Засякох мъжът на най- добрата ми приятелка с любовницата си.

• 14 308
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ами Хепи, и моя случай е нещо подобно. И аз не вярвах че е толкова луд, психо и прочие. Нож, пу-пу, не е вадил, ама само това оставаше.
Когато му заявих в прав текст, че искам да се разделим.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:15 от Rockstar

# 151
Хепи, мисля си, че поведението му е защото иска да я разкара.
Тъй като е тъп, прост психопат, това му е начина.
Нормален човек ще седне и ще каже "Жена, приключи всичко, има друга"

# 152
  • София
Ох, Хепи, мисля, че пак ще търси път към него, докато той я гони.
Ако се официализира някоя фаворитка и ще тръгне да си го връща.

Дано бъркам, дано!

# 153
Хм, да, първоначалната тема не е актуална вече, но развръзката само доказва, че не бива да се месим в чужди отношения като не знаем какво става вкъщи. Пистолетът можеше да е насочен към главата на Хепи.

# 154
И кое е  най- жалкото от цялата история?
Че остава сама ,почти на 50 г., набълбукала се с отвратителни емоции от тоя мъж, на който е посветила целия си живот.
То, като гледам май така свършва живота...или в черния чувал или с развод.

# 155
И кое е  най- жалкото от цялата история?
Че остава сама ,почти на 50 г., набълбукала се с отвратителни емоции от тоя мъж, на който е посветила целия си живот.

Хепи, тя сама е позволила да се набълбука. Проблемите им не са от вчера.
Не забравяй, че е седяла не от любов.
Знаела е за изневерите, но за нея стандарта е бил също важен.
Ако не беше така, още при първата изневяра, щеше да си ходи.

# 156
  • София
Еее айде сега. Не е свършил баш тоя живот.

# 157
  • Варна
В тоя случай по-добре сама отколкото с психопат. Пък и ние решаваме на кого да посветим живота си. Ще живее с изборите, които е направила.

# 158
Избор!
Това е изводът. Всеки прави сам своят избор.
Като предпочиташ комфорт и си затваряш очите, защото не ти стиска на 30, на 50 резултатът е това. Точно този подфорум е пълен с такива примери.
Изборите ни, ни застигат, рано или късно. Да, отстрани може да е тъжно 50-60 годишна жена да стартира отначало, но тя никога не го е почвало този живот. Сега е времето да го стартира.

# 159
Ма, протоворечиш си, бе, жена, хич не си падам по такива мелодраматични изказвания, какъв живот е посветила, нали уж си е живяла охолно и доволно, голям съспенс настана, то пистолети, па рязане на дрехи, дано турците четат бг мама, идеи за сценарии бол...

# 160
Тя пък досега щото не е била сама и е имала един много всеотдаен мъж...! Купон трябва да вдигне, че той вече обикаля хотелите с нова жена. А не да мисли за "самотата" си. На 50 години може да срещне колкото си иска мъже, някои няма да кръшкат, нито да я бият.

# 161
Изобщо не съм съгласна с мненията, че единствено от интерес е стояла. Правеше всичко възможно да спаси това семейство и всичко се въртеше, около неговите проблеми.
Неговите бизнеси, неговите командировки, тя чужд мъж не е погледнала, толкова години. Перфектната домакиня също.
Почти сама си отгледа и децата, той все липсваше. Правеше сама ремонти, гледаше родителите му, деца по болниците и всичко останало. И ето ти благодарност накрая.

# 162
  • Варна
Не е луд тоя, който яде баницата, знаеш.

И не е нужно да вижда чашата наполовина празна. Светът и животът не свършват с липсата на един мъж. Даже могат да започнат доста по-добре.

# 163
Така както го описваш е като бизнес сделка.
Той изкарва парите, тя гледа децата и т.н.
Децата порастват, т.е. сделката е изчерпана и "бракът" приключва. Не е имало любов и взаимност и а интереси. Когато се изчерпят и няма какво да ги държи.
Разочарованието е ясно. Излизането от зоната на комфорт е голям стрес. Но си има теб и това е добра новина.

# 164
  • Варна
Лошата е, че такива жени, които си отдават живота на мъжа, децата и домакинството, после не могат сами. Защото отдавна са потиснали своето аз и са станали придатък на любимия.

Общи условия

Активация на акаунт