Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 475
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 840
  • софия
Т кой превозвач поръчвате от  юк? Отдавна не съм поръчвала, а сега информацията от страницата на Габиели ме обърква.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1444379

# 841
Аз не успявам да финализирам поръчката с Шарка... Имах същия проблем с друг продукт, който можеше да се достави след 1-2 месеца.

Така и не разбрах защо не успях да я поръчам, но мъжът ми успя. Благодаря, че споделихте, че цената отново е намалена. Много ме беше яд преди няколко дена, че я изпуснах.

Скрит текст:

Аз поръчвам с GGBG от УК

# 842
Препоръчайте машинка за подстригване от която са доволни половинките. Може и да не е от Амазон. Хубава и на добра цена Simple Smile

# 843
  • София
Имаме тази от началото на годината, беше намалена на 14,99 € през декември. Лекичка е, върши перфектна работа.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0034B7W6C/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
Преди време бях поръчвала тази, на същата цена, но вкъщи се оплакваха, че скубе ужасно, освен това е шумна и много вибрира.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B013GH0BFM?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

# 844
Може ли линия за инстант пота на ниската цена да го следя. Не успях въобще да намеря складови.

# 845
Може ли линия за инстант пота на ниската цена да го следя. Не успях въобще да намеря складови.

Вдясно на страницата (на компютър съм) има падащо меню New & Used - оттам се избира конкретният продукт
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B088M9QK72/ref=ox_sc_act_tit … AJ7377F756P&psc=1

# 846
Момичета, Shark-a е £99 - някой си търсеше.

Добра ли е тази прахосмукачка?! Не откривам скорошни коментари в темата. По спецификации пише, че е 8кг?! Това нещо ме дърпа назад...

# 847
  • Sofia
В петък върнах една риза до немския амазон с Бг пощи и преди малко получих мейл, че е получена и ми връщат парите. Приятно изненадана съм.

# 848

Добра ли е тази прахосмукачка?! Не откривам скорошни коментари в темата. По спецификации пише, че е 8кг?! Това нещо ме дърпа назад...

Коментари от преди НГ търсете има на едно от момичета на звънче мисля, в резюме, че смуче силно тествано по спомен, че била чистила преди това със зелмер и пуснала шарка който събрал доста боклук. Доставка мисля, че еше около 50 лв  превозвача. Тежи си мен това ме спира да я взема ....

# 849

Не мога да я поръчам до никой адрес, нито до София, нито на адресите на ГГБГ в Англия, Испания или Германия. Вие до къде успяхте?

# 850

Не мога да я поръчам до никой адрес, нито до София, нито на адресите на ГГБГ в Англия, Испания или Германия. Вие до къде успяхте?
Вижте дали Default адреса е на държавата, до която пращате. Променете го в настройките, а не по време на поръчка само да смените. Това трябва да оправи проблема.

# 851

Аз я поръчах до Габиели, но май ще я отказвам. Като пресметна тотала, май не ми трябва чак толкова Stuck Out Tongue Winking Eye Давам си срок да я мисля до довечера Grinning

# 852
Около 300-320 лв. излиза с доставката на GGBG. Според мен напълно си заслужава. Писала съм поне два пъти за нея и другата на марката, която имам. Преди това имам опит с купени тук Ровента и много мощна Бош. Не бих заменила Шарка за нищо на света. Според мен е по-евтин вариант на Дайсън. Когато ги проучвах преди поне година положителните отзиви за Шарк конкурираха Дайсън и реших да спестя малко пари. Иначе бях решила да инвестирам в Дайсън. Не съжалявам.

Купих наскоро същата и за роднини. Т.е. до тук на адреса на GGBG имам доставени 3 Шарка.

# 853
  • БУРГАС
До адреса на ГГБГ успях като при името маханах ИД, с Ид не ми разрешава  дава грешка. Ид оставих само при адреса. До Габиели на немския адрес ли я поръчахте?

# 854
До Габиели - Лондон я запратих.

Общи условия

Активация на акаунт