Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 503
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
Поръчката е от немския амазон, нали така?
Ако Ви дава опция за free return до склад в Словкия, връщате до там.

# 751
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате комплект прибори 18/10?
Детски маратонки Skechers, UK 10, EU 28, цена £15:

https://www.amazon.co.uk/Skechers-GRAMBLER-ZEEM-Trainers-Black-C … r=1-78&th=1&psc=1

# 752
Някой всъщност успял ли е да получи предплатен етикет за поръчка, различна от немския Амазон?
Франция.

# 753
Да питам преди време купува някой кафемашина GAGGIA от склада ,и не си спомням коментрите ,дали който е купувал би се включил с коментар?Чудя се има 30 процента в склада ако взема състояние като “ново” дали всичко ще е наред? И си мисля с превозвач от Германия или с директна доставка до БГ от Италия ? Цената е 1:1 ,та приемам съвети .Ще икономисам едни 30 лв сравнено с покупка от магазин тук в България и проблема не е в икономията ,ами обичам да пазарувам от амазон ,но имаше коментари че нещо липсвало и падала ръчката (това ми се върти по спомен ). Дали ще прави хубаво кафе ? Имам опит само с делонги кафемашини.Тази я искам за общежитието на дъщерята.

# 754
  • на Мелмак
Аз купих Гаджия около 2 мес. преди Коледа, около 70 лв ми излезе, състояние - добро.
Дойде като нова, с лепенки. Само кутията не беше оригинална. Нямам проблем с ползването ѝ вече няколко месеца.

# 755
  • Бургас
Тази Гаджиа имам аз - https://amzn.eu/d/8rF6oRe
Взех я за 30 евро, състояние като нова и си дойде чисто нова. Използвам я вече 1 година, работи перфектно и прави хубаво кафе. За близки взех модела с копчетата за по 20 евро и те са доволни.

# 756
  • София, България
Аз даже купих две, с копчета и с врътки. Много съм доволна, купих ги за без пари, по 12-14 евро, дойдоха чисто нови. Има си цака да се научи човек да завърта хубаво ръкохватката и дори и сега в началните няколко секунди я задържам, за да съм сигурна, че няма да се отвие. Кафето е уникално добро, не бих ги заменила тези машини за нищо на света.

# 757
Много благодаря ,обаче се впечатлих от цените .Аз попаднах на тази
https://www.amazon.de/-/en/Gaggia-GG2016-Manual-Espresso-Machine … 1_B07B3KWM56?th=1
И цената след 30 процента в склада става 58,99€ .Тази другата която Мария е показала няма състояние като нова ,има състояние много добро обаче нама 30 процента на нея и цената е 46,19€ .Пак е по -добре като цена,само се чудя дали да не изчакам.Децата имат капсули ,обаче като оставим цената на капсулите (и това ,че замърсяват),все си мисля че ръчката ще прави по-хубаво кафе?

# 758
Много е скъпа тая машина от склада, гледайте да я повече от 1 брой тогава може и да не ползвана изобщо провече да чистят складовете както беше с масовите дето се накупиха. На 28.11 съм взела тази https://www.amazon.de/gp/product/B07B3RPKD7/ref=ppx_yo_dt_b_asin … s01?ie=UTF8&psc=1 от склада като нова 28 евра беше пробвана и някой я е върнал. Нищо друго и нямаше ползвам вече месец и нещо интензивно не е дала дефект. Преди това друг модел бях взела към 20 евро май чисто нова беше но тогава имаше много бройки "като нова".

# 759
аз взех тази https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01GU5T2WU/ref=ppx_od_dt_b … s00?ie=UTF8&psc=1
рядко се случва, но когато е пълна цедката с повечко кафе - 'гърми" , взела съм я за към 30е, но не помня точно. кафето е добро... всъщност тя е точно посочената от теб. Ако не се претъпква - няма проблеми.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 21:56 от second

# 760
  • Варна
Здравейте момичета, помня, че всички си купихте прахосмукачки безкабелни от склада по едно време. Може ли вече след като сте ги ползвали да ми препоръчате модел, от който сте доволни. Имаме две котки в къщи и трябва да обира и косми. Благодаря предварително Simple Smile

# 761
  • Сф
AEG CX 7 е моята. Скоро я коментирахме в темата. За косми е супер, и аз имам 2 котки. За камъчетата от тоалетната имам забележки, минавам по няколко пъти, за да ги смукне, но е мн удобна и всекидневно я ползвам

# 762
Здравейте. На 22.03 върнах пратка към Амазон Германия. Вече една седмица не е пристигнала в техния склад. Онлайн не мога да проверя къде е . Ако някой е връщал нещо знае ли горе долу за колко дни след като е изпратена пратката пристига при тях?

# 763
  • София
Скоро връщах към Германия. Пуснах на 18.02 и доставиха на 24.02. Още същия ден ми върнаха парите.

# 764
  • На брега на реката
От години пазарувам от Амазон и за първи път ми се случва такова нещо!

Преди 10-тина дни поръчах едни боти и срока за доставка /до склад на Габко/ беше 22 февруари. Получих известие от Амазон, че са доставени. Чаках имейл и от Габко, че са получени или натоварени и препратени, но такъв не се появи до вчера, а тръгнаха 2 курса. Писах на Габко и получих имейл, че на техния адрес няма доставена пратка.
Направи ми впечатление, че пише, че е получена от рецепционистка - Sisha, не се задълбочих. От Габко писаха, че това е магазин за наргилета, който не е далеч от тях!
Писах на Амазон и се разбрахме да ми върнат сумата, но проблема е, че се притеснявам да поръчам отново за да не стане същото!
Има ли някъде в сайта, където да отбележа, че искам да се достави единствено и само на този адрес и да се предаде на служител, а не да бъде оставен някъде си?

Общи условия

Активация на акаунт