💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 696
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 915
Дайте още гласове, че стана приятно. 🙃👂👂👂

# 3 916
  • софия
И сега, покрай темата с гласовете се сетих нещо много интересно. Мъжът, който ми въздейства най-настръхващо, като глас всъщност не харесва жени. Та всичко е тооолкова относително. Не може физическа черта да определя какви сме и защо сме.
Скрит текст:
Поздрав:

Любимо мое изпълнение на Garou, и не само Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4

Обаче доколкото знам не е гей и си е имал приятелки? Rolling Eyes
Въх, недей. Може, не мога да споря, защото даже не помня от къде го знам. Ама, така ми се разбива умната мисла по-горе 🤣

# 3 917
Три часа до ФиналЪ. На арената ще се изправят сръбски борец/актьор, волейболистка, инженер/танцьор, плувец и фитнес инструктор(?). Само един ще гушне чека, останалите ще трябва да се гушкат един друг. Народна любов ще се лее в Фейсбук, Инстаграм и къде ли още не.

# 3 918
накъсваш се от сьонгичкъ и адвокадо. живот дванайсе месеца у фитнеса не виждаш приятели семейство забравяш за гаджета и печелиш.... да се сражаваш и отпаднеш от седмопръстата гримьорка на продукцията
Какво е "сьонгичкъ" тълковен речник отворих и гугъл питах ...  Не мога да разбера?
Сьомга 🤣🤣🤣
Благодаря Joy

# 3 919
David Coverdale / Whitesnake  е моят мъжествен глас.

Мили дами и господа, беше ми много приятно да си бъбрим. Пожелавам ви притно гледане на финала! Дано има приятна изненада.

Ще се срещнем на ИГ5.

# 3 920
  • София
Lachie Gill, победителят в The Voice Australia 2022 има супер секси глас.

https://www.youtube.com/watch?v=gvJR4ff5rmI

# 3 921
novak2022
Предполагам, че за този епизод иде реч 😁
https://www.dailymotion.com/video/x8dqewc

Много благодаря! Баш този е. Simple Smile
Благодаря и на добрите хора, които и на ЛС ми изпратиха! Simple Smile

# 3 922
За гласовете от мен с два брилянтни кавъра:
David Draiman

и разбира се
Marco Hietala

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 17:12 от Bengun

# 3 923
ей от този нежен голем човек ми настръхва имунитета като избухнат в края с огньовете

# 3 924
  • софия
Последните два поста ме уцелиха в сърцето. Всички тия мъжове са ми в плейлистата.

# 3 925

И аз също искам да спечели! Simple Smile Simple Smile

# 3 926
ралица искам да използвам 'самобръсначката на унищожението' и да обезмускетаря гого

# 3 927
  • софия
ралица искам да използвам 'самобръсначката на унищожението' и да обезмускетаря гого
Ти там няма да пипаш!!!🤣
Идеалка си е Гогата така.
 Тази вечер се виждам, кат една Елица. В началото ще рИва, заради видеата, които ще им пускат. После ще рИва, че Гогата ми е за последно на екран. Въобще, голямо рИване ще е.

# 3 928
Вчера рИва, днеска рИвеш, всеки ден рИвеш. JoyJoyJoy
Не се стърпях да не го напиша Joy

# 3 929
Заредила съм две бутилки вино - ще се пие или от радост или от яд.
Да видим дали ще псувам много тази вечер...

Искам да ви кажа, че първото място е важно, да, но тук не е всичко - 100 хиляди дошли изведнъж се харчат ужасно бързо, но положителния образ и последвалите възможности за работа, за развитие остават по-дълго. Помнят се интересните образи, не задължително победителя.

Общи условия

Активация на акаунт