💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 604
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 350
Вие можете ли да си представите жена на тази битка? Не знам каква би трябвало да е? Според мен извънземна Joy
Ако имаше жена на финал с двама мъже, нямаше да мъкнат вериги, това щеше да си е подигравка спрямо нея, ако обаче бяха три жени - нищо чудно, те обичат да гърчат хората Grinning

# 4 351
С право не си изгубих времето нито със сезона, нито с потресаващо нагласения финал. Отсега да му е честита незаслужената победа на нахалния сърбин.

# 4 352
  • Другата България
Върнах си специално на рекламите.
И двата пъти, когато Гого и Гошо се поздравиха, пръв ръка подаде Георги.
Гого прегърна само Алекса и му пожела да бие.
Хайде нека да сме реалисти, защото гледаме всички.

# 4 353
Е не се и съмнявам Алекса да стане от последен първи… излагате се, продукцията.

# 4 354
Елица щеше да мине по- добре трасето от Алексио

# 4 355
  • София
На Алекса му е най-къс пътя - лодката му беше първата на понтона и кулата му е най-близко до водата.
Филип извади много пясък от сандъка си преди да стигне до веригата, Алекса почти никакъв пясък не извади. Е, сам се прецака като удряше с тъпото на чука. Но някои дреболийки се забелязват с просто око.

# 4 356
  • София
Вие можете ли да си представите жена на тази битка? Не знам каква би трябвало да е? Според мен извънземна Joy
Ако имаше жена на финал с двама мъже, нямаше да мъкнат вериги, това щеше да си е подигравка спрямо нея, ако обаче бяха три жени - нищо чудно, те обичат да гърчат хората Grinning
Баш!
Но и копането за сандъка пак беше в същата категория... почти, де.

# 4 357
Да ни спестят тази мъка вече и да дават чека на сърбина…

# 4 358
Че няма да е Жорката, ама нека поне е Филип...

# 4 359
  • София
Съсипват им ръцете, а следва торнадо. Горките!

# 4 360
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тъпа битка, можеше да не е цялата грубо силова. Отделно от това на Алеко всичко му е до г*за - и кулата му най-близо до водата, и лодката му беше най-близо до мрежата за прескачане.... Така се става победител. Алекса да си на този свят!

# 4 361
Скрит текст:

Не мисля, че Гого отиде да поздрави Георги, хубаво е да се върне епизода после. Аз гледам с очи и слушам с уши какво казват хората и то се видя. Каза, че си е чист късмет победата му, с това за мен се изложи. Аз също харесвах Гого. Май вие просто имате предпочитания към него и сте субективна.
Ама не разбрах какво говори за себе си снимката? Тя е постната от Георги, че Гого му е фаворит. Е,и? Това само показва качества на Георги, не на Гого. Какъв поздрав от Гого, че Георги го е бил, къде е ?.
Скрит текст:

Е? Гого е бил фаворит на Георги се разбира от тая снимка,да.. но как разбра, че Гого поздрави Геоерги от нея? Гого сам си каза че Подкрепя Филип и Алекса.
Гого не бил поздравил Георги.... Глупости големи дрънкате! И Гого е бил на Жоро фаворит! От профила на Жоро... Аман от всички простотии и глупости, които се изписаха!

Снимката говори сама за себе си! Това ако не е поздрав към Жорката, че го е бил... Тогава незнам какво е!?
А това, че Гого е казал, че Подкрепя Фифо и Алекса... Какво? Няма право да казва какво харесва ли и като не е посочил Жорко... Значи край... Гого е еди какъв си. Много не коректен коментар. Казвате на бялото-черно. А и добре. Но фактите са си факти!

Гого отива да поздравя Георги, че го е победил, а не обратно! Георги просто е споделил кадърът! Както казах: колкото и да се опитвате бялото не може да го изкарате черно!
Аман от субективизъм и глупости!

Специално заради Вас ще върна да гледам след края на предаването и ако аз съм права, както съм сигурна в това ще очаквам извинение за некоректното ви мнение, ако Вие сте права, аз ще се извиня.

# 4 362
Алекса дори и с най- близката кула пак изостава от Филип в голяма част от играта 🤣🤣

# 4 363
Не разбирам защо загубата на Гого се свежда все до топчетата??? Че той се издъни на пъзела, там се провали. На всичко друго беше супер, но явно подготовката му с пъзели хич я няма. Сам си каза, че мисли да бута и каквото стане... И Алекса навакса с пъзела, не с топчето. Вече дали е добър, дали е имал късмет, дали му е бил подреден лесно или му е подсказано никога няма да разберем.

# 4 364
Странно, защо Георги няма камера на тялото?

Общи условия

Активация на акаунт