Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 383
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 050
За складови неща важят ли тези 10Е?
Търся си чанта или раница от естествена коже в свеж ярък цвят . Искам да е лека,средна големина,с адекватно закрепени дръжки, и удобна за носене,без лога и дрънкулки . И на прилична цена.Е,не мога да намеря такова нещо....Прерових Амазон,бест сикрет,заландо..Ще съм благодарна на някоя идея.

# 1 051
И аз в търсене на раница като описаната, но да не е кожена. Имам една на Кларкс, която нося с почти всичко, но е най-неудобната раница, която съм ползвала някога.

# 1 052
Не.

# 1 053
  • Сф
Аз, пък, търся раница за училище за първокласничка.
Помня, че много сте обсъждали, ама като не ми е трябвало, не помня.

Мога да препоръчам раници от изкуствена кожа от реален магазин в София, на Графа

# 1 054
  • Бургас
Аз, от опит, НЕ препоръчвам раница тип кутия. Имахме Херлиц и първи клас не изкара с нея синът ми. Нито на него, нито на мен ми беше удобна.
Гледай да е с ортопедичен гръб, хубави подплатени презрамки, стабилно дъно. Закопчаване през гърдите също е много удобно. Какво се предлага в момента нямам представа.

# 1 055
  • София
Индивидуално е.
Моят син точно с Херлиц изкара три години.
Накрая се счупи закопчалката.
Уточнявам, че аз не съм му носила раницата.
Сега търся за сестра му. Наесен ще е ученичка в първи клас.

# 1 056
  • Бургас
Много неща трябва да се съобразят, от моя опит най-вече дали се взима всеки ден раницата или се носи в понеделник и се взима в петък (както беше в нашето училище), дали ходите пеша или с кола и какво друго, освен учебници ще се носи в нея.
Сина ми изкара от 1-4 клас с една от Амазон, не известна марка, но много ефектна - динозавърска с движещи се очи.
Дъщерята започна първи клас с една съвсем обикновена, но след два месеца си хареса една с колелца. Аз цях против, но накрая се предадох. Поръчах я онлайн, но като пристигна ми се видя много голяма. В крайна сметка - събира всичко, минава отвсякъде, ако сме пеша и издържа почти две години до сега. Догодина пак сме с нея. А детето е щастливо, че сама си я избра.

# 1 057
Индивидуално е.
Моят син точно с Херлиц изкара три години.
Накрая се счупи закопчалката.
Уточнявам, че аз не съм му носила раницата.
Сега търся за сестра му. Наесен ще е ученичка в първи клас.
+1. С раница Herlitz loop сме вече 2 години. Младежът си я носи сам - в първи клас всеки ден, а тази година ги оставят. Този тип раници не са удобни ако не се нагласят правилно презрамките, отпуснати ли са, дъното увисва и тъй като е пластмасово опира точно в кръста на детето, което е доста неприятно. Нашата е купувана от Емаг за 80 лв, където обикновено август правят добри намаления за учениците. В Амазон така и не попаднах на нещо изгодно, както и в момента, тъй като престои да имаме и първокласничка.

# 1 058
И аз съм против Херлиц кутиите. Няма такова ръбесто и неприятно нещо ! И двамата я носихме, и презрамки нагласяхме к какво ли не…изкарахме първи клас така навремето и с огромен кеф я шитнах в първия възможен момент.
Моите деца са в момента с Gabol. Изключително здрави и леки раници, години вече не са мръднали.

# 1 059
  • Варна
И аз в търсене на раница като описаната, но да не е кожена. Имам една на Кларкс, която нося с почти всичко, но е най-неудобната раница, която съм ползвала някога.
Аз ползвам много чанти и раници на Desigual - имам всякакви - малки, големи. Харесва ми, че са цветни и показват индивидуалност Simple Smile

# 1 060
И аз препоръчвам Gabol. Понеже пълна доста съм я носила и аз, посрещайки ученичката от училище, много ми беше странно как се разпределя тежестта върху гърба и не се усещаше толкова, колкото реално е. Изключително здрава - пере се без проблем в пералнята и след 4-годишна употреба изглежда като току що купена.

# 1 061
Зависи пеша ще ходи ли..ако не, каквато и да е върши работа.
При сина ми учебниците са в училище, сутрин от колата до сградата, вечер от училище до колата, полупразна...това му беше и е, носенето на раница, вече пета година..

# 1 062
  • софия
Като бранд за раница препоръчвам Dakine. Купихме една преди почти 4 години и продължава да я ползва. Хвърля я където ѝ падне. Като се изпере е като нова - ортопедичен гръб, широки презрамки, джоб за храна, странични джобове за шише, отделение за лаптоп, 26 литра. Единствено висулките на циповете малко са се позахабили.
Понякога я ползва и когато пътуваме.
Среден ценови клас (дори нисък в Амазон), който се изплати многократно (28 паунда).

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 09:11 от zvаnchе

# 1 063
Търся си чанта или раница от естествена коже в свеж ярък цвят . Искам да е лека,средна големина,с адекватно закрепени дръжки, и удобна за носене,без лога и дрънкулки . И на прилична цена.Е,не мога да намеря такова нещо....Прерових Амазон,бест сикрет,заландо..Ще съм благодарна на някоя идея.
Виж във Фешън дейс, там има всякакви цветове от естествена кожа за около 100 лв.

# 1 064
  • София
Моят положителен опит е освен от Dakine и от Cool Pack. Много леки и функционални. Перат се в пералня без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт