💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 997
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 825
Нещо взе да ме е страх за Фифо и “доброжелателите” около него. Трябва много да внимава кой допуска до себе си, защото лидерите винаги са под прицел дори от “приятели”. Завист има и при мъжете, а към него е огромна. Само Гогито му е сигурно другарче, другите ме съмняват.

# 3 826
Аз съм си за Гошето, ама и Гогчо си харесвам.
Иначе Гошко и да спечели май-май Фейгин няма да го уважи за мъж.
То така става, като стиска парите, ама...
Иначе скромната Фейгин ме учудва, сега Неймар да му мисли, че може и за тормоз да го изкара при отказ, тъй де...

Популярната Фейгин от риалити състезанието „Игри на волята“ иска да спи с известния футболист Неймар, пишат колегите от „Нюз2.ком“.

В интервю за социалните мрежи, Фейгин бе запитана с коя известна личност би искала да си легне. Тя отговори, че често желанията й се сменят, но посочи едно име.

https://7dnisport.bg/archives/213224

# 3 827
В сайта на Nova, Vesti дори открито са използвали статистиката на нашите момчета!

# 3 828
Е, то и Моят иска Анджелина Джоли, ама...

# 3 829
novak2022
Предполагам, че за този епизод иде реч 😁
https://www.dailymotion.com/video/x8dqewc

# 3 830
  • София
Успокоява ме само като гледам камерната физиономия на големия "герой" - Алексата по разни сторита. Май е очаквал, че зрителите са патки като фенките му в предаването и ще го носят на ръце.  Надявам се Елица да му е изкарала през носа всичкото натискане с Виктория по твлевизорЯ Simple Smile

# 3 831
  • Бургас
Не разбирам защо се говори за тормоз по отношение на Джеферович и Вики. Някакви хора пишат нещо си в някакви си дискусии. Тормоз би било ако са налице лични нападки на лични съобщения и т.н.
Интересен поглед над "тормоза". Никой не е длъжен да чете чужди мнения написани някъде, да се интересува от тях или да се чувства тормозен от тях. Но пък от друга страна е ОК да мачкаш психически, на живо и лично,  видимо объркан човек.  Е, как става това?
Хайде да не правим Джеферович и Вики жертви, защото не са.

Не съм фенка нито на едните, нито на другите. Но да въртим нещата и да казваме на черното, че е бяло просто няма нужда.

# 3 832
Написах. "По скоро, за тормоз може да се приеме отношението на хора в онлайн пространството към Джаферович и Вики". По отношение на Фейгин."Но пък от друга страна е ОК да мачкаш психически, на живо и лично,  видимо объркан човек." Говорите за след "саботажа", който беше оправдан с тормоз? Видях само караница. И да може би беше прекалено спрямо Фейгин, като отчетем факта, че тя е "малка". Но нищо повече от това.

# 3 833
Като си тръгнал да влизаш в реалити предаване, трябва да си готов за хейт. Надали има участник, който не е получавал лош коментар. Неделчо е казвал, че получава коментар "Умри!" от време на време.Rolling EyesЕдни ще те харесват, други не. Никак не ме е жал за Женя, тя много добре знае какво е да си публична личност и успешно се възползва от облагите на известността. Сега получава негативни коментари, които са свързани с предаването и те ще секнат до месец най-много. А тя ще продължава да си прави реклами в инстаграм и да печели. Така, че не е чак такава жерва. Да не говорим за наглото и арогантно държание, което демонстрира в предаването.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 13:01 от Serene__

# 3 834
  • Бургас
Написах. "По скоро, за тормоз може да се приеме отношението на хора в онлайн пространството към Джаферович и Вики". По отношение на Фейгин."Но пък от друга страна е ОК да мачкаш психически, на живо и лично,  видимо объркан човек." Говорите за след "саботажа", който беше оправдан с тормоз? Видях само караница. И да може би беше прекалено спрямо Фейгин, като отчетем факта, че тя е "малка". Но нищо повече от това.
О, и преди саботажа имаше. И в отношение и с обръщения. И пак мъмрене и изисквания и заливане с мозък....
Не може да бъдеш по този начин върху една личност, поради собствени съображения и виждания. Т.е. можеш, но това не е правилно. Не ми се рови сега за определени моменти, но такива имаше и то не веднъж.
Помня един защото за мен беше грозен: Фейгин на един съвет гласува за своята коалиция и си казва, че го прави защото са коалиция /пусто не помня дали беше точно така, но това "повикване" го помня/. След съвета Алекса крещеше Фейгин, Фейгин. Викаше я изключително грозно, за да я поздрави, че си е признала защо е гласувала така. На Виктория "мъмренето" за добър ден няма нужда да го ровя. Не е ОК тогва отношение.
Да прекалиш на живо и лично не е хубаво. Да го правиш системно още повече.
Какво пише леля Пена в нета няма как да го поставиш до горното. Едното е на леля Пена мнението, другото са личните ти действия.

# 3 835
алекса защо не казва на Филип да го гледа в очите хххахахха рип касим4о

# 3 836
  • София
Темата е пуста, точно като пред вълнуващ финал.

# 3 837
алекса защо не казва на Филип да го гледа в очите хххахахха рип касим4о

Алекса е по- нисък от тревата при жълтите. Големия мъжага.Не ми се сърдете фенките му, ама как да го приема насериозно като ми е до под мишницата./а аз не съм като Виктория/. За това и Георги ми е фаворит, друго си е висок мъж. Тези дни си пускам на запис битките и ги гледам отново. Още не мога да проумея как кръстиха Виктория най - силната жена, като тя е една от най-слабите във формата. Иначе всички участници са много силни тази година, говоря само и единствено за представянето им в Игри на волята.

# 3 838
Ами .. когато не можеш даже да напишеш "Нека по-добрия на арената победи" е нормално вълнението около финала да не е особено голямо. Хората не са глупави, а претоплената храна никога не е била особено добра.

# 3 839
И преди, и след саботажа, Виктория и Алекса упражняваха тормоз и психическо насилие над Мани и Фейгин. После включиха даже и Георги. Колкото и да го извъртате и омаловажавате.

Общи условия

Активация на акаунт