Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 540
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 645
Ако ви е струвала 50лв доставка на превозвача и сега за да я върнете ако е 50 (макар да разбрах ,че връщането е по-скъпо) и после ремонтираната пак да я пратят 50лв то ви излиза 100лв и нагоре транспорт.Нямам идея за каква количка става въпрос ,но тук в БГ няма ли сервизи да я погледнат ,дали ще струва ремонта повече от 100лв?Пък с продавача може да се договорите да изпратите видео да се убеди че колата има проблем и да ви възстанови някаква сума.Въпреки че не е длъжен защото ви предлага ремонт.

# 646
  • Sofia
Пишете му, че вече се намирате в България и вижте какво ще предложи.

# 647
Това се коментира през няколко страници.
Върнете назад и прочетете.

# 648
Ако продавача не е амазон изобщо не го интересува,че е в България няма да покрие разходи за връщане извън Германия да не говорим , че не знаете дали не е пострадала при превозвача и това може и продавача да ви отговори.

# 649
Всеки продавач е длъжен да продава напълно здрава стока, а не такава за ремонтиране.
На него не е необходимо да му се обяснява с превозвач или не е достигнала стоката в България. Напълно реална е ситуацията да си купиш стоката в Германия, да си я занесеш в друга държава и там да си я сглобиш и да установиш дефекта. Опишете му ситуацията по този начин и поискайте да му върнете количката, а той да ви плати пълен рефънд плюс пътните от България или искайте частичен рефънд, който да покрие ремонта на количката тук. Това са законни права на купувача в ЕС и естествено, че можете да му предложите варианта, който повече ви устройва. Правите си пазарлъка и както се разберете. Пращайте му клиповете и го предупредете, че ще препратите случая на Амазон.
В най-лошия вариант ще се наложи да върнете количката за ваша сметка и да си вземете пълния рефънд - всеки купувач от Амазон има такова право в 30-дневен срок, независимо дали е дефектна стоката или не.

# 650
Както писах дойдоха сгрешен размер но честно казано приличаха ми на умалени. В кутията бяха UK6 но по скоро ми приличаха да отговарят на UK5. Така или иначе върнах ги вече и чакам за правилния размер да дойде Simple Smile За майка ми са, тя носи UK7 и е с доста широк крак но в тези не можа да си пъхне изобщо крака защото са и по-тесни отстрани.
ех, защо не писа?
Колебая се между 4 и 5 размер, а можеше твоите да ми станат.

Може ли някой да ми измери стелка на затворени Кларкс 4 УК размер?
Благодаря Simple Smile
Мойте, същия модел са uk5, 25 см. Нося номер 38 и ми паснаха идеално.

# 651
  • Mediterraneo
В крайна сметка- отговарят ли си Кларкс на номера? Сложила съм в кошницата два чифта сандали( не от Амазон, от официалния сайт) и се чудя кой номер да взема. Отделно, че имат за нормален и широк крак и там съм в чуденка.

# 652
  • Бургас
За мен са късмет Кларкс. Имам техни обувки точен номер и уголемени. На умалени не съм попадала аз.

# 653
Имам боти, според мен са умалени. Още в началото не ми бяха ок, но се самонавих че ще се отпуснат и започнах да ги нося. Не се отпуснаха и милиметър:-(

# 654
  • Mediterraneo
За сандали тогава смело поръчвам моя си номер Simple Smile Благодаря.

# 655
Според мен дамските Кларкс са умалени. По принцип нося 39н, 6UK, но на Кларкс съм 6.5UK. Имам 3 чифта и са все този номер. Но пък имам и 1 чифт от мъжката серия 😀 6UK и са ми леко широки.

# 656
  • гр. София
И според мен са умалени. Имам сандали. Но пък скоро взех едни маратонки, които май бяха точен размер и са ми ок.

# 657
Аз имам доста обувки Кларкс и всички са ми 4 номер. Всички са ми точни, но някои модели са доста тесни и факт, че не се разширяват особено. Затова просто гледайте модела на обувката. За сандали определено вашия си номер.

# 658
Кларкс имат и номерация за ширина. Може би затова някои ви се струват по-малки.

# 659
Комплект Paw Patrol £15 цък

Проектор за £50. Ако някой търси за градината Simple Smile Трябва да се маркира отстъпката от £100. Продавач не е Амазон. цък

Общи условия

Активация на акаунт