💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 226 926
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 5 310
Ама чакайте малко, дори и да е нагласено,вие няма ли да се съгласите да ви подарят едни 100 000?? Защо трябва да е просто тарикатче???
Защо изобщо тогава да си губиш времето да се подготвяш, да влизаш, да минаваш през техните кастинги,щом ще печели някой с договорки или "актьор" на хонорар. За някои е само да се покажеш в праймтайма и да станеш известен, но има и такива, които искат и реално да спечелят наградата. Щом е нагласистика защо и като зрител да гледам? Не съм фен на драматичните сапунки. Долкото разбирам не е минал през етапите на кастинга, никъде не го питат за това, казва само, че е записан от Елица и се върти, че тя е поставила условие той да влезе също.Някои от списващите тук се усетиха още от началото кой побутват, кой образ градят и готвят за победител. Защо занапред ще ми е да гледам нещо с предизвестен край, убива се тръпката.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 13:00 от Bimbiflo

# 5 311
  • Варна
Попитах точно и ясно, ще се съгласите ли? Не ми разтягайте локуми. Да или не?
Аз да.

# 5 312
аз не на сто хиляди и милиарда процента. нема мога да живея със себе си и мразя такива типчета които биха го направили

# 5 313
  • SF
Защо изобщо тогава да си губиш времето да се подготвяш, да влизаш, да минаваш през техните кастинги,щом ще печели някой с договорки, актьор на хонорар. За някои е само да се покажеш в праймтайма и да станеш известен, но има и такива, които искат и реално да спечелят наградата. Щом е нагласистика защо и като зрител да гледам? Не съм фен на драматичните сапунки. Долкото разбирам не е минал през етапите на кастинга, никъде не го питат за това, казва само, че е записан от Елица и се върти, че тя е поставила условие той да влезе също.Някои от списващите тук се усетиха още от началото кой побутват, кой образ градят и готвят за победител. Защо занапред ще ми е да гледам нещо с предизвестен край, убива се тръпката.

Да, недей да гледаш, щом ти убиват тръпката.
Аз съм от списващите тук, които не се усетиха от самото начало, защото четеше, че другите списващи подозираха в бутане кого ли не - Валери, защото е син на Мария Гроздева, Джаферович, защото е гримьорка в предаването на Магърдич, Мирела, на която единствена й дадоха наточени брадви, Елица, защото е гадже на Алекса, който е побутван, защото е сърбин, а сърбите са шефовете на Нова, Виктория, защото баща й е собственик на Керхер, а Керхер са спонсори на предаването, на по-ранен етап беше, че Виктория е побутвана, защото Евгени Иванов Пушката е вуйчо, Пух е побутван със специално измислената за него игра, за което Димо се изпуснал и монтажистите, понеже са некадърни, не са го изрязали... На финала Филип е побутван с игра, измислена за него. Забравих и другите побутвани, но тези основно запомних и се обърках яко.

Такива обещания, че повече този фарс нямала го гледат, сме ги чели много. Обикновено са най-активните списващи и гледащи и през новия сезон.

# 5 314
Изгледах и Надкаста с Алекса.Страхотно разказа всичко с подробности. Стратегия на ниво.

# 5 315
  • earth
Ама чакайте малко, дори и да е нагласено,вие няма ли да се съгласите да ви подарят едни 100 000?? Защо трябва да е просто тарикатче???
Защо подарък? Три месеца загуба на време, всеки ден на припек под слънцето, лоша хигиена, сеир на твой гръб.

# 5 316
Гледам надкаста с Алекса. В предаването най-интересна му била социалната игра. В борбата я асоциира с прецакване (52:50).
Не отрича театъра, който наблюдавахме. Казва, че е играл и за зрителите. 

Зачесаха го за разминаванията м/у думите и делата относно закрилата на девойчиците Movie Camera
Те трябвало да тропнат, натискайки го пред камери да изпълни обещанието си (1:12:22) Movie Camera

Отбеляза, че предимството му не е било единствено топчето, а възможността да избере най-лекото (жълто) трасе (1: 25:22)

# 5 317
Аз не бих участвала в предаване, за да ме правят на маймуна, дори и да са ми обещали 100 000 .

# 5 318
Да, Esmee, точно така, няма да гледам,ето и ти същият съвет ми даваш. Няма смисъл да се хаби ток, че и да допринасям за рейтинга на този формат. Пробвах, не е моето. Може да пробвам с "Един за друг", този формат също не съм го гледала. Ако го гледаш и ти, може да се срещнем ако пускат тема тук.
За парите-->Не,няма да приема, стискайки си ръце с продуцент, пряко си даваш г//за под наем. Ти би се продала за 100 хил.? Точно продала, защото отвързваш ръцете да правят с твоя образ каквото поискат. Каквото  им е скимнало за драматургията на дадения сезон

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 13:02 от Bimbiflo

# 5 319
Изгледах Надкаста с големия победител на един дъх. Наистина голям. Великан. Това момче направи дисекция на Играта за учебник. Дечката и Туджарката направо се разляха от кеф и смях. Аз също Simple Smile

Кой каквото ще да говори и клевети, Алексо ще си остане един от най-ярките и запомнящи се образи в Игри на волята за всички времена. Честно казано, съжалявам хората, заслепени от пристрастия и предразсъдъци - зациклиха в еднопластовата картина на черно-бялото и изпуснаха толкова интересни нюанси, които са валидни не само за контролираната среда на телевизионното шоу, но и за живия живот.

Много прав беше Алекса, като каза, че на никого не му се гледат 20 фифофци и 20 гоговци, които само да се бият на арената. Тази игра е интересна заради разнообразието на типажи и различните ситуации, в които са поставени те, за да изпитат волята и уменията си и да разкрият неподозирани качества и достойнства.

"Ако няма лоши герои, няма да има добри герои" /Алекса, 2022/

Толкова за "лошия" Алекса... А и за "бутаната" Мани 1.0 от сезон III, която беше един от най-смислените образи, но също така изяде тонове хейт от хората с черно-бялото светоусещане.

# 5 320
Гледам надкаста с Алекса. В предаването най-интересна му била социалната игра. В борбата я асоциира с прецакване (52:50).
Не отрича театъра, който наблюдавахме. Казва, че е играл и за зрителите. 

Зачесаха го за разминаванията м/у думите и делата относно закрилата на девойчиците Movie Camera
Те трябвало да тропнат, натискайки го пред камери да изпълни обещанието си (1:12:22) Movie Camera

Отбеляза, че предимството му не е било единствено топчето, а възможността да избере най-лекото (жълто) трасе (1: 25:22)
Относно това ,момичетата да тропнат на Алекса да ги защитава ,той каза че е щял да го направи ,ако Мани и Фейгин след напускането на Илиян са отишли при Алекса и са поискали да бъдат вече в една коалиция,но тъй като момичетата не са го направили ,той няма за какво да излиза на битки за тях.

# 5 321
  • София
Алекса не е селски тарикат, защото е приел да му нагласят 100 000, такъв му е манталитетът. Някои хора ще приемат, други не, но поведението и "ролята", която изберат да си защитят "победата" са показателни.

# 5 322
  • софия
Аз уж нямаше да пиша, ама ви чета и ме ръчка.🤣
 Едно нещо ми направи голямо впечатление. С каква любов говори за синьото племе. Всички други си харесват племето, да. Но той буквално светва,  когато стане дума за това.
 Не знам какво са му подарили. Пак ще кажа, монтажът се прави след, като е приключило всичко. Некадърно го спретнаха,  така че всеки с IQ малко над нулата да види кой ще е победителят. Разликата в пристигането на пъзела им е била 2 мин. На всеки един от тях на финалната битка. Което значи, че добре са се потрудили и никой не е окапал и да не е дал всичко от себе си.
 Жорката тук беше жив ожален, колко бил самичък. Никой не отчете, че той сам си е виновен за тази изолация. Изначално червените племе нямаха. Всеки си играеше за себе си. На индивидуални се раздаваха на макс. На отборните придремваха между компонентите. Сал една Елица се хвърляше и даваше всичко. И беше цялата в рани. Половината игри ги пропуснаха точно по тази причина. Накрая Алекса му предложи да играят заедно. Жорката сам отказа. Цял сезон съскаше по Дажферович, а накрая отиде да я търси за съмишленик. Е, няма как да стане. Супер некадърна социална игра и опити за стратегии и накрая други му били виновни. Честно казано, повече бих негодувала,  ако той беше спечелил играта.

# 5 323
  • При семейството си
Като човек, който заради дълъг болничен, започна да гледа това предаване и то не от първите епизоди, като следях и тази тема, сега ми бяха изключително интересни различните каст-ве, защото в тях от волно или неволно изпуснати реплики от участниците, ми се затвърди разбирането, че още от кастингите Продукцията си заформя сюжетни линии, избира си подходящите участници за съответните роли и понякога, за да се развият те по план, се намесва.
Ако си типаж, който се вписва заедно с другите, те взимат и определят/предопределят ролята ти в съответния сезон.
Ако си достатъчно ценен типаж, дори са склонни да ти предложат да поставяш и ти условия. 
Може би бих гледала следващ сезон, за да разгадая предопределените роли на по-ранен етап.

# 5 324

Много прав беше Алекса, като каза, че на никого не му се гледат 20 фифофци и 20 гоговци, които само да се бият на арената. Тази игра е интересна заради разнообразието на типажи и различните ситуации, в които са поставени те, за да изпитат волята и уменията си и да разкрият неподозирани качества и достойнства.

о, напротив, някои искаме да гледаме игри и надпревари на арената, не тъпотии и схеми извън нея. за мен нещата извън игрите са изключително напрягащи и неприятни, та си ги спестявам.
със сигурност не ми се гледат алекси и джафки.

Общи условия

Активация на акаунт