💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 571
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 515
Браво на продукцията на г-н Тупарев за прекрасната благотворителна кауза, която бе създанена този сезон, в подкрепа на един беден сърбин, отритнат от собствения си народ като борец. Той бе приет в България и посрещнат с “голяма любов” от българите, дори му дариха едни парички, да си стъпи на краката! Догодина очакваме и един бежанец-украинец да победи! Успех!  🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 4 516
Георги, Филип и Гого са победителите!

# 4 517
Фифо не може да скрие разочарованието си, чак ми дожаля

# 4 518
Фифооо, Фифо. Този пъзел и грешното използване на чука му изядоха главата. Жал ми стана за него, въпреки, че знаех кой е победителят. Фифо си беше най-добър по трасето, Жорко също се представи много добре. Ако бяха само двамата, смятам, че Жоро щеше да изравни на пъзела и да го победи. За Алекса какво да кажа, очевадно неговата кула беше много по-близо до водата от тази на Георги, както и макарата. Имаше си предимство и в тази игра. Беше по-добър от Фифо единствено на пъзела, но ако нямаше преднината от първите компоненти, може би Жоро щеше да го настигне. Видяхме колко бързо нареждаше.

# 4 519
Пак дойде чужденец като миналата година, и ни спечели предаването Grinning

# 4 520
Те хубаво обявиха сезон 5, но със сигурност изгубиха вече доста голяма част от зрителите с този победител! (според реакциите тук и във фейсбук)

# 4 521
Победата на Алекса е подигравка за зрителите.
Браво на Фифо и Жоро - истинските пабедители.
Тоя тюфлек Алекса не мога да го понасям.

# 4 522
Не знам какъв е този афинитет на продуцентите към чужденците. Все едно нещо ще им стане, ако поне един сезон победителят е най-силният, най-комплексният българин. Много сложно.
Има нещо вярно. Миналата година руснак, а тази сърбин.

# 4 523
  • София
Те хубаво обявиха сезон 5, но със сигурност изгубиха вече доста голяма част от зрителите с този победител! (според реакциите тук и във фейсбук)
Определено, колкото и да ми беше интересно, едва ли ще гледам следващи сезони.

# 4 524
Недопустимо е на финална битката всичко да завърши и да се реши  с пъзел .Алекса беше най-слабия през цялото време ,и не виждам нищо заслужено в победата му особено пък заради един пъзел.Ако водеше или беше поне близко в останалите компоненти ,щях да му кажа евала беше силен,но тук просто няма как.Продукцията е била подготвена защото са знаели ,че Алекса шанс няма на абсолютно никоя друга част от играта ,и то се видя.Най-незаслужилия победител за 4 сезона .Това е .
Не мога и да отрека ,че и Филип сам се би ,но ако гледаме цялостно на играта той беше реалния победител.
Браво и на Жорката държа се мъжки ,и не отстъпваше на Филип по-нищо .Ако имаше неговата сила даже може би щеше да победи и Алекса защото се представи доста добре на пъзела.

# 4 525
Един човек да ми е крайно неприятен от всички и той да спечели. Гадно чувство.

# 4 526
Не че нещо, но сърбинът като не е постигнал кой знае какви професионални успехи и в Сърбия едва ли пет пари дават за него, що пък да не се запише в продукция на Фродо и Тупарев - победата му е в кърпа вързана. Дори честно да си е спечелил на финала, колко пък да е било честно бутането му до този финал?

# 4 527
Значи искам да си кажа най-накрая колко много се радвам за Гогича, че е в топ 5 Heart
В темата за спойлерите брутално ни заблудиха, че Гого отпада от Генчо в несправедлива силова битка (това беше написано някъде в края на октомври). Та, в чудо съм се видяла да го мисля всяка седмица Гого ще си ходи ли, няма ли да си ходи Joy (пък и каква суматоха беше в групата след това) Joy Той взема, че стига до финала почти Heart Eyes

Искаше ми се накрая битката да беше между Гого, Фифо и Георги, но уви ... честито на Алекса!

# 4 528
Е, последните два сезона станаха "игри на чужденците". На мен специално не ми пречи, даже ме радва, но със сигурност успява да подразни много от българските зрители. Яд ме е малко, защото като цяло харесвам ИВ най-много от този тип предавания и не ми се иска предаването да е незаслужено недолюбвано, но какво да ги правя - все такива попари си надробяват тия продуценти. Поне Андрей със сигурност си беше най-комплексен миналия сезон; Алекса е малко по-съмнителен. В крайна сметка Елица Янкова е олимпийски медалист за България, а държавата със сигурност не възнаграждава достатъчно труда на тези хора, така че се радвам за нея. Дано поне преценят двамата да останат тук, а не да са в Сърбия, но това си е тяхна работа. На победителите - честито!

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 23:26 от nmuron

# 4 529
Ако можеш да четеш между редовете, ще разбереш, че битката е нагласен. Браво Фифо!

Общи условия

Активация на акаунт