💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 604
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 320
В Неделчобогдановата анимация Георги изяде и чека, и главата на Димо?

# 4 321
Веско Панчев я игра тая битка.

# 4 322
Ама Алекса сериозно ли е сръбски национал по борба?
Чв то Филип дето е инженер го бие 😁 ие по подготвен от него, Георги също.

# 4 323
  • София
Направо се чудя как Алекса ще успее да победи. До тук Алекса е най-близо до водата, за да носи най-малко .

# 4 324
Ама не разбрах какво говори за себе си снимката? Тя е постната от Георги, че Гого му е фаворит. Е,и? Това само показва качества на Георги, не на Гого. Какъв поздрав от Гого, че Георги го е бил, къде е ?.
Скрит текст:

Е? Гого е бил фаворит на Георги се разбира от тая снимка,да.. но как разбра, че Гого поздрави Геоерги от нея? Гого сам си каза че Подкрепя Филип и Алекса.
Гого не бил поздравил Георги.... Глупости големи дрънкате! И Гого е бил на Жоро фаворит! От профила на Жоро... Аман от всички простотии и глупости, които се изписаха!

Снимката говори сама за себе си! Това ако не е поздрав към Жорката, че го е бил... Тогава незнам какво е!?
А това, че Гого е казал, че Подкрепя Фифо и Алекса... Какво? Няма право да казва какво харесва ли и като не е посочил Жорко... Значи край... Гого е еди какъв си. Много не коректен коментар. Казвате на бялото-черно. А и добре. Но фактите са си факти!

Гого отива да поздравя Георги, че го е победил, а не обратно! Георги просто е споделил кадърът! Както казах: колкото и да се опитвате бялото не може да го изкарате черно!
Аман от субективизъм и глупости!

# 4 325
И аз не разбирам как носенето на 150 кг показва някакво можене. Това си е чисто гърчене на състезателите. И с по-малко пак няма да е лесно.

# 4 326
  • София
Надкастърите и Чакалчето, предайте на Жорко, че е наш любимец, прекрасно момче и чудесен атлет, да не се подценява, заслужаваше точно колкото Гого финал.

Е сега пак ли Калеко едва ще се влачи по трасето и накрая ще изгрее пръв с пъзелче? Ай сиктир.

# 4 327
Вие можете ли да си представите жена на тази битка? Не знам каква би трябвало да е? Според мен извънземна Joy

# 4 328
  • Другата България
Битката на Юли, Добрин и Панчев.
Без водната част. Класика.
Там прецакан беше Панчев на математическата част, вероятно тук ще е Фифо на кода или пъзела.
Класика! Не изневеряват на стила си продуцентите.

Браво на Гошо, наравно с Фифо е. Алекса потресаващо бавен.

# 4 329
  • София
Димо два пъти споменава за острата част на чука, не го ли чуват?

# 4 330
  • София
Сега наваксвам със страниците назад и виждам на разочарованието на хората от това, че Гого подкрепя Алекса, разбирам го, но не разбирам изненадата. Той цял сезон беше част от коалицията на Алекса, беше "безстрашен" само две седмици и след това отново беше събран със старата си коалиция. Напълно последователен ми се струва в реакциите си.
Защото търсиш някаква логика... Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма такава, всичко е въпрос на пристрастия.

# 4 331
  • София
Да ме извиняват фенките на Гого (и на мен ми е симпатичен), но не го виждам на тази силова игра как можеше да победи ...

# 4 332
  • Бургас
Алекса наистина е като бебе с памперс - гащи.

# 4 333
Тука гледам едни трима мъкнат вериги, а в това време Трите лъва вкараха два гола Simple Smile

# 4 334
Димо два пъти споменава за острата част на чука, не го ли чуват?

Димо е доста далеч от участници и е с микрофон тип брошка. Няма как да го чуят.

Общи условия

Активация на акаунт