Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 344
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Бургас
Благодаря сърдечно на всички, поръчах от немския Амазон за по-сигурно, дано спазят времето за доставка: дали са 22.05-27.05 , дали ще спазят?

Сега пък съм получила това-някакъв проблем ли е?
Hello,

We have detected unusual activity on your Amazon account, so we have placed it on hold temporarily and suspended any pending orders or subscriptions.

To restore access to your account, sign in and follow on-screen instructions. Once you have provided the required information, we will review it and respond within 24 hours.

We are sorry for any inconvenience this may have caused.

# 1 126
Благодаря сърдечно на всички, поръчах от немския Амазон за по-сигурно, дано спазят времето за доставка: дали са 22.05-27.05 , дали ще спазят?

Hello,

We have detected unusual activity on your Amazon account, so we have placed it on hold temporarily and suspended any pending orders or subscriptions.

To restore access to your account, sign in and follow on-screen instructions. Once you have provided the required information, we will review it and respond within 24 hours.

Виж какво пише в имейла.

# 1 127
  • Бургас
Hello,

[/quote]
Виж какво пише в имейла.
[/quote]

Като се логна, искат пак да потвърдя адрес, имена и да си кача снимка на картата, предполагам личната карта? Това ОК ли е, да ги изпратя тези данни?
Eй, нямам късмет, прикачих всичко
Спирам, да не досаждам, но не знам какво да правя наистина.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 21:09 от natalito78

# 1 128
Скрит текст:
Hello,

Ако банковата ти карта е регистрирана в една държава, а пишеш адрес за доставка в друга, вероятно системата автоматично го е отбелязала като измама и просто проверяват къде си и дали картата е в теб. Виж точно какво пише, че искат, може да е банковата карта с която се прави плащането, не личната.
Имам две поръчки с по два артикула,всеки под цената на безплатна доставка,но заедно са  безплатна доставка .
Скрит текст:
Единият артикул и в двете поръчки беше неналичен и е с очаквана доставка все още. Другите си ги получих . Вече нямам нужда от него,минаха седмици и месеци,но въпреки това не ми разрешава да го анулирам.
Нито е наличен,нито мога да го откажа . Изписва ми съобщение,че е част от някаква промоция ( или акция, не помня) .
Продавач е немския Амазон.
Ще се свържа със спорта,но е доста странно.
Имали ли сте подобни случаи.
За неполучения артикул дръпнали ли са пари? Ако да, то трябва да се оплачеш за неполучена покупка. Може да пуснеш тук текста дето обяснява, че е промоция някаква, ще го измислим какво е.

# 1 129
Ако някой търси подарък за 1 юни за тодлърче, вижте играчка лекарски комплект Melissa and Doug, 14 евро, състояние много добро, редовна цена около 65 лв у нас. Детето много си играе с нея и купувам втори комплект за у баба й. Само несесерът е кофти, иначе самите неща вътре са много добре направени.

# 1 130
  • Варна
Здравейте, бихте ли предложили малка и бюджетна прахосмукачка. Благодаря!

# 1 131
  • Където е сърцето
Някой да помогне с връщане на една пратка,която е в офиса на превозвача и още не е тръгнала към БГ.Доставена е с DHL .Писах на превозвача да не я качва на курса за БГ,дано не я качи.От Амазон следвах стъпките за връщане накрая ми даде някакъв QR код какво следва да направя за да върна пратката към амазон.Ще съм благодарна някой ако помогне ,може и на лично.

# 1 132
  • Sofia
Когато пристигне в Бг (защото едва ли превозвачът ще рови стотици кашони), залепвате етикета , плащате 15-20 лв. на превозвача да я върне обратно до Германия и да я изпрати обратно на подателя.

# 1 133
  • Където е сърцето
Когато пристигне в Бг (защото едва ли превозвачът ще рови стотици кашони), залепвате етикета , плащате 15-20 лв. на превозвача да я върне обратно до Германия и да я изпрати обратно на подателя.
Кой етикет залепвам? Този от QR кода ли?
И да попитам този етикет от кода за генериране ми излиза така.Няма етикет ,както видях в по-рани запитвания.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 08:07 от purple angel

# 1 134
Този QR код се сканира от превозвача който ще връща пратката към Амазон и той вече генерира етикет който залепва на твоята пратка. Примерно аз като връщам отивам до пощенския клон като нося пратката и те ми сканират QR кода от телефона и генерират етикет който залетват на моята пратка. Даже мисля че е вързан със Амазон защото веднага ме уведомяват че пратката е оставена за връщане че и парите ми връщат още преди да е потеглила пратката. Съмнявам се в къщи като го сканираш да можеш да генерираш етикет с него.

# 1 135
  • Sofia
Куриерът, който вземе пратката от превозвача,  ще сканира бар кода и ще генерира етикет.

# 1 136
  • Където е сърцето
Пантофка и Шантал,много благодаря момичета.То човек като не се е сблъсквал с въщане до сега и се ошашавих.А знаете ли дали кода важи и за Спиди,те заедно ли са с DHL ,защото превозвача така ме посъветва ? Безплатното връщане важи ли ,ако връщам пратката от България? и QR кода може ли и Спиди да го генерира?Така ме посъветва една служителка да  върна пратката с един от двата куриера ,ако не ми я оставят в Германия превозвачите,че нещо се опъват.

# 1 137
Откажи този етикет. Генерирай си нов етикет с връщане от България , след това изпрати етикета на  Спиди dhlreturn@speedy.bg , в отговор ще ти върнат мейл с номер на товарителница. Опаковаш , слагаш етикета,  а в Спиди диктуваш само номера на товарителницата.

# 1 138
  • Sofia
Не мисля, че за всяка пратка може да се генерира етикет за безплатно връщане от България.

# 1 139
Откажи този етикет. Генерирай си нов етикет с връщане от България , след това изпрати етикета на  Спиди dhlreturn@speedy.bg , в отговор ще ти върнат мейл с номер на товарителница. Опаковаш , слагаш етикета,  а в Спиди диктуваш само номера на товарителницата.
Подчертаното НЕ е вярно.
Също така - безплатното връщане трябва да се съгласува с Амазон предварително.

Общи условия

Активация на акаунт