💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 571
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 545
Финалната битка си беше силова, избрана като за борчето Алекса - то бутане, дърпане, влачене. Та Жорето плувецът щом беше на косъм след него, видно колко е силен и добър сърбинът.

# 4 546
Оооо .. някой каза темата със спойлерите Simple Smile
Ето какво ще правя утре, ще прочета последните два месеца Simple Smile
Имам само един въпрос към хората, които пишат там - обща ли е с Фермата и ако започна да я чета има ли шанс да разбера какво става във Фермата ?
Обща е.И да, ще разбереш и там финала.

# 4 547
  • София
Обща е темата за спойлерите, но не знам дали за Фермата са верни. Тези се оказаха, за жалост.

# 4 548
  • София
Що за българи са тия в организацията на тая пародия?! Ако чужденецът беше наистина достоен не е проблем, но да го буташ брутално през цялото време.... Да не говорим, че ако беше българин в чужда продукция, колкото и да е достоен, пак щяха да го прецакат. Ей това сме.... Съединението правило силата - да, ама е било по времето на Кубрат, Крум, Симеон. От тогава насам само предатели и крадци :/
Явно не си наясно с българската история. Такива съюзи са правени през цялата човешка история /включително и по времето на изброените от теб/, че направо не е за вярване. Поинтересувай се! Когато някой проповядва патриотизъм е длъжен да познава историята си!

# 4 549
Имам само един въпрос към хората, които пишат там - обща ли е с Фермата и ако започна да я чета има ли шанс да разбера какво става във Фермата ?
Обща е.И да, ще разбереш и там финала.
Благодаря сърдечно.
Значи ще отложа четенето за след края на Фермата.

# 4 550
Филип е ядосан много на себе си, не е изненадващо. Изненадващо обаче за мен е как не се приспособи към трудностите, които срещна и не се огледа другите как го правят, щом го правят по-успешно този елемент от играта и да копира идеята.

Филип бе по трасето най-бърз, Алекса държеше втори, а Георги - трети. На пъзела Георги реди най-бързо, Алекса бе втори, а Филип -трети.  И с това на мен отново ми се затвърди мнението, че успяват тези, които имат от средно ниво на успеваемост на всички елементи.

# 4 551
Бенгън, не влизай в спойлерите! Има всички финалисти във Фермата!

# 4 552
  • Другата България
Иииии, да! Каква “изненада“! Цял сезон да чакам тази битка, и накрая да съм познала изхода от нея!
Сега, да внеса важно доуточнение за победата на Алеко. Понеже чета много мнения, как “честно“ си бил спечелил. Тепърва ще има коментари и сигурна съм, детайлно разглеждане на всеки компонент и елемент. И на тримата. Говоря за зрителите. Нито има как да знаем тегло на вериги на тримата, количество пясък на тримата, разстояние до кулите на тримата, здравина на дъските на оня дървен чукундур на тримата....ако започнем да дребнавим, ще стигнем до никъде вероятно. Или до някъде, все тая. Факт е, че Филип прегоря на пъзела, това е единственото сигурно нещо. Алеко спечели ПЪЗЕЛА, това е сигурното. Което не изключва нищо от случилото се до достигането му до този пъзел. Не само тази вечер и на полуфинала /предходния пъзел му беше почти нареден, затова и беше покрит/, говоря за достигането му ДО него. Изненадана съм как може заради един нареден пъзел да се твърди, че победата ВЪВ ФОРМАТА е заслужена, при все, че Алеко си имаше своите побутвания от продукцията не веднъж и два пъти. Което не обезценява представянето му като цяло, но не го прави “най-достоен“. И не защото е сърбин.

# 4 553
На мен даже не ми е проблем победителят във финалната игра, а как точно този ми ти победител изобщо се намърда измежду финалистите. Няма как да се отрече, че въобще не беше топ пърформър... за мен беше малко над средното ниво, но някак си все го изкарваха уау. В соц играта вярно ги въртеше, ама на арената...meh

# 4 554
Играта на Фифо на финала и в частност пъзела е все едно полуфинала и топчетата на Гого. Joy Разликата е там, че Гого умее да губи, докато Фифо е скаран с това качество.

Искам да похваля Жорката - за плувец в силова игра се представи превъзходно и имаше шанс дори да задмине Фифо. Браво Жорка!

# 4 555
Що за българи са тия в организацията на тая пародия?! Ако чужденецът беше наистина достоен не е проблем, но да го буташ брутално през цялото време.... Да не говорим, че ако беше българин в чужда продукция, колкото и да е достоен, пак щяха да го прецакат. Ей това сме.... Съединението правило силата - да, ама е било по времето на Кубрат, Крум, Симеон. От тогава насам само предатели и крадци :/
Явно не си наясно с българската история. Такива съюзи са правени през цялата човешка история /включително и по времето на изброените от теб/, че направо не е за вярване. Поинтересувай се! Когато някой проповядва патриотизъм е длъжен да познава историята си!
Повярвай, наясно съм с историята. И спирам до тук, че ЗДРАВО ще се разминем!

# 4 556
Финалната битка си беше силова, избрана като за борчето Алекса - то бутане, дърпане, влачене. Та Жорето плувецът щом беше на косъм след него, видно колко е силен и добър сърбинът.

В последните 2 битки се видя, че и в силовите Алекса го няма много - свят му се вие, ще припада,  докато разрива пясъка, сили няма, пуфтя , почива... Коренна разлика от останалите. Особено на полуфинала си пролича , двамата с Виктория бяха мноооого бавни с измъкването а сандъка, а другите се справиха доста преди тях.
 Със сигурност Алекса се  е подготвял на пъзели, само там се справяше бързо.

Все по-безинтересно, няма да гледам повече, да си губя времето с нагласени игри, не е забавно.

# 4 557
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Бен, влизай смело в темата за спойлерите. Лесно ще се ориентираш, обща е обаче с Фермата. Ще видиш какво се знаеше от доста време.

# 4 558
  • София
Никой не го е яд, че Алекса спечели, а е сърбин, а защото Продукцията го добутаха до финала.

# 4 559
  • SF
И преди, и сега, винаги ЦСКА!

На мене пък този финал ми беше скучен.
Радвам се, че Алекса спечели! Поздравявам го от трибуната на дяволската тема в бг мама!
Въпреки че моите фаворите не спечелиха, съм доволна.
Сезонът беше супер интересен.
Фактът, че чаках с нетърпение всеки епизод и ме беше яд, че свършват бързо, значи е било интригуващо.

Общи условия

Активация на акаунт