат в защита обясняват как не можело такова поведение спрямо нея. Тотална субективност, голяма част основана на това "тези ме кефят, а онези - не".

# 3 597
Моля да ме извините, ако заради мен е станала тегава темата.

Това за доказателствата го написах на майтап. На мен лично ми е забавно да чета мненията, в които се носи от девет кладенеца вода,  само и само да се защити Алекса. Виждам, че някои приемат много на сериозно нападките към любимеца им.
Да плеснем с ръце и да се прегърнем! Мир!

P.S. Обещавам да не казвам нищо лошо нито за Акса, нито за Вики.

# 3 598
Веднага мога да кажа кои битки и трасета се откроиха през целия сезон. Филип vs Аспарух, Гого vs Лефтеров и Алекса vs Зори. Нещо микс от тях заслужава да е на финал. Не се наблюдаваше елемент на чист късмет.
На мен ми хареса трасето Мани-Фейгин и техния пъзел с въжетата и сентенцията, защото не беше стандартен.
Алекса-Зори не ми хареса, въжетата ги жулеха, а и коването не ми допада като компонент.

# 3 599
Дала съм си задача след финала да намеря по една добра дума за всеки един от участниците. Че от сега виждам четиримата конника на апокалипсиса как препускат към темата и към вторник вечер.
И аз така. Реших да напиша по една добра дума за всеки от участниците през сезона. За някои ще ми е доста трудно, но ще мобилизирам цялата си воля в тази игра! Smile

Общи условия

Активация на акаунт