💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 876
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 630
  • София
Още не съм ви изчел от петъка и съботата, но от събота следобед до днес всичко изчетох.

Любим момент от сезона

За мен си остава емблематичната двойна капитанска битка между Фифо и Митко и Алекса и Вики.
Емоциите, заряда, музиката, реакциите, всичко, от-до. Велик сегмент.

Друг любим и незабравим момент бяха мъжките сълзи на Митко след нинджа битката с Гого. Тогава и аз се разчувствах и пуснах сълза. Тогава бях на косъм да го изтипосам на тапет за цяла седмица, но в крайна сметка реших друго, но няма значение това.

Това са.

# 3 631
Сезона е добре, но тука темата нещо не става вече
Damage control  някакъв се е задействал
Няма лошо
Признавам Алекса, уважил е Виктория, сигурно даже няколко пъти. Никой не спори. Flushed Мъжага и половина!

Да не е имало и от тяхната стая някакви пъшкания? Flushed

# 3 632
За Алекса - да, фрапиращо е. Бях изпуснала два епизода, още към началото и миналата седмица най-сетне седнах да ги гледам. Участниците са си същите, някои пренавити и леко нервни със сигурност, но са си същите. Даже неща, които не съм забелязвала в началото като поведение при някои са си били там, просто не съм им обръщала внимание.

Алекса - тотално друг човек! За всеки етап от играта гледа да е най-изгодният тип персонаж.

# 3 633
  • SF
Абсолютно всеки играе - едни повече, други по-малко. Просто при Алекса е наистина фрапиращо, защото на моменти се изкарва най-големия герой, а в другия злодей, стратег итн. Просто не е автентично и зрителите ги дразни.
Понеже познавам този манталитет, не съм чак толкова фрапирана. Гърците също имат подобно поведение. Всичко е въпрос на чест, на характер, трябва да се прави с плам, със сърце, да е зрелищно, да е крайно, с юмрук в гърди или по маса, с клетва, као вЕлики нАрод. От малки се учат да усвояват това ефектно поведение, в зрели години им се получава естествено и даже друг начин не познават. И не искат да познават.
Това са хора, които силно любят и мразят. Който харесва крайностите и фанфарите, се чувства добре с тях.

# 3 634
Сезона е добре, но тука темата нещо не става вече
Damage control  някакъв се е задействал
Няма лошо
Признавам Алекса, уважил е Виктория, сигурно даже няколко пъти. Никой не спори. Flushed Мъжага и половина!

Да не е имало и от тяхната стая някакви пъшкания? Flushed

В чия друга е имало? 😂😂😂  Другаъсне е ли на момчетата? 😂😂

# 3 635
  • София
Новия надкаст с Ралица

# 3 636
По темата за главата на змията, мисля, че е Алекса – преди той да попадне в племето, Вики беше кротка, като изключим реакцията ѝ на номинацията. Той беше човекът, който ги накара да се раздават повече на битките, накара ги да повярват в себе си.  Гого и Вики го гледаха с обожание. После видяхме какво стана.

От  друга страна Вики едва ли му е казала „пази момиченцата“, а и те самите изобщо не я отразяваха.

Джафа ѝ каза, че за нея Вики е главата на змията, но дали го е мислила или ѝ е казала това, което иска да чуе.

Алекса се държеше като водач на секта.

# 3 637

Понеже познавам този манталитет, не съм чак толкова фрапирана. Гърците също имат подобно поведение. Всичко е въпрос на чест, на характер, трябва да се прави с плам, със сърце, да е зрелищно, да е крайно, с юмрук в гърди или по маса, с клетва, као вЕлики нАрод. От малки се учат да усвояват това ефектно поведение, в зрели години им се получава естествено и даже друг начин не познават. И не искат да познават.
Това са хора, които силно любят и мразят. Който харесва крайностите и фанфарите, се чувства добре с тях.
То това добре, ама какво става, когато действат като мишки? Щото впечатлението е само до първата изцепка, а ние като балканци също, даже и не се ловим на въдичката въобще.

# 3 638
  • София
Най-накрая изгледах и лайфа на готините. Благодаря на Мари Мар, но качеството бе отвратително.

Мила Атова,
500 човека за анкета е огромна цифра. Малко теми и места ще могат да се похвалят с подобна извадка.
Социологическите проучвания доколкото знам се правят с около 1000 човека или се бъркам?
Има още една анкета. Тази на Иван Ауткаста на неговия ютюб канал.
И там нещата са почти същите. Разликата е, че подкрепата за Гого е по-малка.

# 3 639
Интересното за мен през днешния ден е как ще се отрази отсъствието на Неймар на Кариоките. Защото не са един или два случаите, когато без Неймар просто не са същите. За мен в момента имат шампионски състав, и би трябвало отсъствието му да не е голям проблем чисто от игрова гледна точка, но от психологическа е друг въпрос. Отделно и Неймар в момента е в страхотна форма, сезона за него в ПСЖ е най-силния му от последните няколко сезона.

Но ми е трудно да дам възможен Х тук. Швейцария е сериозен отбор, малко над средно европейско ниво. Но не виждам да са способни да спрат Кариоките през цял мач. Ще видим, играл съм го твърда единица.

# 3 640
Тутакси отхвърлям от себе си титлата "защитник" на Алекса! Grinning
Явно всеки си тълкува "какво е искал да каже автора" според собствените си виждания Joy
И Виктория не защитавам.
Но и Мрънкащата Троица не мога да толерирам. Честно казано те и Касим ми бяха еталон за слабохарактерни хора. Мани беше пружинка на терена и плява във взаимоотношенията си с хората.
Поне това показаха камерите и аз това видях.
Пак повтарям - харесвах Мишето. Дори Велислава ми беше по-интересна от остатъците на Супергероите.
И колкото и да банално, предпочитам да спечели или Гого или Фифо.

# 3 641
Извинявам се отново за горния пост.
Пак съм объркал темите Sad

# 3 642
Интересното за мен през днешния ден е как ще се отрази отсъствието на Неймар на Кариоките. Защото не са един или два случаите, когато без Неймар просто не са същите. За мен в момента имат шампионски състав, и би трябвало отсъствието му да не е голям проблем чисто от игрова гледна точка, но от психологическа е друг въпрос. Отделно и Неймар в момента е в страхотна форма, сезона за него в ПСЖ е най-силния му от последните няколко сезона.

Но ми е трудно да дам възможен Х тук. Швейцария е сериозен отбор, малко над средно европейско ниво. Но не виждам да са способни да спрат Кариоките през цял мач. Ще видим, играл съм го твърда единица.

алекса е по-добър от неймар няма да се усети липсата му

# 3 643
За финала утре си представям на Виктория cringe поведението като Алекса спечели, що прегръдки и мачкания ще са, абе.. нелепо ще бъде сигурно. 😂😂😂

# 3 644

алекса е по-добър от неймар няма да се усети липсата му
Плача 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт