Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 553
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Последно поръчвах препарати от rossmann.de, може да хвърлите по едно око.

# 601
Обувки дамски Clarks естествена кожа за 24-25 паунда но само размер UK7 и UK7,5 са намалени а другите са малко по скъпи:

черни

бежови

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 17:09 от Pantofka_2010

# 602
Здравейте! Имам нужда от помощ. Искам да върна един чифт футболни обувки, закупени от Amazon.de. Доставени са до България с Габиели. Минаха почти месец докато видим, че са ни изпратили грешен номер - вместо 44 са ни изпратили 46. Изписва ми, че мога да ги върна до 4.02.23. Това докато генерирам товарителница за връщане ли е или до тогава трябва да ги получат? При условие, че съм ги получила с Габиели, как трябва да ги върна? Проблемът ми е, че и езика не ми е много ясен и не смея, за да не объркам нещо. При малко повече яснота, надявам се с ваша помощ, ще накарам децата да помагат за превод Simple Smile Разходите за връщане за моя сметка ли трябва да бъдат или...? Никак не ми е ясно, извинявайте! И моля, помагайте Flowers Rose

# 603
  • Сф
До 4 февруари трябва да ги пратиш по пощата, те може да ги получат и по-късно, важна е датата на клеймото.
Пиши им на английски в чата и им обясни какво е станало, кажи, че са за подарък и са в България обувките и виж какво ще ти предложат.
Отделно може, при генерирането на етикета, да избереш да ги върнеш от друг адрес и те ще ти върнат някакви пощенски разходи. В английския амазон са 8 паунда. Но не съм сигурна дали това го има като опция в немския

# 604
Ако е бил продукта с опция Free return, може да се върне безплатно от България със Спиди. Трябва да се генерира етикет за връщане от България. Имаше обяснено в темата с картинки Simple Smile.

# 605
Благодаря, Miraj*,gmm! Открих чата, след дълго търсене Simple Smile и интересно - предложиха ми Gift Card, без да връщам продукта. Еднократно пишеше Simple Smile Чудесно ме устройва. Сега сигурно скоро ще питам как да я използвам тази карта Simple Smile Благодаря отново!
И още нещо...помолиха няколко часа да се вижда в акаунта ми. Какво трябва да направя, за да се случи това? Все пак предложението е чудесно и съм благодарна, и искам да удовлетворя изискването.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 20:02 от MollyBy

# 606
Обувки дамски Clarks естествена кожа за 24-25 паунда но само размер UK7 и UK7,5 са намалени а другите са малко по скъпи:

черни

бежови
Мерси за офертата!
Отдавна не съм купувала Clarks. Някой може ли да сподели стелките на UK 6 и 6,5 колко см са? Нещо не ми излиза инфото в Амазон.

# 607
Вероятно са Ви казали,че ще е видима след няколко часа в акаунта. При следващо плащане в сайта ще Ви пита как искате да платите,изберете Гифт карта. Ако не стига сумата,ще доплатите с Вашата карта,или ако е по-малка,ще остане като баланс за следващо плащане.
Това са хипотетичните ми предложения,възможно е да не съм права,вижте как е.

# 608
Скрит текст:
Thank you for the lovely chat.

I am kindly confirming I issued you a refund in the amount of EUR .......... on your Gift Card.
regarding you order #306-......................... - PUMA Herren Ultra Match+ LL TT Fussballschuh .

Please be so kind to allow 3 hours to be visible on your account.

I hope this helps and I wish you an amazing 2023!

We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today.

Това е съобщението на имейла ми. Аз така го разбрах, но може и да греша Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 21:11 от MollyBy

# 609
Купих си обувките Clarks от Английския Амазон и след 1 час ги изпратиха и на тракинга пътуват от Германия Simple Smile

# 610
Купих си обувките Clarks от Английския Амазон и след 1 час ги изпратиха и на тракинга пътуват от Германия Simple Smile
Страхотни са, преди два месеца ги поръчах от немския.

# 611
  • София
Моят проблем е размера, понеже е за сина ми и съм му накупила разни комплекти чаршафи и калъфки с FORTNITE, футбол и тем подобни всичките от английски сайтове и всичките с размер 200 х 200 см.

Alex_VM, ако случайно имате път към Румъния - по техния стандарт има завивка 200*200. Преди доста години купихме пухена завивка с този размер от ИКЕА в Букурещ. Все още си е в чудесно състояние, никога не са излизали пера или пух и то при положение, че я пера в пералнята Smile

# 612
  • софия
Че то ИКЕА има и тук. Защо трябва да ходи до Букурещ?

# 613
Тук завивките в икеа са 150х200 и 220х240

# 614
  • Sofia
MollyBy, пише, че до три часа ще бъде видим в акаунта ти gift card.

Общи условия

Активация на акаунт