💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 751
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 660
Според мен и Виктория и Джаферович си бяха последователни отначалото и затова ги уважавам. Като Виктория най-вече - тя си остана дразнител, остра, чепата и винаги открито си казва кой не харесва. Само за Зори мълчеше и търпеше, ама тя им беше полезна. А и жената сама се набута и стана най-неприятна с агресивната си подкрепа за Цецо и Алекса. Джаферович игра по-подмолно и прикрито, но на съветите си беше общо взето откровена, пред зрителите също. Накрая много пресоли манджата със смелостта си и безбройните и битки, дето само тя ги видя. Алекса никой не може да го стигне по хитрост и извъртане. Само Зоран Joy

# 3 661
'ще номинирам на база представяне в игрите' последователната виктория 2022

# 3 662
Момичета ние тука в хор всички се прекланяме пред мъжката сила, но не мислите ли, че в крайна сметка жените действително се оказаха по-силните този сезон. Не се намери нито един мъж, който да поиска да отиде на битка срещу Рали. Жорката бързо, бързо си купи имунитет. Фифо, Рали и сабите на спасението извади, за да му покаже колко много го иска, но не Фифо не ще. Алекса прати Вики(само, ако тя сама не е пожелала). И само за Гого няма какво да кажа Joy

# 3 663
Любими моменти: Гого точи ножове; Филип побеждава резервите; Лефтеров: Фифо, бутай като невидял; Валери: номинирайте мен и да се свършва; Гого във всички единоборства, включително с Валери, Филип и с Жорето с пояса; Гого и Филип кроят планове; Лефтеров и Гого ядат диня; Михаела иска да обере Генчо; изразът на Куков: "грам не ме интересува"; победа на сините в първата териториална битка.

# 3 664
Джаферович игра по-подмолно и прикрито, но на съветите си беше общо взето откровена, пред зрителите също.
Май не беше съвсем така. Сякаш Женя на съветите номинираше винаги с някакви безумни доводи и до последно отричаше съществуването на женска коалиция.

# 3 665
И защо да иска, като всяко състезание си е риск? Двойно повече, защото състезателите не са слепи и макар да им е забранено да го споменават си знаят, че ако продуцентите искат жена да спечели тя може да  бие всеки мъж с подходящо подбрана игра (имаме прецедент и с ненаредим пъзел, ако си спомняте). Та щом са си спечелили опция да не се състезават трябва да са глупаци, че да не се възползват.
Освен това имаме индивидуална игра с единствен победител и тук всеки е дошъл да спечели, а не да се прави на герой или кавалер. То и тези обвинения за липсата на кавалерства са пълен абсурд - това е игра,  в която мъже и жени се състезават за една награда. Ако ще има кавалерство мъжете направо да си ходят и да подарят победата на жените, а?

# 3 666
Яд ме е, че утре удобно ще претупат всичко наведнъж.

# 3 667
И защо да иска, като всяко състезание си е риск? Двойно повече, защото състезателите не са слепи и макар да им е забранено да го споменават си знаят, че ако продуцентите искат жена да спечели тя може да  бие всеки мъж с подходящо подбрана игра (имаме прецедент и с ненаредим пъзел, ако си спомняте). Та щом са си спечелили опция да не се състезават трябва да са глупаци, че да не се възползват.
Освен това имаме индивидуална игра с единствен победител и тук всеки е дошъл да спечели, а не да се прави на герой или кавалер. То и тези обвинения за липсата на кавалерства са пълен абсурд - това е игра,  в която мъже и жени се състезават за една награда. Ако ще има кавалерство мъжете направо да си ходят и да подарят победата на жените, а?
Не е прецедент вече. Закономерност е.
През този сезон също имаше ненаредим пъзел.

# 3 668
Жорко игра няколко пъти срещу Ралица и ѝ изтъкна съсвсем правилно, че не може да очаква различен резултат, ако пак се срещнат на арената и е по-добре да опита нещо различно.

Фифо пък с такова пренебрежение ѝ каза, че няма да може да играе срещу него, та чак прозвуча като „не си достойна“.

А Гого явно много е искал пак да се съберат с Алекса и Вики, за да има кой да го пази.

# 3 669
  • София
Днес ще има ли епизод?

# 3 670

Мила Атова,
Социологическите проучвания доколкото знам се правят с около 1000 човека или се бъркам?
Да, хубаво е да са над 1000 човека. Просто хората с практика, които са правили и обработвали множество запитвания, могат да потвърдят, че при запитване по един въпрос с 600 човека и след това по същия въпрос с 1200 човека примерно, резултатите не се различават особено. Да, първият вариант не е официално меродавен, но неофициално данните са много близки.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 13:34 от Мила Атова

# 3 671
Защо Джафа се крие от народа и от вкъщи в бара и обратно?! Голямата стратегия ,надиграла всички ,сега не смее да се покаже.И по интервюта не ходи.
На Мирела на рожд.ден не видях готините на снимки.Сал един Генчо с Пух ,Фейгин,Зори ,май и Валери мернах ама не съм сигурна .В бара на Джаф.Къде се изпокриха  Безстрашните и останалите? И лиготиите в сторитата и ми идват в повече.
Генчо в лайф казал ,че няма да се събират всичките утре да празнуват в бара на Джаф. Явно които са си останали близки само .
Ще чакаме инстаграм включване от местата на събиране Joy

# 3 672
Не,утре полуфинали и финал!

# 3 673
Любими моменти са ми битките на Гого. Красота. Особено битките те-та-тет, на които само на Морската битка Жорко го е бил, но аз тази битка не я смятам за честна, защото си зависи от височината на играча и кой първи ще стигне дъно.
Към днешна дата Фифо НЕ е взел точка на Гого в битка. 😍

# 3 674

Мила Атова,
Социологическите проучвания доколкото знам се правят с около 1000 човека или се бъркам?
Да, хубаво е да са над 1000 човека. Просто хората с практика, които са правили и обработвали множество запитвания, могат да потвърдят, че при запитване по един въпрос с 600 човека и след това по същия въпрос с 1200 човека примерно, резултатите не се различават особено. Да, единият вариант не е официално меродавен, но неофициално данните са много близки.
В статистиката нищо не зависи от бройката. Освен ако не е пълно преброяване. Всичко зависи само от това, колко добре е направена статистическата извадка т.е колко близо е извадката до реалното разпределение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт