💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 226 968
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 5 145
  • Другата България
Мирела, Фейгин и Виктория се забавляват с вече изтърканата тема за насилието.
https://www.facebook.com/vencislav.nedelchev.3/videos/8354421145 … =2706628659373880

# 5 146
  • софия
Хаха, едната накипрена снимка за инста, другата кадро щракнато от телевизора. Коя ли ще е по-готЕната.  Два дена не мога да смогна с подкастовете.  Три пъти пускам Жорко и то само в надкаст и заспивам.  До Фифо не мога и да додрапам. Жени определено си действа системно да влезе в ролята на жертва и да вземе да се засрами българският зрител, че не я е харесал. В игрите тя трябваше да се учи от Алекса как се правят нещата. Сега ми се струва, че той трябва да взима уроци от нея за да спихне хейтът.

# 5 147
  • София
Илиян с коментар за "Игри на волята":

Скрит текст:

С Георги и Александра в Лондон:

Скрит текст:

Мирела:

Скрит текст:

Портрет на Алекса от mario_kulev_ в Instagram:

Скрит текст:

# 5 148
  • SF
Малко прилича на Цецо на този портрет.

# 5 149
Аз точно приключих най - накрая с Жорето в Надкаст-ът и аз като СлаБе два дни докато го догледам. При Жорето никаква изненада същия си е какъвто и в игрите. Симпатяга ,наперен , добре физически подготвен и малко " вятър го вее на бял кон ".😁 И той като Туджарката подготвял бъдещи участници, че в пети сезон ще си мерят протежетата. 😁 Единствено не ми хареса ,че на няколко пъти тръгна да се зачеква за Гого. Сигурно го е жегнало ,че Гогата предпочиташе Алекса и Фифо за противници.😁  Единственото ,което ме изненада, беше че той се е виждал ,като победител на полуфинала. И другото че можел да спечели всяка битка единствено изключи на Пух и Фифо. Може и така да е , ама на мен е съмнително за битката с дините, за капитанската на Фифо, Лефтерчето/ Вики, Алекса, на изометрията, на силовите с дънера, с ринговете и т.н.😁 Единствено това не ми хареса за всичко друго си беше фен.😁

# 5 150
Извинявам се предварително, но може ли някой да ми обясни за драмите на Тодор с продукцията? Паралелно с този сезон гледах и втори, но не съм наясно какво е станало. Наясно съм колко нелепо отпадна и колко е способен. Благодаря предварително, може и на лично да ми пише някой желаещ😁

# 5 151
Цветан е участвал в някакъв подкаст "Путкаст" .... Rolling Eyes Говори се за сексуалния живот на гостите, споделят опит, фантазии и тем подобни неща. Гледала съм момичетата, които го водят при Цитиридката, и бях останала с кофти впечатление. В смисъл "за" съм да се говори за секс, но съм против когато превръщаш секса в цялото си  personality. Цецо разбива с мисъл, разбира се, както всеки път. Имам чувството, че са го поканили, защото ще си каже всичкo + докато не са му минали трите минути слава да намаже подкастчето някое зрителче. Намазаха с мен, никога не съм ги слушала преди, но и нямам намерение да ги пускам някога отново. Ще преразкажа каквото помня в скрит текст.

Скрит текст:
Беше голям криндж на моменти, но като цяло поносимо. Цецо каза, че е супер активен в Тиндър и Инстаграм, доста се забавлява с различни момичета за по една вечер, но пък търси любовта на живота си. Направо си описваше с коя какво е правел, на него коя какво му правела, никаква цензура няма на устата. Голям е фен на играчките в леглото. Смути ме, че си разменял някакви  домашни "провокативни" клипчета с някакво момиче. Смело решение, предвид това, че е разпознаваемо лице, да не го гледаме цензуриран някъде после. Trollface Разказа за дългата си връзка, как е започнала и какво е било, после  колко трудно е преживял раздялата и как се е съвзел. Трудно е приел, че бившата му сега спи с нов мъж и прави с новия всички сексуални неща, които е правела и с Цецо. Разказваше за Игрите, как вътре въобще не мислел за секс, чувствал се нечистоплътен, мислели само за битки, дали ще ядат и така. В Тиндър нарочно не си пишел височината за да види как ще реагират дамите на първа среща. Чакал едно момиче в ресторант, като дошла се изправил да я поздрави и тя само му направила жест с показалец "не", обърнала се и си тръгнала. Някаква друга, с която си пращали гласови съобщения, като се видели на живо му казала, че се страхува от гласа му и също си тръгнала. Иначе по клубове и дискотеки му се лепят доста жени. Малко не разбирам постоянното му задяване за по една нощ и желанието му да намери любовта, като някакво противоречие го виждам, но да кажем, че аз съм старомодна. Иначе ми направи добро впечатление как коментираше изневерите, категорично е против. Каза, че е ужасно да спиш с някоя любовница и да се прибереш и да целуваш жена си, да бъдеш интимен с нея. Браво, че разсъждава така. Звучи доста объркан и самотен, независимо бройките и свалките. Мечтае за семейство. Дано си намери така желаната любов, искрено му го пожелавам.

Билянка, не вярвам да си се затичала да го изслушаш този подкаст, но все пак, ако ти се прокрадва идеята да го направиш - недей. Помня, че ми беше казала откъде знаеш някоя и друга подробност за Цветан и няма да ти е приятно да слушаш интимни детайли. Не е казал нищо обидно и не е споменавал имена, но е супер подробен какво, кога и къде.

# 5 152
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да повярвам,че има хора,които си разказват интимния живот в пълни подробности и при факт,че тези хора са разпознаваеми.
Никога не бих се хванала с такъв,който ми се хвали в социалните мрежи с колко жени бил и какво им е правил и те на него. По тази логика и за мен ще разправя,вместо да ми афишира респект като ми предпазва личния и интимен живот ... като един истински мъж и кавалер.
За мен специално Цецо е смотаняк и много се съмнявам,че Тооолкова много му се лепят.На какво отгоре?!
Името на подкаста дори няма да коментирам. Евтиния и простотия. Hands Thumbsdown

Апропо финала,не съм го гледала. Знаех отдавна,че Алекса е победител и си реших,че финал няма да гледам,щом не е Фифо или Георги.

# 5 153
  • София
Мани 1.0. и Куков:

Тази снимка ме заведе до профила на Мани 1.0. и от там разбрах, че Александър от трети сезон наскоро е бил в България (или все още е), интересна комбинация поне за мен:

Скрит текст:

Малко по малко спирам да проверявам за новини около участниците и изпадам в хибернация до следващия ТВ сезон.Чудя се дали "Сървайвър" ще бъде излъчен скоро или ще мога да си почина за малко от български риалити предавания. Sweat Smile

# 5 154
След всичко написано Георги не мога да си причиня да го гледам в Подкастове, Надкастове и прочие. Явно нищо градивно и поучително няма да науча от него. Не си струва гледането.

# 5 155
Аз пък съм на мнение, че Жоро най-позитивния и усмихнат участник. Удоволсгвие е да го слушаш и гледаш, защото има позитивна енергия

# 5 156
При такъв финал с тежести, вериги.... Гого колкото и да е пластичен, издръжлив не го виждах да оцелее.
Неговата сила не е са такова тежко натоварване.
Жорката и той нямаше как.

Алекса показа сила, от онази хамалската, която не се постига само с мускули и тренировки, а с физическа работа.
Филип също е физически силен в същия смисъл и си бяха равни противници, нямаше късмет да си организира времето накрая.

Много участници влизат с големи заявки за  натренираност, мускули, издъхват после

Тука се смеехте, че ковал пирони Алекса, ми може и дърва да е цепил и чували с пясък да е носил, знае ли се 🙂 така се калява мускулна треска

# 5 157
Аз пък изгледах Филип, ииии просто е голямо дърво, ама голямо Simple Smile иначе е силен, трениран и не е неприятен.

# 5 158
Цветан е участвал в някакъв подкаст "Путкаст" .... Rolling Eyes Говори се за сексуалния живот на гостите, споделят опит, фантазии и тем подобни неща. Гледала съм момичетата, които го водят при Цитиридката, и бях останала с кофти впечатление. В смисъл "за" съм да се говори за секс, но съм против когато превръщаш секса в цялото си  personality. Цецо разбива с мисъл, разбира се, както всеки път. Имам чувството, че са го поканили, защото ще си каже всичкo + докато не са му минали трите минути слава да намаже подкастчето някое зрителче. Намазаха с мен, никога не съм ги слушала преди, но и нямам намерение да ги пускам някога отново. Ще преразкажа каквото помня в скрит текст.

Скрит текст:
Беше голям криндж на моменти, но като цяло поносимо. Цецо каза, че е супер активен в Тиндър и Инстаграм, доста се забавлява с различни момичета за по една вечер, но пък търси любовта на живота си. Направо си описваше с коя какво е правел, на него коя какво му правела, никаква цензура няма на устата. Голям е фен на играчките в леглото. Смути ме, че си разменял някакви  домашни "провокативни" клипчета с някакво момиче. Смело решение, предвид това, че е разпознаваемо лице, да не го гледаме цензуриран някъде после. Trollface Разказа за дългата си връзка, как е започнала и какво е било, после  колко трудно е преживял раздялата и как се е съвзел. Трудно е приел, че бившата му сега спи с нов мъж и прави с новия всички сексуални неща, които е правела и с Цецо. Разказваше за Игрите, как вътре въобще не мислел за секс, чувствал се нечистоплътен, мислели само за битки, дали ще ядат и така. В Тиндър нарочно не си пишел височината за да види как ще реагират дамите на първа среща. Чакал едно момиче в ресторант, като дошла се изправил да я поздрави и тя само му направила жест с показалец "не", обърнала се и си тръгнала. Някаква друга, с която си пращали гласови съобщения, като се видели на живо му казала, че се страхува от гласа му и също си тръгнала. Иначе по клубове и дискотеки му се лепят доста жени. Малко не разбирам постоянното му задяване за по една нощ и желанието му да намери любовта, като някакво противоречие го виждам, но да кажем, че аз съм старомодна. Иначе ми направи добро впечатление как коментираше изневерите, категорично е против. Каза, че е ужасно да спиш с някоя любовница и да се прибереш и да целуваш жена си, да бъдеш интимен с нея. Браво, че разсъждава така. Звучи доста объркан и самотен, независимо бройките и свалките. Мечтае за семейство. Дано си намери така желаната любов, искрено му го пожелавам.

Билянка, не вярвам да си се затичала да го изслушаш този подкаст, но все пак, ако ти се прокрадва идеята да го направиш - недей. Помня, че ми беше казала откъде знаеш някоя и друга подробност за Цветан и няма да ти е приятно да слушаш интимни детайли. Не е казал нищо обидно и не е споменавал имена, но е супер подробен какво, кога и къде.
Би ли дала линк къде да ги гледаме тези Путкасти с Цецо ?

# 5 159
  • Русе
Снощи изгледах надкаста с Жорето и много ми хареса. Интересното е, че в Игрите ми захареса едва накрая. Много добър разбор направи, мисълта му течеше гладко, нахилен както винаги, дечко. Изгледах преди това на Гого, и на двамата превъртах на места, просто защото е много дълго. Ми не ми направи много добро впечатление. Не съм му била и голям фен по принцип. Като играч беше добър, даже много, но като характер /това, което показаха, ми е по-скоро не/. И в надкаст ми се видя малко надменен. Не съм гледала с Филип, който по принцип най-много харесвам и ми беше фаворит, защото очаквам да е по-обран и леко скучен, но тези дни може да го прегледам и да ме изненада. И без това всичко, което гледах по тв свърши, може да изгледам и на останалите.

Общи условия

Активация на акаунт