💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 726
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 260
  • София
La Vikinga, за никакви секунди не може да се говори, Гого вися на тези топчета много време, можеше и още 10 минути да не вкара. Секунди означава, ако и той беше пуснал неговото и то влезе след това на опонента. Жоро схвана по-бързо топчетата и респективно спечели.

# 4 261
Гого заслужаваше финал, но наистина от пъзела натам се позабави. Първи вървеше и чист късмет извади Георги с това топче(даже и двете топчета доста бързо ги вкара).

# 4 262
После като излезне епизода ще си го пусна все пак да видя как Гого отпада и как бай Алеко от умрял стана първи.
Ти нали нямаше да гледаш?

# 4 263
Не видях как бяха пъзелите преди да започне подреждането. За да няма съмнение трябваше да ги покажат. Нещо много бързо се справи сърбина.???

# 4 264
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нещо ми се отщя да гледам финала. Двама от любимците ми са тук, но Алекса е капката катран, която разваля всичко. Видяхме за пореден път нагледно какви чудеса прави продукцията, когато иска да добута някого най-напред, като започнеш от дитирамбите и безкрайните, непрекъснати суперлативи и стигнеш до почти наредения пъзел.... Омерзена съм за кой ли път!

# 4 265
Значи Гого сам си отпадна с това безразборно местене на плочките на пъзела.
Сега го е яд, че отпадна от Жоро и на него не му пожела успех.
Е ,това пък много достойно🙁
Направо нямам думи! Anguished
Не считаш ли, че както ние имаме право на пристрастия, и те /в случая Гого/ също имат. Още повече, че имат впечатления от първа ръка.
Точно това и аз щях да кажа. Значи ние тук може да имаме мнение, ама играчите да нямат и сакън да не са на нашето и край - изложил се бил. Очевидно е, че той си е близък с Алекса и Филип и затова ще "вика" за тях.

# 4 266
После като излезне епизода ще си го пусна все пак да видя как Гого отпада и как бай Алеко от умрял стана първи.
Ти нали нямаше да гледаш?
Не гледам ама ми стана интересно затова после ще си го пусна. Темата си я следя.

# 4 267
  • Брюксел / София
Издразни ме Ралица, която се опита да прави дисекция на чувствата на Гого. Как да се чувства, нормално е да го е яд, след като загуби със секунди и на нещо, което е по скоро късмет. Какво да й каже, идва ми да се изям от яд ли?! Само сеир търсят от продукцията, опорочават всичко! Тъпаци!

# 4 268
Гого накрая каза, че Жорката заслужено е отишъл на финал и че сам се е прецакал. Много грозно го очерняте. Човек под афект на Адреналин, няма право да казва каквото и да било ли!? И според мен, всичко, което е казал е изрязано. Много хейт без причина.
Гого си остава най-положителният образ в предаването. Обвини себе си, че не продължи напред. Поздрави и тримата и пожела успех на Алекса, а не на Жорката! Какво толкова е станало, че го разпъват на кръст... Или ви е яд, че беше по добре физически от Жорко!? Плуването не го броя, защото Жорката е Шампион там, Гого няма как да го бие и въпреки всичко навакса изоставането и го мина!

# 4 269
Хайде Жорее!!

# 4 270
Жорката е чудесен младеж - играе спортсменски, няма злоба, няма интриги. Радвам се, че се класира във финалната тройка, при това не на късмет, а със съвсем реални умения. Не заслужаваше отношението, което получваше през сезона и сега във финала.
Яд ме е на Гого - и за забавянето на пъзела, и за отпадането му, но най-вече заради реакцията му към Жорката. Имаше няколко подобни прояви, заради които лично за мен той не беше фаворит за победата, въпреки отличната си физическа подготовка.
За Алекса няма да кажа нищо Joy
Виктория чак ми стана симпатична със самоиронията си.
Хареса ми много как момчетата отидоха при нея след края на играта. Моментът беше много мил.

# 4 271
В защита на Гого само да спомена - направи ми силно впечатление, че неговото видео беше само брат му и майка му със сестра му. Бащинска фигура нямаше. А и други хора нямаше. Трудно се живее така и влияе по много начини на характера на един мъж. Освен това той е само с 4 години по-възрастен от Георги - т.е. също е един от най-младите участници. Има още много да учи и да възмъжава. Иначе физически е истински корифей и гений на телесния самоконтрол. Желая му всичко най-добро. Не мисля, че е лош човек. Просто продукцията не искаха да се ядосват много феновете му и се постараха накрая да изкарат поне нещо негативно от него на изпроводяк.

# 4 272
Аз сериозно не ви разбирам хейта към Алекса. Как всичко, което прави ви е черно, пък за другите все намирате оправдание. Аз пък да ви кажа почти всички ми харесаха този сезон, колоритни и интересни бяха.

# 4 273
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Един уникален атлет си тръгна, но спечели симпатиите на много зрители, браво Гого.
Виктория, не можа да бъде достойна конкуренция днес на мъжете, но и отдавам дължимото, че се бори до край.
Жорка, напълно заслужаваш всички суперлативи за представянето си. Бъдещето е пред теб и със сигурност ще бъде светло.
Фифо, бореца, многокомпактния, вечния оцеляващ и завръщаш се. Какво ли не му мина през главата, но Фифо показа и доказа с играта си, че напълно заслужава да спечели титлата и голямата награда.
Алекса, да е жив и здрав и с удоволствие да си харчи голямата награда заедно с Елица. Няма да сипя суперлативи за него, сигурна съм, че фенките му ще се справят чудесно.
Като цяло страхотни отлети и добър сезон. Много яки и интересни битки, много герои и тук, таме за цвят "злодей" 😀.
Пожелавам си нови продуценти за следващия сезон.

# 4 274
  • София
Не видях как бяха пъзелите преди да започне подреждането. За да няма съмнение трябваше да ги покажат. Нещо много бързо се справи сърбина.???
Е, той сам си избра "случайно" жълтия пъзел. Като нищо да му е подсказано, иначе нямам обяснение как навакса това брутално изоставане, което имаше.

Общи условия

Активация на акаунт