💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 849
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 870
Идвайте, аперитивче ще сложа да подгреем, вкъщи алкохол какъвто искаш, а няма кой да посръбва, но като подаряват, не връщаме Grinning И втора пицичка ще направя. Душа човек съм аз, нищо, че чат пат се залютявам , това е от македонската жилка.
Гогича е симпатяга, но гласът му е мйех. Мъж с такъв глас /и малки ръчички/, никви сипматии. Но ако Жорко отпадне, ще викам за Гого и Филип,наистина са играчи с много качества.
Ще ми спихне тестото от тази тема вече пфф. Затварям си очите и скролвам щом видя коментар, но скоро ще зашляпам с главните букви, да видите дали ще ви е хубаво да ви повикам. Bowtie

# 3 871
Нина*, лично на мен някак си ми намирисва на преиграване и скалъпване, както Неделчо казава, след излъчването на епизодите. Защо пък никой не ги пита защо не реагирахте в такава ситация адекватно, след като е било ежедневие.

Не трябва ли първо да питат Виктория и Алекса защо не са се държали нормално и адекватно и кое наложи грубостта и агресията им? Докога ще държим отговорни жертвите и ще ги обвиняваме?
За да приключим дискусията конструктивно. Предлагам следното:
Да се намесят институциите. Става въпрос за обвинение в "тормоз" в национален ефир. Да изяснят случая. Който загуби обаче, да си понесе последствията. И двата акта са недопустими. Ние, ако можем да спрем и да се настроим на вълна финал Hug

# 3 872
  • София
Достатъчно й гледах и анализите в първи сезон от студиото...
Жени не участва ли веднъж в коментарното студио на "ИВ", когато Георги Милков отсъства?

# 3 873
dundinka, тия въпроси можехте да ги предложите на НадкасТ-ърите. Аз не чета тук, защото генерирате много мнения и нямам време да ги прегледам всичките. Но има страшно добри коментари.

# 3 874
Спрете се  вече , няма смисъл. Всеки смята ,че е прав и не отстъпва на своето. Аз само ще кажа,че ако някой така се държи с мен/визирам Алекса и Вики/ тъжна му майка.Няма да ме спре нито доброто възпитание, нито нищо. Но както каза някой по- горе, обикновено така се постъпва с по-слабите.

# 3 875
Интересно ми е като пишете за този или онзи ,че на 20, 21, 22 и + години са малки. И до колко години са  малки в днешно време?  Не разбирам защо към възрастни хора се отнасят като с деца?
Малък си докато ти изнася и другите ти се вързват. После ставаш стар и изкуфял и това ти е новото оправдание. JoyJoyJoy Някой хора винаги имат оправдание. Щом си влезнал в игрите значи си достатъчно голям. Smirk

# 3 876
Е нали на Алекса това му била мечтата, много искал да участва, Елица се жертвата заради него, даже той изкоментира неща от стар сезон, ако не се лъжа, и сега ни знаел къде влиза и не се подготвил. Пфф

Може да има предвид, че е подценил или недооценил Simple Smile
Като кажа "не знам къде се намирам", примерно, това не е буквално, а че съм попаднала в заплетена или пък динамична ситуация Simple Smile
Аз в този смисъл го разбирам.

# 3 877
Аз лично, на този лисугер Алекса, не му вървам, че не знае къде отива.

# 3 878
  • София
Мирела:

Мирела и Мани:
Скрит текст:

Велислава:

# 3 879
Мирела тук ми заприлича като да е по-малката сестра на Жени. Да не я е гримирала тя?

# 3 880
Питат Гогича каква музика хресва, той отговаря с линк и е пак дзен приятно парче, не че очаквах да слуша Dalia Mubarak, Waed или да е от кършещите снага фенове ,но щях да съм в шоГ Grin

# 3 881
  • София
Мирела тук ми заприлича като да е по-малката сестра на Жени. Да не я е гримирала тя?
Не, гримьорката е pamelawеhbe_makeup в Instagram. Предполагам, че по-силният грим, както и прическата, са заради тематиката на партито.

Още малко снимки, качени от една от приятелките на Мирела:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 15:03 от La Vikinga

# 3 882
Ей, Велислава! Щеше да ми е интересно как коментира събитията! Тя беше казала, че "син" ще е крайния победител, а сега има трима "сини" на финала...

# 3 883
  • София
Питат Гогича каква музика хресва, той отговаря с линк и е пак дзен приятно парче, не че очаквах да слуша Dalia Mubarak, Waed или да е от кършещите снага фенове ,но щях да съм в шоГ Grin
Ето я песента:

# 3 884
  • София
Не, гримьорката е pamelawеhbe_makeup в Instagram. Предполагам, че по-силният грим, както и прическата са заради тематиката на партито.

Още малко снимки, качени от една от приятелките на Мирела:

Скрит текст:

Интересно, защо снимките са с толкова лошо качество? Младите и още повече известните, се стараят да си купуват все последните модели.

Общи условия

Активация на акаунт