💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 582
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 335
Тая битка са я правили за Виктория, ако успее да извади сандъка от рова!

# 4 336
Вие можете ли да си представите жена на тази битка? Не знам каква би трябвало да е? Според мен извънземна Joy
Точно и аз това си мисля.

# 4 337
Това с веригите го играха Илиян, Добрин и Панчев в първия сезон, нали?
За мен лично е ужасно за гледане как влачат 50-килограмови вериги.
Браво на Фифо и на Жорката. На моменти ми е трудно да повярвам, че Алекса е професионален спортист.

# 4 338
Вие можете ли да си представите жена на тази битка? Не знам каква би трябвало да е? Според мен извънземна Joy
Що бе … Виктория , най-силната жена във формата !!

# 4 339
Кулата на Георги не беше ли най-далеч от водата, а тази на Алекса най-близо или така ми се стори? Че изненадващо Алекса го изпревари като стигна с първата верига до кулата си...

# 4 340
Да ме извиняват фенките на Гого (и на мен ми е симпатичен), но не го виждам на тази силова игра как можеше да победи ...

Знаем, знаем. Щеше да е 3-ти. Но нямаше да се даде лесно и щеше да е красота за гледане.... Фифо, Жоро и Гого и победител Фифо.. Втори Жорко и Гого последен. Heart

# 4 341
  • София
Ненужно тежка е тая игра. В тоя пек си представям какво е било. И айде, един път да го мъкнат това - ок, ама и още една верига. нЕма нужда.

# 4 342
Гого наистина в тази тежка битка изобщо не го виждам.

# 4 343
Не мисля, че Гого отиде да поздрави Георги, хубаво е да се върне епизода после. Аз гледам с очи и слушам с уши какво казват хората и то се видя. Каза, че си е чист късмет победата му, с това за мен се изложи. Аз също харесвах Гого. Май вие просто имате предпочитания към него и сте субективна.
Ама не разбрах какво говори за себе си снимката? Тя е постната от Георги, че Гого му е фаворит. Е,и? Това само показва качества на Георги, не на Гого. Какъв поздрав от Гого, че Георги го е бил, къде е ?.
Скрит текст:

Е? Гого е бил фаворит на Георги се разбира от тая снимка,да.. но как разбра, че Гого поздрави Геоерги от нея? Гого сам си каза че Подкрепя Филип и Алекса.
Гого не бил поздравил Георги.... Глупости големи дрънкате! И Гого е бил на Жоро фаворит! От профила на Жоро... Аман от всички простотии и глупости, които се изписаха!

Снимката говори сама за себе си! Това ако не е поздрав към Жорката, че го е бил... Тогава незнам какво е!?
А това, че Гого е казал, че Подкрепя Фифо и Алекса... Какво? Няма право да казва какво харесва ли и като не е посочил Жорко... Значи край... Гого е еди какъв си. Много не коректен коментар. Казвате на бялото-черно. А и добре. Но фактите са си факти!

Гого отива да поздравя Георги, че го е победил, а не обратно! Георги просто е споделил кадърът! Както казах: колкото и да се опитвате бялото не може да го изкарате черно!
Аман от субективизъм и глупости!

# 4 344
Мисля, че разстоянието от синята лодка, до синята кула е най-малко, а при червените най-голямо. Защо не покажат цялата арена отгоре да я видим? Затова Алекса застигна Георги във влаченето на веригата.

ПС Гарганела, писали сме едновременно едно и също. Явно доста хора с го забелязали, нищо , че не показват да се види. Елементарна логика.

# 4 345
Точно и аз това си мисля.
Е то затова в оригинала излъчват отделно победители мъж и жена. Няма как иначе - така го е измислил Създателя Wink

# 4 346
  • София
Битката на Юли, Добрин и Панчев.
Без водната част. Класика.
Там прецакан беше Панчев на математическата част, вероятно тук ще е Фифо на кода или пъзела.
Класика! Не изневеряват на стила си продуцентите.
Flushed

# 4 347
На мен пък ми харесва играта и веригите, защото не е само до сила, но и до техника и издръжливост и реално е доста оспорвана. Алекса знае, че е най-слаб и доста умно не си дава твърде много напрежение, затова и поведе. При толкова дълга битка трябва да си разпределяш силите правилно.

# 4 348
Тази тежка битка не е за горещия август, а за прохладния ноември Wink

# 4 349
  • София
Дали не ги подредиха току що с тея клипове - Вики, Гого, Жоро, Фифо и Алекса
Освен и аз да благодаря на продукцията, че доведе сърбина да видя какво е истински муж

Така май ще стане - уфф

Общи условия

Активация на акаунт