💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 932
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 080
Ауууу ахилесчето на Гого - пливане.😔 Добре е само ,че и Вики и Алекса са от същият дол дренки.😁

# 4 081
Бърз въпрос.. нали Генчо каза в лайв, че на рекламите са дали само полуфинал. Защо Гого и Алекса там бяха със слипове, а сега са с по-дълъг бански? - Отговорих си, преоблекли са се.

# 4 082
  • Другата България
Битката на резервите.
Трима са я играли.
Значи иииииииииии, да - отпада Гого.

# 4 083
Играта за влизане на 3ма резерви. 🤣🤣🤣 Гого е пътник. 5-ти ще завърши. Много нагласена битка бе. Това честен финал ли ще е!?

# 4 084
  • Където морето целува небето...
Че това си е баш битката на резервите?!?
Не можаха да измислят нещо ново и хубаво ли? Потрес!

Е не!!! Хубаво предимство на Алехандро!

# 4 085
Уха, предимството не е малко.
2 минавания по трасето вместо три.

# 4 086
Играта на резервите за полуфинал. Хайде Жоро и Гого явно трябва да си ходят. Пълен смях. Хаха и топче за Алекса, защото беше тотал щета предния път.

# 4 087
Е те от сега почнаха с бутането. Алекса предимството му е трета топка, продукцията е преценила , че неговите не са достатъчни.🤣

# 4 088
  • Другата България
А, те двама. Значи, Гого и Виктория, Гошо ще я отнесе на плуване.
Тройката Алеко, Фифо, Гошо.
Двама от любимците ми на финал. Казах пък!
Играта на резервите за полуфинал. Хайде Жоро и Гого явно трябва да си ходят. Пълен смях. Хаха и топче за Алекса, защото беше тотал щета предния път.
Дааааа, Алеко на тази игра се изложи. Затова сега “случайно“ спечели предимство точно за нея.

# 4 089
То не е ли накрая и трите да ги вкарат едно след друго? Реално нищо особено, както каза Филип.

Охх, плувaне, не силната страна на Гого, Вики и Алекса Joy

# 4 090
Изтече инфо, че на финал на победителя ще му се даде компонент, който само той е играл и ще има предимство пред другите. Като стигнем до финала ще разберем, кой е победител в зависимост от компонентите.

# 4 091
То не е ли накрая и трите да ги вкарат едно след друго? Реално нищо особено, както каза Филип.

Охх, плувaне, не силната страна на Гого, Вики и Алекса Joy
Хммм
Да.
Ако всички топчета са в една торбичка е така, предимството е минимално тогава за 350 гроша.

# 4 092
Не е ли малко нечестно, че слагат тази игра за полуфинал? Филип и Виктория с нея влязоха в племената, Алекса я е играл. Гого и Жоро никога не са я играли. Пък и предимството на Алекса е супер, като се има напредвид, че този елемент му беше супер слаб на битката на резервите.

# 4 093
  • софия
Добре, че Фифо беше от резервите.  Иначе от сега щеше да настане адът макактакабе, Вики и Алекса ще играят позната игра. 🤣🤣🤣

# 4 094
Ох не искам да съм мъж на 20 и кусур години и майка ми да излезе по телевизията и да ми каже "Жожи" Grinning
Майката си е майка. А като не си я виждал 3 месеца и са те яли от всички страни, възможно е и да поискаш. Добре де, нека  дс говоря за себе си- аз ще поискам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт