Засякох мъжът на най- добрата ми приятелка с любовницата си.

• 14 047
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Има мъже, бе, Хепи, има Wink

# 226
Има мухъли, мъжете ги купиха отдавна на примоция в Била...Нали гледам какво е около мен.

# 227
И аз мисля, че е пълно с мъже. Някакъв процент стават и за срещи. Все пак жена на 50 вече не избира "бащата на децата си" или "мъж за цял живот". Извън тези клишета е пълно със сами мъже, колкото и сами жени.

Хепи, аз на 40 се омъжих повторно. Значи и съвсем в не първа младост стават такива неща. А за без женене - само за връзка - ехеееее - доста повече подходящи ще има.

# 228
Ами значи със силикона напред до следващия спонсор. Те такива жени рядко се оправят сами, все гледат да се присламчат към някого.

Ами, всъщност не такава. Както казах, вече с чужд мъж не е била толкова години.
Не й е оферта някакви преминаващи гларуси.
И да, вече няма мъже. То за 30 годишните, няма камо ли да си на 50.
Днешните искат, бързо, лесно ,без ангажименти.
Хепи, само преди няколко страници пишеше, че би й дала акъл да се разнообрази с увъртащ се около нея по-млад мъж. Значи даже има обожатели без тя да е показала зелена светлина. Аз съм на 40+ , разведена, моето дете има доста години до независимост, еми, честно казано, на този етап хич не искам обвързване и живеене заедно с някой. Е, ако ме тресне сляпата неделя, може и да преосмисля, но няма никаква вероятност да си скубя косите и да вехна по липсващия Той.

# 229
Въорос на светоглед е. Какъв си, какво искаш от живота, как го възприемаш и живееш.
Мъже и жени има за всеки на всякакви възрасти.

# 230
Има и свестни мъже. Предполагам и на зряла възраст се срещат такива. Но пък по-добре ли е приятелката да седи с изневеряващия психопат само и само да не е сама? Няма да й свърши животът, ако се раздели със съпруга си.

# 231
Аз акъла  за предлагащите й се, й го давам от години. Особено в нейния случай, където нямаше какво толкова да губи.
Вчера ми вика: Ехх, ако се бях развела преди 10 години  сигурно сега щях да съм срещнала подходящ мъж, а сега...наникъде.

# 232
  • София
За жените в 40-те и 50-те наистина има повече - без натоварване и очаквания, опити за превъзпитаване, желание на всяка цена и прочие. Никой никого не задължава, а пък ето, с очите си виждам, че става. И е много хубаво, големи сладури са.

# 233
Не съм съгласна, като гледам около мен,  всички са цъфнали жени. Или сами, или такива за някоя и друга среща, секс и ай  ,кой откъде е.
Ми доста жени не възприемат така живота.
Искат постоянен и сигурен партньор.

Мъже за секс, и аз имам постоянни опции, въпреки че съм и женена, ама не е в това въпроса.

# 234
  • София
Искат, докато не им опре пистолет в слепоочието. Това не е нищо от изброените.

# 235
  • София
Има, имааа.

# 236
Добре де, а как така се е стигнало до там пистолет да вади? Явно е имало як скандал.

# 237
И аз мисля, че е пълно с мъже. Някакъв процент стават и за срещи. Все пак жена на 50 вече не избира "бащата на децата си" или "мъж за цял живот". Извън тези клишета е пълно със сами мъже, колкото и сами жени.

Хепи, аз на 40 се омъжих повторно. Значи и съвсем в не първа младост стават такива неща. А за без женене - само за връзка - ехеееее - доста повече подходящи ще има.
А пък за случаен секс - ехееее...Остава и тя да е навита на такъв живот.

# 238
  • София
Ами, то секса ще си е чисто нов и случаен след тия години Laughing

# 239
Абе да не губи кураж. Ето, новата на Безос беше на 49, като го срещна.

Общи условия

Активация на акаунт