Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 110 426
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 630
Не е от Амазон но Instant pot Star Wars. С кода в описанието става £64 +БД до Англия

цък

# 631
  • София
Този пот заради външния си вид ли е по- специален? Дуото с изчистен вид е на същата цена като гледам. Дебна за пот за близък, след като мои приятели се запалиха по моя от черния петък, който доста хора взехме от темата.

С транспортните от Англия излиза доста скъпо. Поне 50 лв ще е транспортът и крайната разлика с пота в Бг ще е около 60 лв ако се вземе директно от превозвач, а ако се плаща и куриер в България може и да не си заслужава особено.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 18:53 от Adventures7

# 632
Този пот заради външния си вид ли е по- специален?
Да

# 633
Поръчах Geox-ите 43 номер малко на риск, но не исках да ги изпусна. Точен номер поръчах, пък да видим... Ако не съм уцелила ще споделя, ако някой ги пожелае, след като измеря стелката.

# 634
  • Варна
Като споменавате Geox Grinning
Едни ботуши, хубави, естествена кожа бях купувала за дъщеря ми преди няколко години. Стояха си в кутията тук, все не стигаше до тях. Вчера ги обу за 2 часа, днес пак с тях излезе. Прибира се и ми показва това
Скрит текст:

Все съм виждала остаряла подметка ама такава не бях виждала. Разпада се и се рони като сух хляб. Laughing

Та извода е - носете си обувките докато са пресни! Simple Smile

# 635
  • софия
По повод обувки и Амазон: ноември си купих лоуфъри, на които за малкото време, което носих се сцепи подметката в основата на тока. Носих ги на обущар, който каза, че положението е непоправимо. Много се чудих дали да правя нещо, но ме беше яд, че почти не са носени и им писах със снимки. След 5 реплики ми казаха, че ще ми върнат парите и ще обърнат внимание на производителя за качеството (Марко Тоци). Ако бяха от наш магазин щях да съм пила студената вода. Поръчах нови пак от Амазон.
Та, за пореден път съм доволна от обслужването и хем ми е лесно да пазарувам от Амазон, хем ми е спокойно.

# 636
И ние имаме разпадащи се обувки от седене. Наистина трябва да се носят.

# 637
И в България са ми уважавали рекламация за разлепени обувки на третия месец. ССС магазини, и от обувки.бг също. 2г си е гаранцията и тук, и в европа.

# 638
Като споменавате Geox Grinning
..
На мен на едни мокасини Геокс,пак така носени 2-3 пъти,но отлежали няколко години при мен, ми се разтопи подметката на слънцето,стана лепкава и не се оправи,изхвърлих ги .

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 08:13 от Трапезица

# 639
Здравейте.
Рискувах и поръчах желаната количка, обаче нямаше опция за доставка директно до България и поръчах чрез доставчик.
Е, снощи пристигна и я сглобихме и се оказа с дефект. Рамата леко е огъната на две места + един от бутоните не работи.
Днес пуснах УЖ нещо като кейс, т.е. следвах стъпките, които самият Амазон ми дава. Изпратих снимка и кратко обяснение, обаче като си вляза в профила никъде не виждам да има място, където да следя развитието на "кейса". Нито имам пощенска кутия, нито в поръчката е маркирано, че има кейс. Даже ми дава отново да пусна ритърн .
Дали аз не съм направила нещо както трябва? Да не стане да пусна няколко кейса?

# 640
  • София
Аз директно си пращам писмо до съпорта,така получавам мейл, че са получили писмото и ще ми отговорят в рамките на ..забравила съм колко часа пишеше.

# 641
Аз най-накрая открих къде е "пощата". Какво е това малоумие...скрита в няколко подменюта.
В момента водя кореспонденция със селъра. Не мога да му изпратя видео, защото Амазон не разчита мп4 файл и този ме кара на личната поща да му изпращам... Обаче Амазон я скриват директно.
Някой връщал ли е пратка, когато е поръчвал ЧРЕЗ ДОСТАВЧИК?
Ако трябва да платя връщането наобратно ще се набутам още 50лв само до склада в Германия и оттам с куриер до Амазон... Не ми се мисли.

# 642
Да, с Габиели, по-скъпо е обратно, отколкото до Бг. Това също има значение.

# 643
Продавачът ми написа да дам адрес от който куриер да вземе количката за да я ремотнират и да ми я върнат.
Ами сега?
Rolling Eyes

Дали да не му предложа частичен рефънд да ми направи а аз да я поправя тук в БГ (даже не знам дали има сервиз, който може да смени бутоните)?

# 644
Да му предложите? Вие нищо не можете да му предлагате. Продавачът ви е дал решение на проблема, но вас не ви удовлетворява. Това са рисковете на пазаруването с превозвач, затова и скъпи стоки гледам да поръчвам винаги до България. За останалите съм си преценила риска от евентуалната загуба на платената сума за тях.

Общи условия

Активация на акаунт