Засякох мъжът на най- добрата ми приятелка с любовницата си.

• 14 309
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
Оф, тамън си викам, че Хепито решила да не се бърка и то ново двайсе.
Чакам с нетърпение.

Ама прочетох, че тя всъщност досега си е мълчала заради стандарта, който и е осигурявал.
Значи ревността и не е от любов.
А може би причина да го разкара.
Боже, какви хора.

# 136
Откъде намират тия хора време и за изневери , то работа , работа , та и вкъщи нямаш време да си я свършиш работата , пък и деца , ако има съвсем няма време . Пък и откъде намират и извънбрачни партньори , та даже и двете страни да са съгласни за секс .

# 137
А приятелката всъщност от какво се страхува повече, че може да загуби мъжа или че може да загуби издръжката, която той осигурява?  Да не е обявил, че я зарязва за някой бройлер?

# 138
Тъй като съм клюкарка, записвам се в темата, за да следя.

# 139
Не бих се бъркала в чуждо семейство, дори с очите си да видя. Това са си техни взаимоотношения, техни решения, техен живот. Не искам да бъда намесена в нечия раздяла. А твоята приятелка като е подозирала, какво е предприела?
Най-много да подхвърля на мъжа за случката и оттам насетне той да си носи отговорността. Ако аз кажа директно на приятелката, измествам центъра на внимание. Може пък да си има друго обяснение, знае ли човек. На днешно време се организират най-различни дейности в зали на хотели, или пък някаква случайност да е...

# 140
Аз съм в тотален ступор от развилата се развръзка. Темата вече не е актуална, по своя смисъл и добре, че не налях масло в огъня.
Днес преди обед ми звънна да й помогна да си изнесе багажа, докато Психопата е на работа.
Снощи нещата са ескалирали до степен, новини в криминална хроника.
Опрял й е пистолет в главата, нарязал й дрехите и бельото с нож, тя е ужасена.
По обяд отидох и изнесохме, каквото й е останало. Отиде в нейния апартамент.
Жалба не иска да подаде, вероятно я е страх.
Казва, че този път ще се разведе.  Дано.

Възможно ли е хората в един дългогодишен брак, толкова да се намразят  ,че да стигнат до опит за убийство?
Толкова ми е мъчно  че преживява този кошмар.
Просто нямам думи, как жевееш толкова време с един човек, а той се оказва чудовище.

# 141
  • Най-красивата страна
Като не съм ги видяла двамата на калъп в леглото,не мога да кажа,че    са любовници.

# 142
Изневерите са им най-малкия проблем на тея двамата. Да подава жалба, да поиска ограничителна заповед, да се развежда и да си продължава живота.

# 143
  • Варна
Че защо да не е възможно?! Ти пък. Никога не можеш напълно да познаваш един човек, дори и след половин живот прекаран заедно. То аз себе си не познавам на какво съм способна в крайни ситуации, какво остава за друг.

# 144
happy doc, не е прекратила навреме това мъчение. Той явно вече я мрази направо. Ако и сега не се разведе....!  Sad

# 145
Той я е чакал, тя да го напусне, защото не се е крил и си е кръшкал редовно, но е нямал смелост да я напусне.
Тя си е затваряла очите, защото и е осигуравал комфорт.
Но това време е свършило. Комфорта е сввършила, той е срещнал ного по интересни жени, тя е продължавала да се прави на сляпа и глупа по навик и водата е изкипяла.
Пропилян живот. И двамата са виновни, така че няма невинни.

# 146
  • Варна
Пък и не се знае какви реплики са си разменяли напоследък. Може да е било доста напечено помежду им. Ако и в добавка има финансови проблеми (спомена се назад, че вече не й се осигурява стандарта на живот както преди, което значи или нежелание от страна на мъжа или невъзможност) може нещата да са накипели ужасно. Всеки случай този е постъпил адски тъпо с пистолета и дрехите, но поне жената го е видяла що за стока е. Дано се отърве вече.

# 147
От години е казвала  че мъжът й е психопат....е ,вече й вярвам безрезервно.
Допускам, че това не се случва за първи път.

# 148
Възможно ли е хората в един дългогодишен брак, толкова да се намразят  ,че да стигнат до опит за убийство?
Eдва ли е било опит за убийство, но ако се е омъжил за кукла не е учудващо, че я третира като неодушевен предмет, особено като му омръзне и си намери друга играчка.

# 149
Доки, ти си вече замесена.
Викам да те записват в програмата за защитени свидетели.
И друг път като минаваш покрай хотел гледай да си маскирана като дядо Мраз.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:19 от Абуто

Общи условия

Активация на акаунт